The Body Shop Shower Gel - Moringa & Strawberry

Ik ben een groot fan van The Body Shop. Ik hou van hun Body Butters en ik ben dol op hun Shower Gels. Toen ik zag dat ik bijna alles had opgemaakt qua douchegels wist ik mij geen raadt om de douchegels van The Body Shop erbij te pakken. De douchegel Moringa had ik nog nooit gehad en Strawberry is één van mijn favoriet.


Moringa

Ik kocht de douchegel in de geur Moringa, omdat ik heel erg benieuwd was naar de geur. Na informatie opgezocht te hebben groeien er in India moringabomen. Bij The Body shop hebben ze een hele moringa lijn en is geïnspireerd op hun crèmeachtige bloemen die je huid erg zacht maken. Ook bevat het olie uit de zaadjes van de moringabloemen. De olie wordt ook gebruikt in de body butters uit de moringa lijn van The Body Shop.

Deze douchegel reinigt de huid, maakt de huid zachter en frisser. Het is rijk aan schuim, is zeeploos en bevat dus zaadolie van handgeplukte moringavruchten. De geur van deze douchegel is echt heerlijk. Het ruikt luxe, fris en heeft een heerlijke bloemige geur die je laat ontspannen. Daarnaast is het ook zeker waar dat die rijk aan schuim is. Ik vind het een unieke geur en wil graag nog meer producten uit deze lijn proberen.


Strawberry

De Strawberry geur heb ik al twee keer in een body butter gehad en de geur is zo goddelijk. Je moet echt van een zoete geur houden, anders is dit niks voor jou! Ook deze douchegel reinigt en maakt je huid zacht. De douchegel is rijk aan schuim en ook zeeploos. In de douchegel zitten koudgeperste aardbeienzaadolie en community trade-honing uit Ethiopië.

Zoals ik al zei is het een ontzettend zoete geur waar ik erg van hou. De douchegel is zeker rijk aan schuim en dat vind ik erg lekker. De zoete geur geeft je echt een oppepper onder de douche. Als deze fles op is dan ga ik het zeker nog een keer opnieuw bestellen. Ik ben ook erg benieuwd naar de rest van de strawberry lijn.


Allebei de douchegels zijn heerlijk. De een heeft een bloemige geur die je laat ontspannen en de andere is een erg zoete geur die je meer een oppepper geeft. Ze zijn allebei rijk aan schuim en maken je huid erg zacht. De douchegels bevatten allebei 250ml en je kan er best lang mee doen, omdat je niet veel product hoeft te gebruiken. De flessen zijn ook erg handig om mee te nemen op vakantie, omdat ik ze niet heel erg groot vind! * Oja, volgens mij zijn de verpakkingen helemaal vernieuwd van de douchegels. 


De The Body Shop Shower Gel - Moringa & Strawberry kosten €7,- per stuk (250ml)

 Gebruik jij ook The Body Shop producten?


15 opmerkingen

 1. Beide echt heerlijke geuren van The Body Shop =)
  Fijne review!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Shower gels van The Body Shop zijn altijd goed!! Deze geuren lijken me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De aardbeiengeur vind ik zelf echt heeeeerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke geuren! Ik ben gek op the body shop showergels en vind de moringa geur altijd heerlijk.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De douchegel van Moringa vind ik ook echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Strawberry lijkt mij erg lekker zeg, ik en ook mijn dochtertje zijn gek op zoete geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Persoonlijk vind ik Strawberry iets te zoet, vandaar gaat mijn voorkeur naar de Moringa geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze shower gels vind ik enorm fijn! Toch denk ik dat de aardbei variant iets te zoet voor mij zal zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moringa is mijn favoriete lijn van The Body Shop! Ik heb een parfum en een beautifying oil daarvan, echt heerlijk. De showergels lijken me ook fijn, die wil ik ook wel proberen :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Meid, het is mij helemaal ontgaan dat je een nieuwe blog hebt! Wat onwijs leuk! Hopelijk vind je je draai ook weer terug in het bloggen. Moringa is een heerlijke geur, hè? Ik merk dat ik de fruitgeuren tegenwoordig wat meer links laat liggen. Al heb ik nog een voorraadje wat ik op moet maken, haha! Yup, de verpakkingen (ook van de body butters) hebben een nieuw jasje gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat geeft niks. Je bent niet de enige, haha! Maar ik zie iedereen al weer lekker terugkomen naar mijn nieuwe blog, super! Goed om te weten dat de body butters ook veranderd zijn. Ik ben benieuwd, ben namelijk dol op hun body butters.

   Verwijderen
 11. Beide geuren heb ik nog nooit geroken dus ben erg benieuwd! Ik gebruik steeds vaker producten van The Body Shop en ben er ook zo blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen