Etos ♥ Valentijn Beauty Swap

Ongeveer twee weken geleden werd ik benaderd door Tatiana van Blog & Beauty of ik mee wilde doen aan een Etos ♥  Valentijn Beauty Swap. In totaal waren er 4 mensen die hier aan mee deden en dat was ik, Tatiana, Eva en Claudia. Het was de bedoeling dat wij €20 gingen besteden aan producten van het eigen huismerk van de Etos. Op lootjestrekken kregen wij te weten wie wij hadden getrokken en heel toevallig had Tatiana mij. Ben jij benieuwd wat Tatiana voor mij gekocht heeft?


♥ Botanical Boost Jasmine & Vanille Salt & Sugar Scrub 
Wat bovenaan mijn verlanglijstje stond is de Botanical Boost Jasmine & Vanille Salt & Sugar Scrub. Ik heb het een aantal keer in mijn handen gehad in de winkel en er ook aan geroken en ik vind de geur daadwerkelijk heerlijk. Omdat ik helemaal fan ben van zulke scrub stond die hoog op mijn wenslijstje.

♥ Inner Calm Shower Foam
De inner calm lijn van de Etos past het beste bij mij en omdat ik een groot fan ben van shower foams stond deze ook hoog op mijn wenslijstje. De producten van de Inner Calm lijn kan je goed gebruiken als je een drukke planning hebt en een welness-moment voor jezelf nodig hebt. De basisgeur van deze lijn is patchouli, waar ik erg van hou!

♥ Color Care Lipstick Kylie's Fav
Ook al heb ik tig lipsticks deze lipstick uit de Colour Care lijn met de kleur Kylie's Fav wilde ik al een lange tijd graag hebben. Ik had er ontzettend veel goede reviews over gelezen en ik heb het verschillende meiden zien dragen en de kleur stond bij iedereen zo goed. Hopelijk staat die mij net zo mooi!

♥ Body Mist Evening Kiss
Waar ik ook heel veel goede dingen over heb gelezen is de body mist van de Etos. Deze stond dus ook erg hoog op mijn verlanglijstje. Tatiana gaf mij de geur Evening Kiss en daar ben ik ontzettend blij mee, want het is een heerlijke geur!

Ik ben ontzettend blij met alle producten die Tatiana voor mij heeft uitgekozen. Ze wist precies wat ik graag wilde hebben en ze heeft mij daarom ook ontzettend vrolijk gemaakt met dit allemaal. Tatiana is vandaag echt mijn Valentijntje en ik ben ontzettend benieuwd naar wat de rest heeft gekregen! Eva en Claudia kende ik nog helemaal niet, ik ben blij dat ik weer twee leuke medebloggers kan volgen!

Ik had Eva als lootje getrokken. Ben jij benieuwd naar wat Eva van mij heeft gekregen kijk dan op haar blog http://www.deappelvaneva.nl/.

27 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten heb je gekregen! Leuk zo'n swap.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe leuk !? ♡♡ Echt fijne producten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah jij hebt ook hele leuke producten gekregen zeg!! Ik ben blij dat ik nu jouw blog ook ken. Nogmaals dank je wel voor jouw pakket! Liefs, Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad erg leuk om je zo te leren kennen! En geen dank x

   Verwijderen
 4. Leuk om te horen dat je zo blij bent met de producten! Ik vond het erg leuk om te doen! Nu ben ik wel benieuwd hoe de lipstick staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk zeg! Fijne producten heb je gekregen en super origineel dat jullie alleen Etos producten uitzochten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijne producten en leuk dat je op deze manier weer twee nieuwe bloggers hebt leren kennen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke producten heeft Etos tegenwoordig! En het ziet er zo mooi uit. Erg tof om zo'n swap te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk ingepakt! mooie producten ook! leuk idee om dat met allemaal etos producten te doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie producten heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De eerste indruk is echt wel goed moet ik zeggen! Mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook echt gek op de etos producten!Leuke swap!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeee Manon, eigenlijk volg ik je al lang op instagram maar toen nog onder de vorige naam. Wat heb jij ook mooie producten gekregen zeg! Leuk dat je het roer hebt omgegooid, het ziet er allemaal top uit. Ik houd je blog in de gaten. Veel plezier met de spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volgde je ook op Instagram en dacht what ik ken je blog niet eens, wat erg haha! Leuk om je blog eens te zien en het was leuk om mee te doen x

   Verwijderen
 13. Wat een leuk idee! Mooie producten heb je gekregen, die lipstick wil ik ook wel proberen, ziet er uit als een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat super leuk dat jullie dat zo hebben gedaan! Leuke producten heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De body mist van de Etos lijkt me ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke producten zeg. Heel leuk dat je een swap hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie lipstick is het zeg! Wauw <3 Ik vind de etos producten heel erg mooi.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke swap zeg, echt mooie producten heeft ze voor je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah wat een leuk idee! En wat een heerlijke producten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die bodymist is heel lekker, heb hem ook! Spuit hem vaak op mijn dekbedovertrek voor ik ga slapen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een fijne producten heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat heb je fijne producten gekregen, ben erg benieuwd naar de lipstick! xx

  BeantwoordenVerwijderen