Disney dagboek dag 3 | Rugpijn, Disney Village & Terug naar Nederland

Dag 3 is weer aangebroken en dit is tevens ook de laatste dag. Helaas zijn de dagen zo snel voorbij gegaan. Dag 3 was een dag dat wij niet heel veel tijd meer hadden dus besloten wij om een beetje uit te slapen en nog naar Disney Village te gaan. Een goed idee, want ik had gigantisch rugpijn. Disney Village is een soort 'plaza' wat naast de parken zit. Deze village bestaat alleen uit winkeltjes en eettentjes en er zit ook een Starbucks. Kristel en ik namen allebei een Caramel Macchiato, want daar had ik ontzettend zin in. Ik nam een aantal foto's van de village en Planet Hollywood is toch wel een van de gaafste restaurants daar. 

In de winkeltjes zijn ontzettend veel leuke dingen, maar wel heel erg duur. Ik had die ballon wel graag willen hebben, maar 1 ballon kost al €9,- en ik heb het daar echt niet voor over. Ik kocht wel een sleutelhanger die ook €10 was en een kom met minnie erop.  Helemaal achter in de Disney Village zagen we een ontzettend grote ballon waar je ook echt in kan voor een best dure prijs. Je gaat dan met die ballon omhoog en kan dan een prachtig uitzicht zien over de parken en de rest eromheen. 

Na alles van Disney Village gezien te hebben gingen wij weer terug naar het Hotel. Wij hadden al uitgecheckt voordat wij naar Disney Village gingen dus de spullen zaten nog in de kluis. Wij hadden nog even de tijd dus gingen onze tijd maar even doden op de telefoon. Om 15.00 uur werden wij opgehaald en ging onze reis naar Nederland van start. In de bus heb ik films zitten kijken (natuurlijk Disney Films) en toen wij een stop hadden van 3 kwartier at ik een heerlijke bbq chicken pizza. 

Ik heb ontzettend genoten deze drie dagen. Ik vond het jammer dat het al voorbij was. Ik was zo blij als een kind en heel erg verrast toen wij ook nog eens John Legend zagen! Eenmaal thuis was ik ook wel weer blij, want ik had ontzettend rugpijn en ik was ook erg moe. Toen ik in bed lag was ik ook zo vertrokken. 

Wanneer ben jij voor het laatst naar Disneyland geweest?

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Wat jammer dat je zo last van je rug had!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super toffe foto's! Wel erg jammer van de rugpijn.. hopelijk gaat het alweer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om weer even mee te mogen kijken! Wat balen van je rug.. hopelijk gaat het alweer wat beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pizza pizza en nog eens pizza, ik ben er gek op haha! leuk overzichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je naar Disney bent gegaan! Jammer dat het allemaal zo geprijsd is he! Ze hebben altijd zulke leuke souveniers

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er wel heel erg gezellig uit :) tof dat jullie John Legend zagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat naar dat je last van je rug had gekregen! Gelukkig was het verder wel heel leuk en gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen