Etos Color Care Lipstick - Kylie's Fav

Toen ik het pakketje van de Etos Valentijn Swap ontving was ik ontzettend enthousiast over de producten die ik had gekregen. In het pakketje zat o.a. deze Etos Color Care Lipstick in de kleur Kylie's Fav die ik heel erg graag wou hebben. Vandaag review ik deze lipstick voor jullie. 


Ik ontving de kleur Kylie's Fav die ik al een tijdje heel erg graag wilde hebben. Kylie's Fav is een nude kleur en wie mij kent ben ik iemand die echt bijna alleen maar van nude tinten hou. Op het stickertje lijkt die echt heel erg bruin dus ik ben benieuwd hoe die in de huls is. De verpakking vind ik er nog steeds ietwat saai uitzien, maar Etos heeft wel een hele verbetering gemaakt toen ze de verpakkingen van de make-up producten vernieuwd hadden.

De lipsticks hebben een creme textuur die licht aanvoelt. Het moet super zacht op je lippen aanvoelen en tegelijkertijd verzorgt en beschermt het je lippen. De formule is intens gepigmenteerd en moet zorgen voor een goede egale dekking die lang blijft zitten. Klinkt veelbelovend en vandaar ook de naam Color Care Lipstick! De lipsticks zijn overigens verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren.


Het pigment van de lipstick is erg goed. Je kan zien dat de lipstick een mooie glans heeft en ik merkte al gelijk met het aanbrengen van de swatch dat het een fijne cremige textuur heeft.


De kleur is bruiner als verwacht en heeft een gele ondertoon. Ik vind de kleur totaal niet lelijk, eigenlijk vind ik het wel wat hebben. De lipstick is heeft ook op mijn lippen een cremige textuur en voelt heel fijn op de lippen aan. Ook het aanbrengen is gemakkelijk en dekt met 1 laag heel erg goed. Je ziet geen lijntjes in mijn lippen en daarnaast voelt de lipstick ook erg verzorgend aan op je lippen. De lipstick blijft redelijk lang zitten, maar een complete maaltijd overleefd het niet.


Ik ben erg blij met de lipstick ondanks dat ik hem iets lichter had verwacht. Ik vind het wel echt een kleur voor de seizoenen herfst en winter. Voor de lente en zomer vind ik en wat lichtere nude kleur toch wel wat mooier en leuker om te dragen. Voor de rest is de lipstick gewoon erg fijn. Het verzorgt je lippen zoals Etos beschreef en dat is een groot pluspunt. 


Etos Color Care Lipstick €3,99

Heb jij een lipstick van de Etos uit de Color Care collectie?


20 opmerkingen

 1. Vind deze kleur je ontzettend gaaf staan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat je goed! Ik vind het ook een perfecte kleur voor de herfst/winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh in eerste instantie leek deze me echt totaal niet mooi, is wel heel bruin. Maar eenmaal op de lippen vind ik deze echt heel goed staan! Mooi kleurtje, jammer dat ik deze nog net had met de herfst haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur is echt ongelofelijk mooi. Als ik hem zo zou zien staan zou ik hem niet snel meenemen, maar als ik hem zo op je lippen zie vind ik hem toch wel echt heel erg mooi! De textuur ziet er ook echt heel fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij de naam had ik om eerlijk te zijn een andere kleur verwacht, maargoed. Wel een apart kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie en bijzondere kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit kleurtje staat je heel mooi, maar ik zou hem ook eerder dragen in de herfst en de winter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet even aan de kleur wennen, maar ik vind hem wel wat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur :) Hier houd ik wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur! Staat je goed! Ik heb nog geen lipsticks van etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk kleurtje!
  hij had idd iets lichter mogen zijn, maar al bij al vind ik hem nog goed staan hoor

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ondanks dat die iets donkerder uitvalt, vind ik het wel een heel chique kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Interessant kleurtje, zoiets zie je niet zo vaak! Ik heb nog geen lipstick van Etos, maar hij klinkt wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie kleur , hij staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De kleur vind ik ontzettend mooi! Eerst moest ik niks hebben van de bruinachtige tinten, maar nu vind ik het steeds toffer worden. Vind deze kleur jou ook super staan trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Unieke kleur, maar kan jij heel goed hebben! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De kleur staat je erg goed, het is niet een kleur die ik zelf gauw zou kopen. xx

  BeantwoordenVerwijderen