Laten we wat 'meer' persoonlijker worden Deel 2

Ik vind persoonlijke artikels altijd erg leuk om te lezen bij andere, maar zelf ben ik eigenlijk helemaal niet zo persoonlijk op mijn blog. Omdat ik zelf niet zo een held ben om een heel persoonlijk verhaal te vertellen over mijzelf heb ik vorige week Laten we wat 'meer' persoonlijker worden deel 1 online gezet en vandaag is het tijd voor deel 2. 

Heb je ooit iets gedaan terwijl je altijd tegen jezelf had gezegd dat je het nooit zou doen? Zo ja, wat is dat?
Dit jaar ga ik toevallig iets doen waarvan ik altijd heb gezegd dat ik daar nooit naartoe ga en dat is naar het Toppers Concert. In principe ben ik niet heel erg fan van Nederlandse muziek, maar ik denk dat het zeker gezellig kan gaan worden. Ik heb dit cadeau gegeven aan een vriendin van mij voor haar verjaardag dus ik ga ook mee!

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Iemand zei een keer tegen mij; jij doet ook over echt niets negatiefs en ik moet eerlijk toegeven dat ik ook eigenlijk bijna niet negatief ben. Ik heb mijzelf na alles wat er is gebeurd geleerd om door te gaan en in mijn hoofd gestampt dat alles goed komt, maakt niet uit waar het over gaat. Ik ben daarvoor wel heel vaak negatief geweest, maar ik merkte al gauw dat je daar niks mee opschiet. Mensen zien mij nu echt als een optimist.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Ik wou al gelijk zeggen mijn zus, want wij zijn trouwlocaties wezen kijken, maar dan moet ik zeggen een vriendin van mij. 

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
De laatste film was fifty shades darker en daar ben ik met mijn moeder heen geweest. Ik vond het echt een hele mooie film. Toevallig ga ik morgen wel naar tuintje in mijn hart met een vriendin van mij.

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja, helaas wel!

Je ouders zijn (ik heb alleen een moeder) op vakantie. Zou je een groot feest geven?

Nee, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik ben niet zo een feestbeest. Ik geef ook nooit een feest met mijn verjaardag dus laat staan zomaar.

Heb je spijt van je vorige relatie?

Er zijn veel dingen gebeurd in mijn vorige relatie, maar ik heb er geen spijt van. In het leven blijf je leermomenten hebben.

Spendeer je je weekend liever bij een concert of in de discotheek?
Ik kies dan toch voor een concert. Ik ben niet zo een discotheek fan.

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongen valt?
Ja en ik merk dan het dan nooit goed gaat dus het wordt tijd dat ik op een ander type ga vallen.

Heb je ooit een grapje over iemand gemaakt wat die persoon aan het huilen maakte?

Nee, ik maak nooit grapjes met betrekking op een persoon. Ik kan zelf ook heel slecht tegen zulke grapjes dus waarom zou ik het dan wel doen. Ik zou nooit iemand willen kwetsen.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?

Nu veel minder als een aantal jaar geleden, maar hey ik blijf een vrouw.

Ben jij snel jaloers?
Ik kan best snel jaloers zijn.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Nee. Ik koop eigenlijk niet veel kleding meer de laatste tijd.

Mis je iemand op dit moment? Zo ja, wie?
Mijn vader.

Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Geen commentaar. Ik wil diegene ook niet in het kwaad daglicht zetten.

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?

Nee, het heeft geen zin om woedend te zijn, daar heb je alleen jezelf mee.

Wat doe je morgen?

Morgen ga ik sporten en aan mijn blog werken.

Ben jij zo’n persoon die om de haverklap een nieuw vriendje heeft?
Nee, totaal niet! Ik spring niet zo snel in een nieuwe relatie. Ik word niet zo heel snel verliefd, maar als ik verliefd ben dan ben ik echt verliefd.

Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Ja.

Heeft je ex je ooit bedrogen?

Ja.

Houd je van suikerspinnen?

Ik vind suikerspinnen wel lekker, maar als het ineens niet meer bestond dan zou ik het ook niet missen. Ik snoep niet veel, want ik ben meer een chips mens. Ik zou overigens echt moeten gaan afkicken als chips ineens niet meer zou bestaan!

Wie was de laatste persoon waarmee je een serieus gesprek hebt gevoerd?

Met Saraya. Ik kan heel erg goed met haar praten over van alles. Het maakt niet uit waar het over gaat.

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Zo vaak... ik ben echt een luiaard. Als ik in bed of op de bank ga liggen ben ik zo vertrokken, ook al ben ik niet eens zo heel moe. Slapen geeft mij gewoon ontspanning en het is gewoon een veilig gevoel even weg van alle drukte.

Hoe was je week? Geef een cijfer van 1 tot 10.

De week is nog niet afgelopen, maar ik heb een redelijke week dus ik geef het de cijfer 6/7.

Heb je een vriend van het andere geslacht waarmee je goed kan praten?

Ja en heel veel zeggen je kan niet vrienden zijn met het andere geslacht. Nou, dat vind ik dus echt klinkklare onzin, want dat kan wel.

Wat deed je gisteravond om twaalf uur?

Toen sliep ik.

Wat is je stemming op dit moment?

Ik ben in een goede stemming. Beetje spierpijn wel.

Wie was de eerste persoon tegen wie je praatte vandaag?

Ik moet werken vandaag dus de eerste waartegen ik heb gepraat is een lid die binnenkwam met openen van de sportschool.

Is er de afgelopen maand iets gebeurd wat je heel erg blij maakt?
Er zijn een aantal dingen gebeurd die mij wel blij maakt ja.

Met wie was je gisteravond?

Met Yvonne.

Heb je met iemand gepraat tot je in slaap viel gisteren?
Nee.

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen?

Dat maakt niet uit. Je kan afwisselen toch, want dan hou je het een beetje spannend. Haha! Ik denk dat ze de eerste kus bedoelen, maar dan ook ligt het geheel aan de situatie. Misschien is de jongen wel meer verlegen dan het meisje of andersom.

Heb je plannen voor dit weekend?
Nog niet echt.

13 opmerkingen

 1. Leuk artikel om jou hierdoor beter te leren kennen...

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om jou antwoorden te lezen , was net als deel 1 een leuk artikel =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'het wordt tijd dat ik op een ander type ga vallen' Haha, super herkenbaar eigenlijk, viel jaaaren op dezelfde 'soort' jongens (eigenlijk het soort jongens dat altijd afstandelijk en onbereikbaar was), en nu ik op iemand anders ben gevallen is het ZO erg wennen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi om je antwoorden op deze vragen te lezen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om je beter te leren kennen! Sommige antwoorden zijn heel erg herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om je wat meer te leren kennen op persoonlijk gebied! Heftig dat je ex-vriend je bedrogen heeft... lijkt me lastig om mee om te gaan. En wat netjes om de laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt niet te benoemen, knap van je! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om je zo beter te leren kennen! Wat mooi ook dat je zo positief bent ingesteld, dat is heel waardevol. Ik herken het stukje van in slaap vallen op de bank stiekem maar al te goed haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het leuk dat je persoonlijker wordt op je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen en vooral interessant as in ''wie is de persoon'' achter deze blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets vind ik ook altijd leuk om te weten!

   Verwijderen
 10. Leuk om jou op deze manier te leren kennen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuke vragen! leuk om je persoonlijke antwoorden te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is zeker persoonlijk meis, goede vragen!

  BeantwoordenVerwijderen