I Heart Make-Up Unicorns Heart - Highlighter

Een tijd geleden was deze Unicorns Heart Highlighter van Make-up Revolution te koop bij de Kruidvat en ik wist er een te bemachtigen. Vanaf die tijd had ik de highlighter nog steeds niet getest en omdat de 'rainbow' highlighters best populair zijn moest ik de highlighter er maar eens een keer bij pakken. 


I Heart Make-up is een goed en leuk budgetmerk en waarschijnlijk kennen jullie dit merk wel van de I Heart Chocolate Paletten. Zelf heb ik deze oogschaduw paletten ook en nog 1 highlighter van dit merk en ik ben tot nu toe erg tevreden over dit merk en daarom was ik extra benieuwd of deze highlighter ook zo goed was. Soms is dit merk te koop bij de Kruidvat of Trekpleister dus ik zou zeker de reclamefolders eens in de gaten houden. Daarnaast word het ook online verkocht in verschillende bekende webshops.

Deze highlighter is net zoals de andere highlighters van I Heart Make-up verpakt in een hartvormige verpakking. Dit vind ik erg leuk en speels en het geeft je ook echt een gedachten dat je het echt moet kopen, alleen al voor de verpakking. De verpakking is wel van karton, maar is erg stevig. Daarnaast is het een compacte verpakking dus erg handig om mee te nemen als je op reis gaat.


Als je het doosje opent zie je dat de highlighter 5 verschillende kleuren heeft van de regenboog. De kleuren gaan van links paars, blauw, groen, geel en roze. Deze kleuren maken in een geheel een prachtige highlighter. Ik heb weleens een review gezien van een andere 'rainbow' highlighter en de blauwe kleur gaf daar toen heel erg af dus ik was benieuwd of deze blauwe kleur dat ook deed. Ze glanzen in ieder geval al heel erg mooi in de verpakking.

Ik heb de 5 kleuren apart geswatcht, zodat je kan zien hoe mooi en hoe glanzend ze zijn als de kleuren los van elkaar zijn. Het heeft een ontzettend goed pigment en merkte al gelijk dat de highlighter helemaal niet poedert. Omdat het zo een goed pigment heeft moet je met de donkere kleuren toch wel uitkijken met het aanbrengen op je gezicht.


De kleuren samen geven een hele mooie koele glans. Je moet met de blauwe kleur heel erg uitkijken, want die zie je ontzettend goed als je het hebt aangebracht, maar je kan de kleur heel mooi uitblenden, zodat je er niks meer van terug ziet. De pigment is echt heel erg goed en als kers op de taart blijft de highlighter gedurende dag ontzettend goed zitten.


Dit is echt mijn favoriete budget highlighter. Het blijft goed zitten, heeft een perfecte pigment, geeft een mooie glans en is ook nog eens betaalbaar ook.

Deze I Heart Make-up Unicorns Heart Highlighter is te koop bij Beauty88 voor €6,95

Wat voor een highlighter past het beste bij jou?

17 opmerkingen

 1. Hij blijft mooi he :) Echt een plaatje om naar te kijken ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook zo'n pareltje om te zien! Ik heb hem ook en hij zit zeker in mijn dagelijkse routine.
  Vind hem prachtig!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie highlighter , hij geeft echt een mooie glow =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is hij mooi! En het is een prachtige verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook prachtig om te zien en eigenlijk ook om gewoon ergens neer te zetten omdat het er zo leuk uitziet, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha klopt, hij ligt bij mij nu ook op het kastje!

   Verwijderen
 6. Wauw, wat is hij prachtig. Hele mooie koele tint :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi :) Ik heb em ook! Sinds december en nog steeds niet gebruikt :O Vind het te mooi! Hahaha ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er prachtig uit! Hij staat je ook goed. Ik denk dat hij voor mij wat aan de koele kant zou zijn misschien; ik houd juist wel van een iets warmere of neutrale highlighter bij mijzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is prachtig! De verpakking is zo mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat ie te koel voor me is, maar ooooh wat een gaaf item!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie highlighter zeg, al denk ik dat 'ie voor mijn bleke huidje wat te koel is! Dan hou ik het liever bij een mooie champagne-highlighter als Soft & Gentle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem ook echt super mooi en heb deze ook in mijn bezit, hihi. Hij is voor mij wel ietwat te koel, maar ik vind het al heel leuk om er steeds naar te kijken haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tot nu toe ben ik altijd en overal misgelopen als ik dit product wilde kopen. Ik vind deze zo mooi, maar nergens hebben ze 'm haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie glans en dat voor een prima prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen