Tag - Dit zijn mijn favorieten!

Ik vind het vaak wel leuk om een tag in te vullen en toen ik de favorieten tag online zag staan bij Mariëlle leek het mij leuk om deze ook eens in te vullen. Deze tag gaat over mijn favorieten, maar niet alleen op beauty gebied en soms is het toch wel leuk dat het niet alleen maar over beauty gaat. 

Mijn favoriete serie
De tag begint al met een hele lastige, omdat ik best wel veel series gewoon ontzettend leuk vind. Ik ben namelijk erg verslaafd aan Netflix. Ik denk dat ik toch kies voor Vampire Diaries. Dit is een serie die ik als eerste begon met kijken op Netflix en nu kijk ik het laatste seizoen op Showbox, omdat die nog niet op Netflix staat. Het is gewoon een ontzettend leuke supernatural drama serie en ik ben er dol op. Vooral dat supernatural vind ik altijd wel interessant. Ik zal ook sneller voor zo een soort serie of film kiezen dan bijvoorbeeld echt een actie serie.

Mijn favoriete artiest 
Op dit moment luister ik heel vaak naar Russ. Je zult hem vast nog niet kennen. Hij rapt, zingt, zijn eigen teksten schrijft, produceert en verschillende instrumenten bespeeld. Hij heeft een bepaalde muziekstijl waar ik verliefd op ben geworden. Daarnaast vind ik hem ook nog eens erg knap. Op 25 April treedt die op in de Melkweg, maar ik denk niet dat ik de 26e vrij kan krijgen van werk. Niet geschoten, altijd mis! Ik wil er wel erg graag naartoe!


Mijn favoriete eten
Ondanks dat ik nu toch best vaak sushi eet is het niet mijn favorietste eten, want dat is echt iets van pasta en dan het liefst spaghetti met ballen of garnalen. Het maakt niet uit als het maar spaghetti is. Ik vind dat zo lekker en ik zou dat echt wel elke dag kunnen eten. Je kan mij echt wakker maken voor een heerlijk bord vol met spaghetti. 

Mijn favoriete drank
Ik drink altijd thee, water of cola lemon, maar als ik echt moet denken aan alcoholische dranken dan vind ik bessen jenever met casis echt heerlijk om te drinken. Ik drink niet vaak, maar als ik dan keer een drankje wil dan kies ik wel voor dat als het kan. Mocht ik het niet kunnen bestellen is het gauw een wijntje of Bacardi Cola. 

Mijn favoriete actrice
Al kijk ik nu niet meer zo super veel films, maar ik vind Diane Keaton en Susan Sarandon ontzettend goede actrices. Ik weet even niet meer wie er zoveel van die waargebeurde films speelde, maar die vond ik altijd super!

Mijn favoriete acteur
Ook hier kan ik niet echt kiezen, want er zijn heel veel goede acteurs en leuke acteurs en dat geldt ook voor de actrices. Ik kies dan maar voor Morgan Freeman. Hij heeft best wel veel goede films


Mijn favoriete kleur 
Dat is heel simpel en dat is roze. Ik vind dan vooral de kleur oudroze mooi. Hier heb ik ook veel tinten lipstick van en als er een kledingstuk is of iets in decoratie de kleur oudroze heeft dan ben ik helemaal verkocht. Ik ga dit jaar overigens mijn kamer helemaal verbouwen, maar dat word geen roze haha.

Mijn favoriete kledingmerk
Ik heb niet echt 1 bepaald merk die ik leuk vind. Ik koop gewoon wat ik leuk vind en mijn stijl hangt vaak een beetje in de winkels zoals H&M, Tally Weijl, Zara, Bershka en Primark. Echter koop ik liever wat goedkopere kleding dan duurdere kleding. Duurdere kleding hoeft niet perse beter te zijn als goedkopere kleding en dat heb ik bij sommige kledingstukken al wel gemerkt. Qua schoenen heb ik ook niet 1 bepaald merk, maar bij sneakers heb ik vaak wel adidas of nike's omdat die heel erg fijn lopen. 

Mijn favoriete make-up merk
Als budgetmerk kies ik voor Catrice en als high-end merk kies ik voor Mac. Die twee producten gebruik ik elke dag eigenlijk wel en de rest laat ik een beetje links liggen ook al vind ik NYX en Kiko ook wel heel erg goed neig ik toch heel erg snel naar Catrice en Mac dus dat zijn echt mijn favorieten. (UPDATE: Sinds eind April ben ik dierproefvrije producten gaan gebruiken dus Mac is op dit moment niet meer van toepassing)

Mijn favoriete stad 
Dat is een lastige, want ik moet kiezen tussen Amsterdam en Antwerpen, maar dan kies ik toch voor Antwerpen. Het is een mooie grote stad met prachtige gebouwen en Antwerpen is eigenlijk even ver voor mij als Amsterdam. Ik wil er snel weer een keertje naartoe, want je kan er ook lekker shoppen. 

Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen. Ik merk toch wel dat het erg moeilijk is om 1 favoriet te hebben. Deze tag is oorspronkelijk door een van onze bloggers of iemand anders van internet gemaakt, maar ik heb geen idee van wie. Mocht je het leuk vinden om deze tag in te vullen dan mag dat gerust natuurlijk!

Wat is jouw favoriete eten?

16 opmerkingen

 1. Wat een leuke tag , leuk ingevuld ook =)
  Deze tag ga ik onthouden!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Mijn favoriete kleur is ook roze, woohoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Ik vind Catrice ook een heel fijn merk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ik kan ook echt genieten van een goede pasta.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeee hoe leuk!? Je hebt hem leuk ingevuld, mmmm spaghetti JA <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk he! ik las de tag bij jou en wilde het gelijk invullen haha.

   Verwijderen
 6. Wat een leuke tag. Ik vind spaghetti zelf ook echt heel erg lekker. Al zou ik het denk ik niet iedere dag willen eten. Laatst at ik bij iemand die spaghetti met champignons en avocadosaus gemaakt. Mwhoaaa wat was dat lekker. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Mijn favoriete eten is ook spaghetti! Daar kan ik echt van genieten :-D

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen Manon! Antwerpen is ook een van mijn favoriete steden, ik ben er nu 3 of 4 keer geweest en het is altijd gezellig. Ik denk dat pasta ook mijn favoriete eten is, maar dan eerder lasagne. Het liefst met verse spinazie of gegrilde groenten en dan heel veel kaas :) Ik ken de serie showbox niet maar het klinkt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag! En the vampire diaries is ook mijn favoriete serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuke tag om te lezen! Qua drinken liggen we vrijwel op een lijn, grappig. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind dit echt zo'n leuke tag! Wilde hem ook gaan invullen, maar ik ben gestopt met bloggen! Vind de vragen wel ontzettend leuk ingevuld. En spaghetti, ja, zo lekker! Ik hou ook enorm van pasta en mijn favoriete kleur is ook roze, mijn hele kamer is lichtroze, hahaha! Maar straks is mijn kamer wit en dat vind ik toch net iets mooier dan dat lichte roze. Als ik wat drink is het vaak appelsap of cola zero, haha. Of Ice Tea als het heel warm is! En ja, MAC is echt mijn favoriete merk! Zoveel mooie lipsticks... en series kijken doe ik niet veel, maar ga dat ook oppakken! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke tag is dit! Mijn favoriete eten is spaghetti! <3

  BeantwoordenVerwijderen