Een rosé gouden powerbank

Toen ik bij de Action was zag ik een aantal nieuwe back-up batterijen. Zeker 1 of 2 jaar geleden had ik ook een back-up batterij gekocht en dat was niet zo een succes. Toch ben ik weer getriggerd door de mooie rosé gouden verpakking van deze Pulse Mirror Backup Battery.


De vormgeving van deze back-up battery oftewel powerbank vind ik heel erg mooi. Het is rond, de kleur is rosegoud en de achterkant heeft een spiegeltje. Tijdens het opladen van je telefoon kan je ook nog eens opmaken of bekijken hoe je eruit ziet. 

De powerbank heeft 2000MaH en ik heb even opgezicht wat dat betekend en er stond dat je een iphone daar zeker één keer mee kan opladen. Sommige van jullie zullen wel denken dat één keer heel weinig is, maar ik ben nooit zo lang weg of onderweg en in mijn auto kan ik  mijn telefoon ook opladen dus als er echt nood aan de man is dan gebruik ik deze powerbank. 


In de verpakking zit nog een usb oplader bij, deze kan je in de stekker van je telefoon doen en zo je powerbank mee opladen. Ik ging de powerbank opladen en het duurde zeker 1,5 tot 2 uur voordat de powerbank helemaal opgeladen was. Je moet er dus echt je tijd voor nemen om het helemaal op te kunnen laden. Als je het bijvoorbeeld de volgende dag nodig hebt en geen tijd hebt om op te laden kan je dit ook gewoon doen tijdens je nachtrust.

In het gedeelte aan de rechterkant zie je een rood lichtje knipperen als je het in de oplader hebt zitten. Dit lichtje gaat uit als de powerbank volledig opgeladen is. Haal de oplader er in de tussentijd niet uit. Dat gedeelte is tegelijkertijd ook een opening om de usb gedeelte van je telefoon in te doen om daar vervolgens je telefoon mee op te laden.


Wat ik zo leuk vind aan deze powerbank is dat het aan de achterkant ook een spiegel heeft die je kan gebruiken. Je kan je telefoon dus opladen en een spiegeltje gebruiken. Beide heel erg handig voor onderweg.


Eenmaal getest te hebben met mijn telefoon op 1% kwam ik tot de conclusie dat het mijn telefoon niet 100% oplaadt. Ik heb de telefoon er een uur in gehad totdat hij niet meer kon opladen en toen zag ik dat die op 80% stond. Voor mij geen ramp, omdat ik het niet heel veel zal gebruiken, maar voor iemand die het echt nodig heeft die moet voor een powerbank kiezen die meer MaH heeft. Verder vind ik het een leuk, mooi en fijn ding voor noodgevallen. Deze powerbank is in nog meer verschillende kleuren te krijgen en dat zijn goud, zilver en zwart.


Pulse Mirror Backup Battery van de Action kost €4,99. (2000MaH)

Gebruik jij een powerbank?

20 opmerkingen

 1. Wat een leuk ding zeg! Ik heb zelf een zwarte lompe van de Action, maar die kan bijna 3 keer mijn telefoon helemaal opladen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een cool ding! Ik vind vooral het design wel echt tof. Ik heb een kleine zwarte waarmee ik mijn telefoon 5 x opnieuw kan opladen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fancy zeg! Ik heb ook altijd een powerbank op zak maar die ziet er niet zo modieus uit als deze. Leuke aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens hartstikke handig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze powerbank ziet er wel heel mooi uit! Alleen dan weer jammer dat je maar 1 keer kan opladen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handig ding! Leuk dat action weer wat nieuws heeft

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem echt heel erg mooi. Eigenlijk was de titel me even ontgaan, dus toen ik aan het eind las dat hij maar 4,99 kost, was ik even in shock. Dat is niks. Ideaal voor als je even snel je telefoon moet laden. Ik loop namelijk regelmatig met een telefoon die al richting 30% gaat, voor mij zou dit juist ideaal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh hij is echt super mooi
  en de vorm is ook eens wat anders!

  liefs
  karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige powerbank zeg! Die van mij is gewoon heel saai en wit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn telefoon is altijd veel te snel leeg, dus ga de deur niet uit zonder powerbank, maar inderdaad wel eentje met meer MAh. Maar voor dat bedrag kun je er wel een aantal in je tas gooien 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan ook niet zonder een powerbank. Gelukkig gaat mijn nieuwe telefoon een stuk langer mee dan mijn vorige dus ik gebruik het nu veel minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze ook en bij mij laad hij net 50%. Ik wil er nu 1 die iets meer oplaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik gebruik powerbanks altijd voor festivals en voor een weekend weg op een festival is 1 opladen vaak net niet genoeg, maar hij ziet er wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh die is inderdaad heel erg leuk! Handig ook met een spiegeltje. Gelijk twee in één.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey Manon,

  Deze van Pulse ziet er echt mooi uit! Ik heb er ook een van pulse, een roze powerbank. Die heb ik al een aantal jaar en doet het echt nog steeds zeer goed!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb er wel een paar, maar gebruik ze eigenlijk bijna nooit. Tenzij ik echt ergens heen ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb geen powerbank maar deze is erg leuk! Ik dacht eerst dat het een poederdoosje was!

  BeantwoordenVerwijderen