(Beauty&Lifestyle) boeken die ik nog wil hebben

Ik vind het hartstikke leuk om door beauty- en of lifestyle boeken rond te snuffelen naar nieuwe tips en tricks. Ook vind ik het super om verhalen van andere bloggers te lezen en hoe hun dingen ervaren in bepaalde situaties. Vandaag laat ik aan jullie weten welke (beauty&lifestyle) boeken ik nog graag wil hebben.

Lauren Conrad Celebrate
Het boek Celebrate van Lauren Conrad staat hoog op mijn to buy lijstje. Lauren Conrad heeft al verschillende boeken uitgebracht zoals beauty & style en daarbij heeft ze ook nog andere verschillende leesboeken uitgebracht. Het boek celebrate is een van haar laatste boeken die ze heeft uitgebracht. Het boek gaat over een party planner in spé. In dit boek kun je dus veel tips en tricks en ideeen vinden over het organiseren van een feest. Omdat ik hier niet heel goed in ben is het wel leuk om zo een boek in huis te hebben. Je weet maar nooit!

Jiami Niet wat jij denkt
Nooit gedacht dat Jiami kamde met anorexia. Ze is een succesvolle blogster van 16 jaar en ik vind haar een prachtige meid. In dit boek vertelt Jiami openhartig hoe ze de strijd tegen deze eetstoornis overwon. Knap hoe iemand dit allemaal voor mekaar krijgt en zo sterk is!


Anna Nooshin On Top
Anna Nooshin is een vlogster die ik vaak volg en heeft een van de succesvolste online magazine ooit.  In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie - never seen before - privéfoto's waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Monica Geuze My Way
Door haar vlog wist ik dat ze met een boek bezig was en die heet My Way. Monica Geuze is een bekende vlogster, maar is daarbij ook dj.  In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven. Het boek verschijnt pas op 18 April 2017.

Nina De Bruin & Elise Gruppen Chickslovefood
Een boek vol met makkelijke en lekkere recepten waar je maar 5 ingrediënten nodig hebt. Klinkt als een ideaal boek voor mij om recepten uit te proberen die ook nog eens lekker snel klaar zijn. Daarbij zijn ze ook nog eens gezond. 

Welk Beauty&Lifestyle boek wil jij nog graag hebben?

19 opmerkingen

 1. Leuke boeken noem je! Naar het boek van Jiami ben ik ook heel benieuwd, hoewel het mij een heftig boek lijkt. Chickslovefood spreekt mij ook wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het boek van jiami is zeker een aanrader, zelf ben ik benieuwd naar de nieuwste boeken van Anna Nooshin en Lauren Conrad!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil vooral het boek van Monica Geuze ook heel erg graag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook nog heel graag de boeken van lauren conrad, en chicks love food kookboek zit ik heel de tijd naar te kijken. Die staat zeker nog op mijn lijstje!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke boeken noem je op. Het boek on top van Anna Nooshin wil ik ook graag nog hebben en het boek van chickslovefood klint ook goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. On Top heb ikzelf en vind het een leuk boek. Het boek van Jaimi wil ik inderdaad ook nog hebben :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke boeken! Moet ze zelf allemaal ook nog lezen. :) Typisch dat iedere blogger/youtuber ineens aan een blog begint.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boek bedoel je? Haha ja dat vind ik ook erg typisch.

   Verwijderen
 8. Leuke boeken!! Ik ben vooral benieuwd naar Jimi & naar My way :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik ook echt ontzettend benieuwd naar!

   Verwijderen
 9. Mooie boeken! Ik ben wel benieuwd naar die van Anna :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het boek van Jiami zou ik eigenlijk ook wel is willen lezen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan me er wel in vinden :) Ik wil ook nog zoveel boeken, maar ik koop ze nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijken me leuke boeken vooral die van Jiami's verhaal. Ik ken geen van alle bloggers. Maar ik ben zeker wel benieuwd hoe je aan anorexia komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben de titel effe kwijt maar er is een nieuw boek dat je leert hoe je kan leren not to give a fuck, en toen ik daarover las klonk dat wel als iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zelf On Top, dat is echt een aanrader. Een prachtig boek over haar leven en hoe de weg naar succes haar is verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke boeken staan er op je wishlist! Ik heb geen enkele ''bloggers'' boek op mijn wishlist staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ach, nu zie ik het pas! Manon Antonia is Manonneke! Ik zag je al een paar keer voorbij komen maar ik kon de link niet leggen naar jou. Mooie verhuizing heb je gehad van je blog en een goede domeinnaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben momenteel het boek 'Happy Love Life' van Mascha aan het lezen. Verder ben ik wel benieuwd naar het boek van Jiami.

  BeantwoordenVerwijderen