Handcrème en Hand & Nail Balm van Treaclemoon

Treaclemoon breidt haar collectie weer uit. Vanaf nu kan je jouw handen en nagels intensief verwennen en verzorgen met de handcrème en de hand and nail balms. Ze hebben hun collectie uitgebreid met 3 verschillende handcrèmes die allemaal hun eigen unieke werking hebben. Ben jij al benieuwd?


Treaclemoon is  door de leuke kleurrijke verpakking met leuke teksten en goede producten eén van mijn favoriete merken die ik vaak onder de douche gebruik en dan nu eindelijk breiden ze uit met 3 kleurrijke, verzorgende handcrèmes. Ook dit keer heeft Treaclemoon weer goed haar best gedaan met de verpakking, ze zien er weer ontzettend leuk uit en hebben ook weer de teksten op hun verpakking die je niet kan missen. 

Eindelijk zijn ze dan in Nederland te koop. Ik wist wel dat deze al bij de DM in Duitsland te koop waren, maar daar kom ik vrijwel nooit, al moet ik dat echt snel een keer gaan doen. Je kan de Treacle Moon producten bij de Albert Heijn kopen wat bij mij lekker om de hoek is. Een erg belangrijk weetje is dat deze handcrèmes vegan zijn en daarnaast dermatologisch getest en het bevat geen siliconen en parabenen. 


Zoals ik al zei is de verpakking leuk en kleurrijk. Verder zijn ze erg compact en heel erg makkelijk om mee te nemen op reis of als je een dagje weg gaat. Ik heb altijd handcrème in mijn tas, omdat ik heel snel droge handen heb. Dit heb ik het hele jaar door dus er gaan nogal wat handcrèmes doorheen. In een flesje zit 75ml. 

Marsh Mallow Heaven

Marsh Mallow Heaven is perfect voor extra droge handen. Het bevat abrikozenolie en Vitamine E om je handen extra te kunnen verzorgen, want het voedt en herstelt je handen. De geur ruikt erg warm. Het lijkt net ik een vleugje shea boter of vanille ruik. In de ingrediënten op de achterkant van de verpakking kan je ook zien dat er shea butter in is verwerkt. Deze handcrème heeft een fijne formule die erg snel in je handen trekt, mits je teveel product in een keer op je handen smeert, want dan loop je wel met vette handen. Je hoeft dus niet veel crème te gebruiken om je handen in te smeren. Zo kan je er dus ook zuiniger mee doen. Mij kennende zal ik dit flesje zo op hebben. Mijn handen worden ontzettend zacht en blijven ook een tijdje zo.

The Raspberry Kiss

The Raspberry Kiss is de favoriet van de 3. In deze handcrème zit dragon fruit, oftewel drakenfruit of Pitahaya. Deze vrucht heeft een hoog vitamine C gehalte en bevat ook vitamine B1, is rijk aan mineralen met o.a. calcium, is vezelrijk en zit boordevol antioxidanten. De vrucht kan ik niet, maar het ziet er wel lekker uit. Daarnaast bevat de handcrème amandel olie. Op de ingrediëntenlijst staat ook dat er shea butter inzit, maar de drakenfruit overheerst de rest van de ingrediënten en ruikt lekker zoet. Deze handcrème is een intense moisturizer voor je handen. De creme trekt snel in als je er niet teveel van gebruikt. Ook bij deze handcrème worden je handen lekker zacht voor een aantal uren. 

My Coconut Island

De My Coconut Island handcreme is ook een erg lekkere handcreme. De geur van kokosnoot komt je tegemoet. Daarnaast zit er ook macadamia olie en kers in. Deze handcreme is speciaal voor hardwerkende handen. Ook in deze creme zit weer shea butter in. Als je niet van kokos houdt dan is deze handcreme echt niks voor jou. De creme trekt snel in als je niet teveel product pakt en je handen worden er lekker zacht van de komende uren. 


Het zijn stuk voor stuk super fijne handcrèmes. De formules zijn super fijn, maar ik heb wel het gevoel dat bij de handcrème The Raspberry Kiss de formule iets dikker is dan de andere twee en dat kan zijn omdat dat een moisturizer voor je handen is. Verder doen ze goed hun werk. Je handen worden er een aantal uren super zacht van en het fijne is dat je ze makkelijk mee kan nemen in je tas. 


De Treaclemoon handcremes zijn exclusief verkrijgbaar bij de Etos vanaf week 14 (vorige week) voor €2,99 per stuk. 

Heb jij al weleens iets geprobeerd van  Treaclemoon? 


15 opmerkingen

 1. Wat zijn ze fijn he? :) Ik vind de kokosgeur niet zo lekker, maar de andere 2 wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad erg fijn! Ik vind kokosgeur heerlijk!

   Verwijderen
 2. Mijn voorkeur gaat naar The Raspberry Kiss. Mooie vrolijke verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk. Ze lijken me erg fijn, ben benieuwd naar de geuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd naar deze handcrème =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rasberry kiss lijkt mij een heerlijke geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze klinken erg fijn! Hier ben ik wel benieuwd naar. De verpakking vind ik ook leuk voor een handcrème

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken me heel erg lekker, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat lijken dit mij heerlijke producten! Ik ben dol op kokosgeur en die met drakenfruit klinkt ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh jeeeh voor die geurtjes alleen al zou ik het doen
  deze zijn echt wel mijn ding

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga het liefst voor natuurlijk, maar ik vind ze zo schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke verpakking, alleen al!

  BeantwoordenVerwijderen