Welkom op mijn nieuwe blog ManonAntonia

En toen was ik mijn blognaam Inspiiredbylife helemaal zat. Ik heb zeker een half jaar nagedacht over een nieuwe blognaam en afgelopen donderdag was het zo ver. Afgelopen donderdag kondigde ik al aan dat ik achter de schermen bezig was met een nieuwe website en layout. Mariska en ik zijn die dag ook bijna heel de dag bezig geweest met alles en vandaag wil ik jullie verwelkomen op mijn nieuwe blog ManonAntonia.


Een nieuwe blognaam
Je zal jezelf wel afvragen waarom ik in godsnaam mijn blognaam heb verandert. Ik ben de naam Inspiiredbylife gewoon helemaal zat. Ik heb er drie jaar lang plezier van gehad, maar het past niet meer bij mij. Afgelopen donderdag heb ik de stap gezet en een nieuwe domeinnaam gekocht. Ik was er eigenlijk al heel snel over eens dat mijn nieuwe domeinnaam ManonAntonia ging worden. Manon is mijn voornaam en Antonia is mijn tweede naam. Daarbij denk ik dat deze naam ook veel makkelijker te vinden is. Het was even stressen met het doorsturen van mijn domeinnaam, maar met hulp van iemand die in mijn dorp woont kwam alles uiteindelijk goed. 

En nu vraag je jezelf denk ik ook af wat er is gebeurd met Inspiiredbylife. Eigenlijk is dat heel simpel, want die is nu helemaal verdwenen. Het is voor mij tijd om een nieuwe stap te zetten met een blog waar ik weer met 100% plezier aan ga werken en geen kleine irritatie momenten aan ga hebben, want geloof mij die had ik echt bij Inspiiredbylife. Je weet dat ik een aantal maanden geleden al mijn blogposts had verwijderd omdat ik opnieuw wilde beginnen, dit was blijkbaar geen goede stap geweest, maar nu ben ik ontzettend blij dat ik ben begonnen met ManonAntonia. 

Een nieuwe layout
Niet alleen mijn blognaam is verandert, maar ook mijn layout is weer helemaal anders. Op Etsy heb ik een leuke template gevonden en die heb ik aan Mariska gegeven, zodat zij ermee aan de slag kon gaan. Ik laat mijn layouts altijd door haar maken, want zij weet precies wat ik leuk en mooi vind en dat vind ik super fijn. Ik heb gekozen voor een schattige roze kleur met een navy kleur waarvan ik dacht dat ik die nooit zou gebruiken. Ik neigde alweer naar de zwart toe en toen zei Mariska zwart is ook weer zo zwart en gelijk had ze! Ik vind de twee kleuren echt heel erg mooi bij elkaar passen. 

De header zal je nog wel een beetje herkennen van Inspiiredbylife. Dit keer heb ik dezelfde header alleen in een ander lettertype en natuurlijk is mijn blognaam nu ook anders. Ik wilde graag weer het vlindertje terug, omdat het vlindertje een hele belangrijke betekenis heeft voor mij. Dit maakt mijn blog ook een stuk persoonlijker en unieker. Mariska heeft er weer wat moois van gemaakt en ze heeft het in 1 middag helemaal gemaakt voor mij en dat waardeer ik enorm! 

Social Media
Op social media zijn er ook een aantal veranderingen. Zo heb ik mijn Instagram & Twitter verandert in de naam ManonAntonia. Verder heb ik een nieuwe blog aangemaakt op bloglovin en daarbij al mijn volgers meegenomen dus daar hoeven jullie verder niks mee te doen. Op Facebook heb ik een hele nieuwe pagina aangemaakt en die heet ManonAntonia. Ik zou het fijn vinden als jullie naar mijn pagina gaan en vind ik leuk drukken!

Planning blog
Mijn planning voor mijn blog is eigenlijk gaat precies hetzelfde worden dat jullie nu van mij gewend zijn. Ik ga drie artikelen per week plaatsen, die met beauty en lifestyle te maken hebben en daarbij wil ik ook meer persoonlijke artikelen gaan plaatsen. Op dat gebied verandert er nu helemaal niks. Als mijn planning verandert dan zal ik jullie zeker een update geven.

Tot Slot
Ik ben zelf ontzettend blij met het resultaat en ik hoop dat jullie het ook mooi en leuk vinden. Als er op- en aanmerkingen zijn dan hoor ik het heel erg graag. Ik wil Mariska heel erg bedanken voor de hulp en diegene die mij met mijn domeinnaam heeft geholpen wil ik ook bedanken. Zonder jullie was ik veel langer bezig met het maken van mijn nieuwe site!

30 opmerkingen

 1. Hij is erg mooi geworden je lay-out en je nieuwe naam is ook erg leuk=)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat is je nieuwe site mooi, je mag trots zijn meid! Wens je veel plezier op je volledige nieuwe site, mooie naam ook trouwens past inderdaad beter bij je :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk allemaal! Je hebt echt een hele mooie tweede naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit had ik niet verwacht maar wel een goede keuze qua naam en Mariska heeft een mooie layout gemaakt. Ik zit ook erg te twijfelen om mijn blognaam te veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw super mooi, en wat een prachtige lay out! Heerlijk fris <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! De lay-out is heel mooi geworden en knap dat je van naam bent veranderd! Heel veel succes en ik kijk uit naar je blogposts!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je zelf helemaal blij bent met de verandering. Daar gaat het natuurlijk om! En ik vind het er ook tof uitziet. Ik ben benieuwd naar je artikels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het er goed uit Manon! :) Fijn dat je er helemaal blij mee bent, leuke naam ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nog steeds wel blij met mijn naam, maar zoals ik al eerder zei, ik ben mijn layout en beetje zat. Maar het ziet er echt prachtig uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je nieuwe blognaam en layout! Het ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw het ziet er goed uit Manon! <3 fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 12. gefeliciteerd met je nieuwe blog! ziet er goed uit! alleen denk ik dat je voor google beter de oude artikelen onder deze blognaam had kunnen zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb daar zelf voor gekozen om dat niet te doen :)

   Verwijderen
 13. Veel plezier met je nieuwe site! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel plezier met je nieuwe domeintje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind je nieuwe site echt prachtig! Zo fijn ook, een nieuw, fris begin <3 En wat heeft Mariska weer een prachtige lay-out gemaakt, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je nieuwe site! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk zeg! Jammer dat je alle artikelen hebt verwijderd, maar hopelijk heb je hier meer plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een compleet nieuwe site. Inspiiredbylife is helemaal verwijdert.

   Verwijderen
 18. Wat een gave nieuwe stap! Ik wens je veel blog plezier <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je nieuwe site ziet er erg mooi uit! Ik krijg ook weer de kriebels voor iets nieuws :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind dat het heel mooi geworden is! Wat heb je toch een leuke blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een schone lei! Top dat je al je Bloglovin'-volgers hebt kunnen meenemen. Je nieuwe lay-out ziet er leuk uit, dat roze en blauw passen inderdaad goed bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je nieuwe blog ziet er mooi uit! Ik heb het blijkbaar gemist dat Inspiiredbylife zou verdwijnen. Ik probeerde steeds op je blog te komen maar het lukte niet. Via Google ben ik dan op deze blog terecht gekomen. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht ook wel dat niet bij iedereen het bericht zou aankomen, want het ging allemaal ook erg snel! Maar fijn dat je op me blog bent terrecht gekomen

   Verwijderen