Essence Nagellak - Royal Blue

Een tijdje geleden ontving ik een pakketje waar allerlei verschillende producten inzaten inclusief deze I'm New lak van Essence. Het komt uit de Gel Nail Polish collectie waar toen heel veel nieuwe van uit waren gebracht. De lak is overigens nu niet meer zo heel nieuw, maar ik ga het toch voor jullie reviewen vandaag.


De kleur lak die ik in het pakketje had gekregen is de kleur Royal Blue. Normaal gesproken draag ik eigenlijk nooit blauwe nagellak, omdat ik vaak toch naar de lichte en donkere nude tinten neig, maar een keer afwisseling kan geen kwaad. Ik vind deze wel erg mooi voor de tijd van nu wanneer het mooi weer kan zijn, maar daarnaast ook echt bagger weer. 

Deze lak is uit The Gel collectie dat betekend dat de lakken uit die collectie door de speciale formule een langhoudende en geweldige gel-finish moet geven. Je hoeft bij deze lak geen LED lamp te gebruiken en dit maakte mij extra benieuwd naar het resultaat. De collectie heeft ontzettend veel leuke en mooie kleuren. Ik was heel erg benieuwd 


De verpakking van de lak is niet heel speciaal. Het is precies zo wat wij gewend zijn van de Essence lakken. Het kwastje is heel erg fijn wat ik persoonlijk niet zo fijn vind, want dan weet ik dat ik er een smeerboel van ga maken.

De kleur Royal Blue is een echte diepe blauwe kleur. Op de foto oogt die wat lichter, maar in het echt is die echt wat donkerder. De lak heeft een dikke substantie dus met opdrogen duurde het wat langer als normaal. Je moet echt opletten dat je in de tussentijd niks aanstaat. Ik vind de kleur erg mooi. Het streept niet en dekt met 1 laag al erg goed. Misschien is het toch beter om de lak aan te brengen met twee dunne lagen.


Het is een prima lak voor een lak van het merk Essence. Ik hield nooit zo van blauw, maar zo zie je ook maar weer net zoals bij mijn layout. Je moet een keer uit je comfort zone stappen en ik vind dit dus een hele mooie kleur om nu te dragen. Als het weer wat beter wordt dan ga ik voor de wat lichtere en fellere kleuren.


De lak Royal Blue van Essence is te koop bij de Kruidvat voor €1,79.

Draag jij weleens een blauwe kleur?

24 opmerkingen

 1. Wat een mooie lakje zeg =)
  Eerlijk gezegd draag ik ook meestal nude kleurtjes laatste tijd.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig lakje! Het effect is heel erg mooi.
  En blauw draag ik zelf niet zo gauw maar vind hem wel heel mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtig kleurtje, ik heb hem zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje! Al draag ik zelf niet veel blauw, vooral roze/peachy/nudetintjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ook, maar gebruik hem eigenlijk nooit. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou inderdaad ook eens uit mijn comfort zone moeten stappen want dit is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt een mooie kleur! Alleen vind ik lakjes van Essence niet zo fijn want ze blijven niet lang mooi zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof kleurtje! Zelf ben ik groot fan van de OPI lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleurtje! Ik vind blauw sowieso altijd wel een leuke nagellakkleur, hoewel ik het de laatste tijd niet zo vaak draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kleur! Hier hou ik wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Manon,

  Een hele mooie kleur! Ik hou wel van blauwe nagellakjes :) ! Ziet er goed uit!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik draag zoiets eigenlijk nooit, maar ik vind het bij jou wel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind de kleur prachtig! En ik vind ook dat je onwijs mooie foto's maakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een gaaf kleurjte! Echt zo´n jeans kleurtje. Heel tof in deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik houd de laatste tijd echt mega veel van blauw. Prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, wat een super tof lakje is dit! <3

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel mooi kleurtje dat nu zeker nog wel kan :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het een mooie kleur met een prachtige glans!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuk kleurtje! Volgens mij heeft mijn moeder die ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Tegenwoordig draag ik niet meer snel blauwe nagellak, maar ik vind deze kleur wel erg tof

  BeantwoordenVerwijderen