Disney dagboek dag 2 | Disneypark, Studio park & 25th anniversary met John Legend

Eenmaal wakker te zijn geworden van een vermoeiende, maar toch wel leuke eerste dag was het tijd voor dag 2. Wij hadden een lange dag voor de boeg, want wij wilde op deze dag graag de avondshow zien en die was pas later in de avond. Een goed ontbijt moet er dan zeker in met zo een lange dag.

Dag twee begonnen wij bij het Studio Park. Kristel vind dit het leukste park en ik was heel erg benieuwd hoe die was. Het park is compacter en eigenlijk heb je dit park sneller gezien dan het andere park dus begonnen wij de dag met dit park. Ook dit park zag er weer groots uit met binnenkomst.

Al gauw zagen wij Tijgertje en Meneer Konijn staan. De rij was nog niet lang dus wij wisten geen raadt om er heen te lopen en mee op de foto te gaan. Ik vind ze er zo schattig uitzien. Tijgertje had trouwens wel een erg fel neon oranje pak aan. Daarna liepen wij een tijdje door het park in, gingen wij in wat attracties en wat mij opviel is dat de tijd echt voorbij vloog! Het was alweer 13.00 uur en ik rook uit een kraampje heerlijke wafels dus besloot ik een wafel met flink wat chocolade erop te eten. Tussendoor hebben wij ook gewoon broodjes op die wij zelf mee hadden genomen. 

Kristel en ik toen wij in Ratatouille gingen en aan de rechterkant sta ik binnen in de gang bij Studio Park. 

Na een tijdje hadden wij het Studio Park wel gezien en wilde wij graag weer terug naar het Disney Park. Het was die dag ook echt veel mooier weer dus die dag hadden wij ook veel mooie en leuke foto's gemaakt die de dag ervoor eigenlijk vrijwel mislukte door het grauwe weer. In het begin van het park zag je deze leuke Mickey van bloemen die natuurlijk op de foto gezet moest worden, met mij erbij. 

Na een lange tijd weer door het park gelopen te hebben en in attracties gezeten te hebben was het weer tijd voor een parade, wij besloten om op een terras te gaan zitten, omdat wij de parade de vorige dag ook al hadden gezien, alleen dit keer was de parade toch was anders omdat Disney bijna hun 25-jarig bestaan van Disneyland gingen vieren. De wagens en pakken waren iets spectaculairder dan de vorige dag. 

Na de parade gingen wij wat eten en dit keer koos ik voor een pasta met salade en drinken. De vorige dag hadden wij al friet met een burger op dus ik had een keer zin in iets anders. Het tentje zag er erg leuk uit met o.a. deze schattige lampen. Dit maakte het zo gezellig. Na het eten en even uitgerust te hebben gingen wij weer verder het park in. Wij wilde nog een stukje van Fantasyland zien, maar zagen al gauw dat alles werd afgezet en wilde graag weten waarom. We wisten even later nog niet waarom dus bleven wij daar maar staan en het bleek dat er een première avondshow was voor hun 25 jarig bestaan. Na anderhalf uur gestaan te hebben was het al donker en begon de show. 

Ze begonnen met het projecteren van het paleis en even later hoorde wij in het Engels met als hoofdgast JOHN LEGEND! Dit was gewoon echt geweldig en wij waren zo verbaast. John Legend zong drie nummers met o.a. het nummer uit de film Beauty and the Beast. Als je de film nog niet hebt gezien moet je dat echt gaan doen, want ik heb de film 2 dagen voordat ik naar Disney ging gezien en het is echt een mooie film. Na een show vol met vuurwerk en mooie beelden was het om 21.00 uur helaas afgelopen. Het park ging ook dicht dus liepen wij richting de bus om naar het hotel te gaan. Ook vandaag waren we weer gebroken!

Welk park vind jij leuker?

14 opmerkingen

 1. Wat heerlijk om hier naar te kijken. Wij willen ook erg graag naar Disney met Sofie. Gaaf trouwens dat John Legend er was. Ik ga naar zijn concert in september!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou met Sofie gaan als ze wat ouder is dan herinnert ze zich ook meer, want toen ik 6 was ben ik daar ook geweest maar ik herken echt niks meer.

   Verwijderen
 2. Ik mis Disney zó als ik dit kees! Wij gaan eind dit jaar met Davey.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mazzel dat je er was met John Legend! Ik ben echt zo dol op Disney. Ben je ook in de Crush Coaster geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geluk zeg dat je er juist op dat moment was, super tof! Ik vind het Disney park leuker, al vond ik het Terror Hotel (volgens mij heet het oz?) wel een toffe attractie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gaaf he. Het stond ook echt nergens vermeldt op het internet. Ja, die tower ken ik , daar zijn wij niet in geweest, veel te eng haha!

   Verwijderen
 5. Ik ben zelf nog nooit in Disney geweest, maar het lijkt me wel echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahahah eerder chocolade met een wafel, wauw! Superleuk om te zien deze foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk verslag om te lezen! Ik denk zelf dat ik Disney park leuker vind! Ik wil hier zo graag een keer naartoe, naar Disney! Ik ben echt groot fan van Disney, haha. Super leuk dat je John Legend live hebt gezien. Was vast een hele toffe avond, zo te lezen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een keer doen samen met je vriend! Ze hebben leuke aanbiedingen op OAD.

   Verwijderen
 8. oh wat een leuke foto's
  je hebt daar allicht veel plezier gehad

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Manon,

  Echt zo gaaf! Super leuke foto's :) . Ik ben er heel lang geleden ook geweest en zou er ook weer echt naar toe willen gaan. Maar wij wachten totdat Thomas oud genoeg is :) .

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een super verslag en mooie foto's! Haha ik krijg echt zin om naar Disneyland weer te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen