New in | 2 bikini's & 2 paar creeper sneakers

Soms is een keuze maken heel erg lastig en dan bestel je twee keer van hetzelfde, maar dan een andere kleur. Ik denk dat jullie dit misschien wel herkennen, maar ach dan ben ik wel gelijk klaar voor de zomer qua bikini's en schoenen! Ik bestelde twee bikini's bij de H&M en ik bestelde 2 paar creeper sneakers van Graceland bij VanHaren. 

Graceland Creeper sneakers van VanHaren
Twee dezelfde paar schoenen alleen dan een andere kleur, hoe origineel? Ik kon echt niet kiezen en omdat ze toch in de aanbieding waren bij VanHaren dacht ik, waarom niet?!?!?

Green

Toen ik bij VanHaren was zag ik deze schoenen staan, maar toen had ik ze niet gekocht. Eenmaal in de auto kon ik mijn gedachten er niet vanaf houden en toen besloot ik om ze online te bestellen. Je hoefde toch geen verzendkosten te betalen dus waarom ook niet. Ik ben de laatste tijd dol op deze kleur groen. Het ziet er erg stoer uit. Dit worden creeper sneakers genoemd, omdat ze aan de onderkant verhoogd zijn. Ik vind ze erg leuk om te dragen onder een ripped of ankle jeans, ze lopen erg lekker en zijn aan de bovenkant niet hoog dus perfect voor in de zomer!


Beige

Ook de beige kleur trok mijn aandacht. Deze kleur is ook perfect om in de zomer te dragen en goed te combineren onder veel outfits. Onder een jeans vind ik ze echt leuk, maar onder een rokje vind ik ze totaal niet staan. Ook dit paar loopt erg lekker. De schoenen waren nu €24,90 per stuk en dat vind ik een leuk prijsje voor schoenen. 


Bikini van de H&M
Ik had vorig jaar eigenlijk al een nieuwe bikini gekocht, maar die is alweer te klein. De laatste tijd ben ik natuurlijk bezig geweest om aan te komen en dat is goed gelukt dus ik had een nieuwe bikini nodig. Bij de H&M hebben ze online nu ontzettend veel leuke bikini's en ik koos twee dezelfde uit alleen dan een andere kleur. Natuurlijk kon ik weer niet kiezen net zoals bij de schoenen dus besloot ik om ze allebei te houden. Voor deze twee bikini's was ik €50 kwijt. Ik ben niet van plan om nog meer bij te komen, want ik heb mijn gewicht die ik wilde halen al gehaald dus ik kan hier wel een tijdje mee doen. Wat ik zo leuk vind aan deze bikini's vind is dat ze van die ruffles aan de zijkant hebben. Zeg ik dat goed ruffles? 

Heb jij al een bikini/badpak voor dit jaar?

15 opmerkingen

 1. Ik zie dubbel, haha lol. Je hebt echt toffe items gescored. Ik ben echt gek op creepers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha grappemaker jij! Ik doe dit ook echt nooit hoor maar kon gewoon keer niet kiezen hihi

   Verwijderen
 2. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  Die schoenen zijn echt leuk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je schoenen zijn niet helemaal mijn ding, maar de bikini's vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie aankopen! Die bikini's zijn echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie bikini's! Ik vind dat rafel randje een heel tof detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De bikini's en sneakers zijn ge-wel-dig! helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik je creepers zie denk ik: crap, ik heb nog steeds een paar creepers van Tango Shoes in m'n kast staan die ik eigenlijk nooit aanheb. Toch maar weer meer gaan doen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze zijn erg leuk. Gewoon uit de kast halen!

   Verwijderen
 8. Wauw, die bikini's zijn echt super leuk! Laat de zomer maar komen!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk <3 Ik zou nog wel zachtroze/oudroze creepers willen! En die bikini's zijn ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke aankoopjes! Ik moet ook nog een nieuwe bikini gaan kopen; ik heb er wel een paar maar de meesten zijn toch ietsje te groot en daar voel ik mij dan toch niet mee op mijn gemak.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toffe bikini's! Ik ben echt gek op het kopen van bikini's, dus eigenlijk heb ik er meer dan genoeg, maar ongetwijfeld komen er dit jaar wel weer wat nieuwe bij. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een leuke items heb je gekocht! Ik heb zelf nog geen bikini's gekocht maar binnenkort maar eens opzoek gaan. ;)

  BeantwoordenVerwijderen