Films die je echt moet zien


Ondanks ik nu bijna altijd series kijk was ik voorheen nog een echte film-freak. De laatste tijd komen er echt ontzettend veel nieuwe films uit en vandaag deel ik er een aantal met jullie die je echt moet zien!

Bridget Jones's Baby 
Ik denk dat veel vrouwen de Bridget Jones's Diary wel kennen en nu is er een film Bridget Jones's Baby. Het is een romantisch komedie waar je af en toe lekker bij weg kan zwijmelen, maar toch ook wel weer grappig is op sommige momenten. Bridget Jones is in deze film inmiddels 40 en single. Ze ontmoet een amerikaan Jack op het festival, maar haar oude geliefde ontmoet ze ook weer. Wie wordt de vader?

Alice Through The Looking Glass 
De film Through The Looking Glass heb ik als laatste gezien aldus afgelopen zondag. Ik heb de eerste film ook gezien en die vond ik helemaal geweldig. Ik hou wel van dat soort fantasie films. Het is natuurlijk ook van Disney en dat maakt het extra leuk! Alice keert dit keer weer terug naar de magische Underland om Mad Hatter (Johnny Depp) te helpen, want hij is maar dwazer en dwazer aan het worden. Alice moet terug in de tijd reizen om zijn familie te redden, zo kan Alice Mad Hatter redden van zijn dwaasheid. Dit is echt een ontzettend leuke en mooie film!

Fifty Shades Darker 
Een van de populairste films die op dit moment draait in de bioscoop is Fifty Shades Darker. Iedereen weet wel hoe de film gaat en dit keer was ik gewoon super verbaasd over hoe romantisch ik de film wel niet vond. Ik vond het echt een stuk beter dan de eerste film. Echt een must SEE!! Ik vond het wel heel erg grappig dat veel vrouwen aan het giechelen waren bij de 'seks' scenes, maar kom op zo erg was het niet. 


Central Intelligence 
Een film met Kevin Hart en Dwayne Johnson, i love it! Die twee zijn gewoon een perfect stel om een film mee te maken. Bij Central Intelligence. Dwayne Johnson speelt Robbie Wierdicht die vroeger bij Calvin Joyner (Kevin Hart) op school gepest werd en Calvin helpt hem daarmee. Ineens neemt hij contact met Calvin Joyner op en wat blijkt hij is een super gespierde man die bij de CIA werkt, maar dat weet Calvin Joyner niet. Ze moeten een terrorist uitschakelen en dat doen ze samen.

Suicide Squad 
Een ontzettend gave film vind ik Suicide Squad. Het is een misdaadfilm dus je moet echt van zulke films houden. De wereld komt opnieuw in gevaar en zijn op zoek naar nieuwe middelen. De politie wil een aantal superschurken het gevaar te laten bestrijden in ruil voor strafvermindering.  Om er voor te zorgen dat de superschurken niet ontsnappen wordt er bij iedere schurk een micro-bomimplantaat in de nek geplaatst. De superschurken hebben allemaal bovennatuurlijke krachten. 

Badmoms 
Als je een leuke komedie wilt zien waar je echt vaak lekker bij kan lachen dan moet je de film badmoms zien. De hoofdrolspeelster Amy Mitchell zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derdeplaats, maar haar man, veeleisende kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Het is nooit genoeg, ondanks Amy altijd maar geeft. Op een dag was ze bij de kinderen op het schoolplein en gingen de alfa moeders veel te ver en toen knapte er iets bij Amy. Samen met twee andere uitgeputte moeders besluiten ze helemaal los te gaan.

De films kan je bekijken in de bioscoop, showbox en/of netflix.
*Showbox is een programma die je kan downloaden met Android. Je kan het vergelijken met popcorntime. 

Welke film wil jij nog graag zien?

19 opmerkingen

 1. Helemaal mee eens, stuk voor stuk echt leuke filns =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten veel leuke films tussen! Morgen ga ik eindelijk naar Fifty Shades, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Letterlijk geen enkele van gezien, haha, oops.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje! Bridget Jones' baby moet ik echt nog even gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah leuk lijstje! Ik ken ze nog niet allemaal dus ik onthoud dit lijstje zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fifty Shades wil ik ook echt nog graag zien, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Alice in wonderland film heb ik vorig jaar in de bios gezien! Ik vond hem ook erg leuk! Ik wil nog graag the girl on the train kijken die op je foto staat. Lijkt me ook een erg spannende film! Fifty shades wil ik ook nog zien, maar dan gewoon thuis wanneer die op Netflix verschijnt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil graag Bridget Jones's Baby en Badmoms kijken, bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allemaal heel erg tof! Ik vond Bridget Jones Baby en Badmoms heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat zijn allebei echt super leuke films!

   Verwijderen
 10. Wat een leuke foto hihi! Ik kijk niet zo vaak films, maar de fifty shades staat op de planning!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil nog naar Fifty shades, ben benieuwd naar het tweede deel want heb de boeken ook allemaal gelezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb van alle films wel eens gehoord maar heb ze nog nooit gezien, moet ik echt eens gaan doen want vooral naar de film Alice Through The Looking Glass ben ik erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fifty Shades Darker moet ik precies wel nog gaan kijken.. :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb de eerste en laatste 2 gezien en alle drie leuke/goede films om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bad moms is echt een super leuke film! Die andere ga ik dan snel kijken, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke films! Central Intelligence & Fifty Shades Darker moet ik nog zien. xx

  BeantwoordenVerwijderen