Dingen die ik al heb gepland in 2017

Het lijkt alsof het hele jaar 2017 in teken staat van leuke dingen en tot nu toe is dat ook zo. Ik heb tot nu toe al ontzettend veel leuke dingen in het vooruitzicht en vandaag wil ik graag met jullie delen wat ik dit jaar allemaal al gepland heb staan. 

Disneyland Parijs
Hier ga ik aankomende vrijdag naartoe. Ik heb er zo ontzettend veel zin in. Het gevoel dat je jezelf weer een beetje als kind kan voelen en gewoon even lekker met een vriendin erop uit gaat, die overigens voor mij familie is, is dat een super fijn gevoel. Ik zag door mijn tijdlijn op Instagram al een aantal mensen voorbij komen die er ook pas geweest waren en ja dan krijg je natuurlijk steeds meer kriebels. Over 2 dagen zit ik in de bus naar Disneyland Parijs!

Cabaret voorstelling met Jandino
Wat ik ontzettend leuk vind om te doen is naar een cabaret voorstelling gaan. Vooral Jandino vind ik ontzettend leuk en toen ik zag dat die een nieuwe voorstelling had, moest ik natuurlijk tickets gaan boeken. Zijn show dit jaar heet 'keihard'. 

Musical Jesus Christ Superstar 
Jesus Chrisy Superstar is dit jaar voor de allerlaatste keer in Nederland. Een reden voor mij dus om nu echt tickets te gaan bestellen. Ik wilde al best wel lang hierna toe, maar iedere keer liet ik het er even bij, omdat het toch best wel duur is. Nu is het de laatste kans om Ted Neeley eens in het echt te kunnen zien. Ik vind die film echt geweldig. 

Weekendje Gent

Samen met Saraya ga ik een weekendje naar Gent. Alsof ik niet al genoeg geld heb uitgegeven, maar goed ik mis haar en ik heb er ook super veel zin in. Het moet een ontzettend mooie stad zijn, waar je ook leuk kan winkelen. Ik denk niet dat wij heel veel dingen gaan kopen i.v.m. ons budget op dit moment, maar het gaat om het samenzijn! 

Toppers in Concert
Iets waarvan ik dacht dat ik nooit naartoe zou gaan is de Toppers in Concert. Een vriendin van mij wilde hier graag naartoe, maar vond het toch wel aardig prijzig en ik heb op vakantieveiling twee kaartjes geveild voor haar verjaardag dus ik ga mee. Ik denk dat het ontzettend gezellig gaat worden. 

Cruise vakantie
Waar ik nog het meest zin in heb is de cruise vakantie die ik ga maken in Juni. Ik ga naar verschillende landen en plaatsen 10 dagen lang. Ik heb er zo zin in, want wij gaan naar veel mooie plekken toe. Wij gaan naar aantal plekken in Italië en dan gaan wij nog naar Kroatië, Malta en Montenegro. 

Comedy & Concert met Najib Amhali & Jandino Asporaat
Zoals ik al zei vind ik cabaret echt heel erg leuk en het lijkt mij vooral leuk samen met Najib en Jandino. Er waren nog maar beperkte plekken beschikbaar dus wij hebben echt geluk gehad! Ze houden Comedy en Concert in 1. 

Weekendje Düsseldorf
Een weekendje Dusseldorf staat op de planning en is dus nog niet officieel geboekt, maar het zit al een tijdje in mijn hoofd om daarheen te gaan. Ik heb gehoord dat het daar ontzettend leuk is om te shoppen. Je kan daar als het goed is grote warenhuizen, chique winkelstraten, discountketens, kleine boetieks en typische streekwinkels vinden. 

Ik heb tot nu toe al ontzettend veel leuke dingen in het vooruitzicht. Als ik dit jaar failliet ben dan weet je waar dat door komt. Ik vind het gewoon ontzettend belangrijk dat ik dit jaar leuke dingen ga doen, want ik hoop dat ik volgend jaar echt iets voor mijzelf heb en dat kost ook enorm veel geld dus dat betekend dat ik voor de rest goed moet gaan sparen!

Wat is het leukste wat jij gaat doen dit jaar?


15 opmerkingen

 1. Wat een leuke dingen heb je gepland voor dit jaar =)
  Ik heb vooral veel concerten dit jaar en in september op vakantie.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh leuke planning! Alvast veel plezier x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een super leuke dingen heb je in de planning staan! :) Leuk naar Dusseldorf! En zo'n cruise maken is helemaal te gek! Ik heb een aantal concerten / festivals op de planning staan en een dagje duitsland!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een super fijne vooruitzichten!

  Bij mij staan er ook behoorlijk wat fijne dingen op het programma, een weekendje Rotterdam, een weekendje Londen en een vakantie naar Portugal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat een heerlijke tripjes ga je maken!

   Verwijderen
 5. Wat een super leuke vooruitzichten! Veel plezier in Disneyland!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen heb je gepland! Alvast heel veel plezier in disneyland!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke plannen. Vooral die cruise lijkt mij leuk. Tegen de musical Jesus Christ Superstar heb ik een vooroordeel nadat ik hem een keer op zomerkemp in Rusland heb gezien (in rock-operaversie) en er niks van snapte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is wel heel erg jammer! Nou ik ga het zien 1 juli. Ben erg benieuwd!

   Verwijderen
 8. Wat een gave dingen staan er op je lijstje zeg! Ik wil ook graag nog een keer naar Disneyland Parijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen heb je op de planning staan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijk vooruitzicht! Jandino is zo leuk, daar zijn wij ook een keer geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke vooruitzichten allemaal. Veel plezier in Disneyland!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie vooruitzichten heb je gepland! Disney wil ik ook zo graag nog eens heen, geniet er van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een toffe dingen heb je al gepland staan!

  BeantwoordenVerwijderen