Kiko Milano - Smart Lipstick Intense Rose & Pencil Lip Gloss Wine Red

Een dag na tweede kerstdag hadden Saraya en ik afgesproken in Eindhoven om te gaan shoppen. Ik had er super zin in, want ik mistte Saraya al heel erg. Ik kocht een aantal dingen zoals o.a. een Double Colour Baked Blush, een Smart Lipstick in de kleur Intense Rose en Pencil Lip Gloss in de kleur Wine Red. De lipproducten ga ik vandaag voor jullie reviewen. 


Eindhoven is een erg leuke stad om te shoppen. Ik was er al een tijdje niet meer geweest dus ik vond het erg leuk om eens te gaan shoppen in die stad. Eindhoven heeft ook een Kiko en op die dag dat wij er waren was er best wel veel korting op een aantal producten. Wie houdt er nou niet van korting? 


 Smart Lipstick Intense Rose

Ik ben bekend met de smart lipsticks van Kiko, want ik heb er nog 3 van en tot nu toe vind ik ze erg fijn. Nummer vier die ik aan mijn stash mag toevoegen is de kleur Intense Rose. Een kleur die ik normaal niet zou kiezen, omdat ik vaak nooit zulke lichte roze kleurtjes koop. Maar ik stapte even uit mijn comfort zone en nam deze kleur mee. Wat betreft de verpakking vind ik de lipstick er erg basic uitzien, maar de werking is wat telt.

De smart lipsticks hebben een voedende textuur die makkelijk en goed kan worden aangebracht dit is mede dankzij de druppelvormige punt van de lipstick en het blijft daarbij ook erg goed op de lippen zitten die nauwkeurig word gedefinieerd. Er worden verschillende geavanceerde grondstoffen in de lipsticks gebruikt wat de textuur comfortabel, glad en verzachtend maakt. De sterk glanzende polymeren heven een puur glanzend effect, terwijl het delicate vanille-aroma het gebruik veraangenaamt.


De kleur Intense Rose zie je aan de linkerkant. Het pigment van deze kleur is ontzettend goed en je ziet gelijk de glans erin terugkomen waar ik het net over had. Ik merkte met het aanbrengen van de swatch dat de lipstick erg zacht aanvoelt.


Ook het pigment op mijn lippen is erg goed. Het is een ontzettend mooi en fris kleurtje voor de lente en zomer. De lipstick brengt erg fijn en gemakkelijk aan omdat het zo zacht is. Wat ik wel een klein minpuntje vind is dat je toch best wel wat lijntjes in mijn lippen ziet, maar niet heel extreem. De lipstick overleefd een drankje, maar moet zeker bijgewerkt worden na het benuttigen van een maaltijd of snack.


Pencil Lip Gloss Wine Red
Een lip gloss in een pencil vorm heb ik nog nooit gehad. Toen ik die in de winkel zag liggen zag ik een ontzettend mooie kleur Wine Red liggen. Er lag ook nog een tester en toen ik de kleur ging testen was ik helemaal verliefd. Zo een kleur heb ik nog niet in mijn stash. De Kleur Wine Red is eigenlijk wel duidelijk. Het is dus een wijnrode kleur. 

De lipglosspotlood heeft een niet te groot en niet te klein formaat. Je kan het makkelijk meenemen in je tas voor een weekendje weg of als je een dag weggaat. Deze lipglosspotlood heeft een extreem comfortabele textuurt en het bevat vitamine E voor anti-aging. 


Het pigment is echt super goed en ik merkte met het aanbrengen van de swatch de lipglosspotlood erg fijn is om te gebruiken.


Ik vind de kleur heel erg mooi en ook op mijn lippen heeft het een erg goed pigment. De kleur past goed voor de seizoenen herfst en winter. Na 1 laag zijn mijn lippen erg mooi gedekt. Je ziet geen lijntjes in mijn lippen en de kleur houdt het zeker aan tot een kleine snack en een drankje. Bij een grote maaltijd moet je de kleur wel weer bijwerken.


Ik ben ontzettend tevreden over zowel de lipstick en de lipglosspotlood. Ik had nooit gedacht dat ik een lipglosspotlood zo fijn zou vinden en daarbij had ik niet gedacht dat het pigment daarvan zo goed zou zijn. Daarnaast heb ik er ook niet veel voor betaald dus dat is al helemaal een groot pluspunt. De lipstick is een mooie kleur voor de lente en zomer en de lipglosspotlood is een mooie kleur voor de rest van de 2 seizoenen.


Voor de Smart Lipstick Intense Rose betaalde ik €1,90
Voor de Pencil Lip Gloss Wine Red betaalde ik €2,70

Heb jij lipproducten van Kiko ?


20 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes! En wat bijzonder een gloss in een potloodvorm, dat heb ik ook nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleuren!
  Mooie make-up verkoopt die shop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rose is echt een prachtige kleur zeg, ik word er hebberig van ;-) Staat je heel goed ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten van Kiko , beide kleuren staan je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een koopjes, lucky you! Beide kleuren vind ik erg mooi en ze staan je ook super goed! Had nog nooit eerder zo'n lipgloss potlood gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De lipstick vind ik persoonlijk wat minder, maar het potlood vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie wel dat ik echt weer eens naar Kiko moet, zo lang geleden! Vind vooral die lipstick mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf nog nooit lip producten van Kiko geprobeerd, maar ze zien er wel mooi uit altijd. Mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het lippotlood wel heel erg mooi! Dat is ook precies mijn kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral de kleur van het lipglosspotlood vind ik erg mooi! De kleur van de lipstick past alleen niet zo bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik geloof niet dat ik het wijnrood vind, maar de lipgloss heeft wel een prachtige kleur! Ook Rose staat je heel mooi, vind ik. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wow! Die wine red is erg mooi zeg! Verrassend dat er zoveel pigment vanaf komt. De lipstick ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw dat potlood is mooi zeg! Echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. beide enorm mooi kleurtjes
  ik heb beide producten ook van Kiko en ik ben er best wel tevreden van :)

  liefs
  karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je mooie foto's gemaakt Manon. Dat lipglosspotlood heeft mij wel nieuwsgierig gemaakt zeg, zoiets heb ik ook nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! ik ook niet en ik ben aangenaam verrast !

   Verwijderen
 16. Wauw, ik vind de lipstick heel mooi. Leuk kleurtje voor de lente!

  BeantwoordenVerwijderen