Laten we wat 'meer' persoonlijker worden Deel 1

Ik vind persoonlijke artikels altijd erg leuk om te lezen bij andere, maar zelf ben ik eigenlijk helemaal niet zo persoonlijk op mijn blog. Omdat ik zelf niet zo een held ben om een heel persoonlijk verhaal te vertellen over mijzelf heb ik vandaag een aantal persoonlijke vragen waarvan jullie mij wat beter kunnen leren kennen.

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Vorige week nog. Ik wil er hier verder niet op ingaan dat wordt weer een beetje te persoonlijk. Maar ik kan zeggen dat als ik emotioneel wordt dat ook best erg is.

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Ik typ dit s'avonds en heb eigenlijk nu wel zin in een bakje chips......


Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Ik zou liever tien kinderen hebben dan geen kinderen. Ik wil al heel lang graag kinderen en het lijkt mij gewoon geweldig dat er gewoon iets in mijn leven is wat ik zelf (samen met mijn toekomstige partner) heb gemaakt waarvan ik kan houden. Ik weet zelfs al de naam als het een meisje zou gaan worden. Als het een jongetje gaat worden dan wil ik dat zijn tweede naam sowieso 'Marinus' word, omdat dit de naam van mijn vader is.

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Are you saying YES to the dress? Geweldig programma.

Staat je bed tegen meer dan een muur aan?
Nee, mijn bed staat tegen 1 muur aan.Waar denk je op dit moment aan?
Dat ik over 6,5 uurtjes alweer op moet staan (typt dit om 22:31). Als ik moet werken moet ik om 05.00 uur opstaan.

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ik sta altijd klaar voor mijn vrienden. Je kan altijd met mij praten en als er iets is sta ik klaar voor je. Moet ik komen? Ik kom. Wil je praten midden in de nacht? Je kan mij bellen.Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Mijn moeder heeft mij voor het laatst zien huilen. Ook al wil ik het graag voor haar altijd verbergen ze ziet gelijk als er iets is en dan barst ik in huilen uit.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Ik ben een heel rustig persoon, maar als ik nerveus wordt kan ik niet stilzitten. Ik ga dan iets zoeken om te doen en als ik thuis ben dan is het vaak opruimen, waar ik een hekel aan heb, maar goed dan is dat ook weer gedaan!

Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk?
Mensen zijn heel interessant, je kan altijd wel wat van ze leren. Iedereen heeft natuurlijk een eigen karakter en dat vind ik erg leuk. Ik ga met veel verschillende mensen om en ik hou ook wel van mensen om mij heen, maar ik ben ook heel erg op mijzelf.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Diegene die mij het beste kent is mijn moeder, maar zelfs zij begrijpt mij ook niet volledig. Ik denk niet dat iemand jou als persoon volledig kan begrijpen en ik denk ook niet dat ik iemand volledig zal begrijpen, zoals ik al zij mensen zijn erg interessant.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ja, mijn labrador ligt op mijn schoot net alsof het een schoothondje is. Dat beest weegt 35 kilo pff!

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja, dat is mij weleens verteld en diegene is nog steeds een deel van mijn leven!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee, het leven gaat zoals het gaat. De dingen die zijn gebeurd in mijn leven hebben mij tot een persoon gemaakt wat ik nu ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Ik heb zoveel geleerd en vooral ook veel geleerd over mijzelf. Natuurlijk had ik dat sommige dingen liever anders zou zijn gegaan. Ik had graag gewillen dat mijn zus nooit aan de drugs had gezeten, dat mijn moeder nooit een spierziekte had en dat mijn vader nog leefde, maar het leven loopt zo en ik waarschijnlijk als ik op de rewind knop had gedrukt was het alsnog gebeurd. Alles gebeurd om een reden.

Vertel jij je ouders alles?
Ik vertel mijn moeder alles. Soms is het niet gelijk, omdat ik er dan zelf ook over moet nadenken, maar uiteindelijk vertel ik alles. Toen mijn vader nog leefde vertelde ik hem ook alles, het maakte niet uit over wat.

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?
Ik rook zelf niet, maar het zou mij niet uitmaken. Bijna iedereen die ik ken rookt.

Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand?
Nee. Ik wil mij daar ook niet mee bezighouden. 

Kan je je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?
Ik kan mij dat nog wel herinneren ja.

Denk je meer aan het verleden, het heden of het hier en nu?
Ik denk veel aan het verleden en aan het heden. Eerlijk gezegd denk ik meer aan het heden, omdat ik graag een eigen plekje wil en natuurlijk een gezinnetje. 

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Dat verschilt echt heel erg veel, soms 4 uur, maar soms ook 6 uur. Als ik vrij ben dan slaap ik zeker 8 uur. 

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik ben erg makkelijk in omgang. Ik kan het ook wel met iedereen vinden. Tenminste, ik hoop dat de mensen die met mij omgaan ook zo denken.

Haat jij de persoon waarmee je voor het laatst een gesprek hebt gehad?
Nee, totaal niet. Ik haat sowieso geen mensen. 

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Ik heb een glaasje cola lemon voor het laatst gedronken. Heerlijk verfrissend is dat!

Welk soort bed heb jij?
Ik heb een tweepersoonsbed.

Hou je van de regen of haat je het?
Ik vind regen niet zo leuk, maar haten is een groot woord en houden van tsja wie houdt nou wel van regen? Regen, zon, onweer, sneeuw alles heeft wel iets vind ik.

Ik hoop dat jullie mij 'virtueel' al veel beter hebben kunnen leren kennen. De vragenlijst was erg lang. Ik wil niet dat jullie in slaap vallen en daarom heb ik het opgesplitst dus er komt nog een -Laten we wat 'meer' persoonlijker worden deel 2-. Deze vragenlijst heb ik overigens op internet gevonden, geen idee van wie het vandaan komt!

Kan jij je nog herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?

18 opmerkingen

 1. Wat een mooie persoonlijk artikel =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je wat meer persoonlijke artikel gaat schrijven, snap dat het lastig is maar kijk het lukt je wel! Je bent een hele gevoelige en eerlijke meid! Wat slaap je weinig uren trouwens en zo vroeg je bed uit respect hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om zo iets persoonlijks van jou te lezen! Ik ben benieuwd naar deel 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vragenlijst! Say yes to the dress is echt geweldig hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd van persoonlijke artikels. Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah wat heerlijk zo'n persoonlijke tag Manon! ik neem hem van je over en zal jou vermelden in deze tag. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit vind ik inderdaad wel heel erg leuk om te lezen. Zo leer ik je weer iets beter kennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow je slaapt wel heel erg weinig dat zou ik echt niet kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je slaapt echt weinig, zou ik niet kunnen! Dus respect meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk artikel! Hele random vragen, maar wel heel persoonlijk. Ik vond vorig jaar rond deze tijd helemaal niemand leuk, haha. Ik word helemaal niet snel verliefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. So Yes to the dress is geweldig he!
  Leuk om zo wat meer over je te weten te komen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke manier om meer over je te weten te komen. Leuk om te zien dat je deze random vragen wel op een hele persoonlijke en spontane manier hebt beantwoord. Wie ik vorig jaar leuk vond? Mijn vriend. :) Al meer dan 4 jaar lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke vragenlijst! Wat knap ook dat je zo vroeg opstaat voor je werk en dan met zo weinig slaap uit kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat een super leuke post!! Juist leuk om elkaar op deze manier wat beter te leren kennen :) Fijn weekend alvast chick! Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een persoonlijke vragen inderdaad zeg! Leuke manier om het zo aan te pakken :)

  BeantwoordenVerwijderen