BellaPierre Mineral Lipstick - Envy

Toen ik mijn stash aan het uitzoeken was, omdat ik alleen nog maar dierproefvrije producten wil gebruiken zag ik deze Mineral Lipstick van het merk BellaPierre. Ik wist dat ik deze een aantal maanden geleden in een beauty box had gekregen, maar ik heb er eigenlijk nooit niks mee gedaan en laat het nou net zijn dat deze lipstick dierproefvrij is!


De mineral lipsticks van BellaPierre zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en mineralen pigmenten, ijzeroxide en antioxidanten zoals vitamine C en Vitamine E. Het heeft een gladde, zijdezachte en 100% natuurlijke formule. De minerale pigmenten bieden ook een natuurlijke bescherming tegen de zon. Daarnaast bevat het geen lood, lanoline, parabenen of andere schadelijke ingrediënten. 

Lood: Lood is een gifstof die schadelijk kan zijn voor de gezondheid, vooral bij zwangere vrouwen en kinderen. Zo zou het leer- en gedragsproblemen veroorzaken.

Lanoline: oftewel wolvet. Dit is vet wat voorkomt in de wol van schapen. Wolvet wordt uit wol gewonnen door het te wassen en vervolgens het water te laten verdampen. Daarna wordt het gereinigd voor producten.

Parabenen: Parabenen worden vrijwel uitsluitend gebruikt als conserveermiddel. Ze zijn met name effectief tegen schimmels, maar ook tegen veel bacteriën


De lipstick zit in een zwarte huls met bijna aan  de onderkant omringt door zilver en aan de zijkanten een leuk vierhoekig printje. Als je de dop eraf haalt is het middenstuk zilver. De lipstick ziet er qua verpakking best luxe uit. De kleur die ik heb gekregen in de beauty box is de kleur Envy. Het is een dusty roze kleur die best het hele jaar door gedragen kan worden al vind ik de kleur ietwat meer passen bij de herfst. 


Het pigment van deze lipstick is erg goed. De kleur vind ik er ook heel erg mooi uitzien. Mooi voor het hele jaar door, maar zoals ik al zei past het wel het beste bij de herfst. Met het aanbrengen van de swatch merkte ik al gelijk dat de lipstick erg zacht aanvoelt en dat vind ik altijd heel erg prettig bij een lipstick. Het voelt een beetje als de formule amplified van Mac.


Het aanbrengen van de lipstick op mijn lippen ging ook heel erg smooth. Precies zoals ik dacht voelt de formule echt naar de amplified finish van Mac. Deze lipstick is alleen wat minder glanzend op de lippen. De kleur is precies zoals op de swatch. Na ongeveer 3 uur keek ik in de spiegel of de lipstick er nog een beetje mooi op zat. Ik had een appeltje genuttigd en wat thee gedronken. Met het drinken van de thee zag ik dat het ietwat lipstick op mijn mok zat, maar hoefde pas na een volledige maaltijd de lipstick wat bij te werken. De geur van de lipstick is trouwens ook erg lekker als je van vanille houdt!


Ik vind het leuk dat ik op deze manier toch kennis maak met een lipstick die ik eigenlijk in het verdom hoekje had gelegd. De lipstick heeft een mooie kleur en de formule en houdbaarheid vind ik ook goed. Ik zou van dit merk nog wel meer producten willen proberen. BellaPierre is niet het meest budgetmerk, maar ik ben toch benieuwd naar meer.


BellaPiere Mineral Lipstick kan je o.a. kopen bij Bol.com voor €17,90

Ken jij het merk BellaPierre?

15 opmerkingen

 1. Wat een mooie lipstick, hij staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje! De verpakking ziet er ook erg luxe uit. Ik ken het merk via StyleTone :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur. Vind hem vooral erg mooi voor de herfst straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat leuk dit merk zie je niet vaak op blogs voorbij komen, de lipstick is erg mooi en staat je goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord, maar klinkt goed en de kleur staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur!! Ik draag de laatste jaren eigenlijk alleen maar lippenstift van The Bodyshop en Rituals. Dan weet ik zeker dat er niks op dieren is getest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gekeken op de peta lijst en stond dat hun niet op dieren testen, ook staat dit in de lijst bij naoki

   Verwijderen
 7. Mooie kleur! Ik heb volgens mij ook een liggen uit een Bluxbox van vorig jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lipstick. Ik vind de kleur je goed staan en ik kan me voorstellen dat die eigenlijk bij iedereen wel staat! Leuke foto's ook met de zwarte achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie My Lips but Better kleur! Ik vind Bellapierre trouwens wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken het merk niet, maar ik vind de kleur prachtig. Fijn ook dat er alleen natuurlijk stoffen in zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze lipstick heeft niet enkel een leuke kleur, maar de huls ik ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur lipstick, staat je erg goed. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vind dit zeker wel een mooi kleurtje
  iets dat je wel dagelijks kan gebruiken

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen