Ik ben in Disneyland!

Even een klein berichtje vandaag. Als jullie dit lezen zit ik in de bus naar Disneyland of ben ik al in Disneyland. Het is al 20 jaar geleden dat ik daar ben geweest. Ik ga drie dagen genieten en weer even kind zijn. Zondag kom ik pas laat weer thuis dus jullie kunnen a.s. dinsdag weer een artikel van mij verwachten. Ik heb er ontzettend veel zin in. Natuurlijk ga ik veel foto's maken dus hou mijn Instagram in de gaten. 

18 opmerkingen

 1. Oh ik ben zo jaloers! Ik had graag bij de grote 25 jaar opening willen zien. Zwaai nog even naar iedereen op de parade voor mij en geniet ervan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gezwaaid hoor! En Mickey ook nog geknuffeld vanmiddag x

   Verwijderen
 2. Heel veel plezier! Ik ben een jaar of 3 geleden nog geweest en ik vind het een geweldig park. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, voor mij was het veel te lang geleden. Stond echt te poppelen om te gaan!

   Verwijderen
 3. Super leuk! Collegaatjes van mij gaan dinsdag ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw super leuk!!! Veel plezier in Disney land!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag het al op Insta, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk! Ik wens je heel erg veel plezier! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh wat super leuk! Heel veel plezier ^^

  BeantwoordenVerwijderen