Leuke AlieExpress Koopjes

AlieExpress is een heaven met ontzettend veel leuke koopjes. Ik snuffel regelmatig rond op deze website en ik koop daar vooral hoesjes voor mijn telefoon. Maar soms moet je verder kijken dan alleen telefoonhoesjes en ik merkte dat je toch ontzettend veel leuke en handige dingen voor een leuk prijsje kan kopen. Vandaag laat ik er 5 aan jullie zien. 


» Unicorn brushes
De Unicorn brushes zie ik op dit moment heel veel voorbij komen op verschillende webshops, blogs en ook instagram. Ik vind ze er ontzettend leuk uitzien, maar zijn daarentegen ook best aan de prijzige kant. In de webshop zijn ze ongeveer rond de €35, terwijl je ze op AlieExpress tussen de €5 en €15,- kan kopen. Je kan het zo duur maken als je wilt. Ik heb verschillende brushes bekeken en de meeste brushes zijn gemaakt van synthetisch haar. Je hebt verschillende kleuren en maten dus ik zou echt een keer op AlieExpress kijken als je Unicorn brushes wilt hebben. 


» Telefoonhoesjes 
Ben jij ook zo verslaafd aan hoesjes? Ik wel! AlieExpress is een matchmaking in heaven wat betreft telefoonhoesjes. Ze hebben ontzettend veel verschillende telefoonhoesjes voor een erg goedkoop prijsje en daarbij zijn ze ook nog eens van erg goede kwaliteit. Ik vertik het om een duur hoesje te kopen in een winkel als je voor die prijs wel 10 hoesjes kunt kopen op AlieExpress. 


» Black Head Pore strips 
De black head pore strips zijn op dit moment echt een hype. Ik doe op dit moment niet met de hype mee, omdat ik mijn eigen pore masker heb, maar als die op is ga ik deze zeker eens bestellen. Ondanks dat ze een hele hype zijn hoor ik echter wel een klein nadeeltje over de strips. Het is heel erg gevoelig als je de strips van je gezicht trekt dus als je een ontzettend gevoelige huid hebt is dit niks voor jou.


» Brush Egg
De brush egg is een ontzettend handige tool om je make-up kwasten schoon te maken. Het enigste wat je doet is een sopje maken, je kwasten erin doen en met de brush egg kan je dan je kwasten helemaal schoonmaken. Zelf heb ik een tijdje geleden een brush egg in een pakket gekregen en ik ben er ontzettend blij mee. Het gaat allemaal zoveel sneller en met de brush egg maak ik mijn make-up kwasten ook vaker schoon. 


» Make-up Sponsjes
Iets wat ik nog maar 1x heb geprobeerd is een make-up sponsje. De eerste keer was het niet zo een succes, misschien omdat ik er gewoon niet goed mee overweg kan, maar van wat ik in verschillende reviews kan opmaken is dit een erg handig product om je foundation en/of concealer mee aan te brengen. Als jij nog nooit een make-up sponsje hebt gebruikt en je wilt niet gelijk een duur sponsje kopen dan is AlieExpress de uitvinding om het sponsje daar te kopen en eens uit te proberen. Ik zag een make-up sponsje van €0,75. Nou, dat is geen geld toch?


Snuffel jij ook vaak rond op AlieExpress?24 opmerkingen

 1. Je kan echt veel en handige dingen kopen via allie express , ik probeer er niet op te kijken haha
  Anders blijf ik bestellen.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik haal nog wel eens een telefoonhoesje, maar ik probeer er zo min mogelijk te kopen en meer de lokale ondernemers te steunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die unicorn brushes geweldig, eigenlijk wil ik die ook nog bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke koopjes! Vooral die spons is lekker cheap zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. iel nee, die blackhead strips doe ik echt nooit meer. Ik heb daar toen een video over gemaakt en kreeg gewoon de tranen in mijn ogen. De brushes daarin tegen vind ik er wel echt te leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja die video heb ik gezien toen zo erg was dat

   Verwijderen
 6. Leuke koopjes! Ik kijk eigenlijk veel te weinig op AlieExpress, terwijl items daar veel goedkoper zijn dan ergens anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die unicorn brushes vind ik gaaf zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik bestel er de laatste maanden nog amper, misschien moet ik nog eens op zoek! Het brush egg ziet er wel interessant uit, de maskertjes vertrouw ik minder

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke items! Die unicorn brushes zijn super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik koop al mijn telefoonhoesjes daar
  en onlangs heb ik die black pore maskes gekocht en make up sponsjes,
  vooral die sponsjes waren echt wel super

  liefs
  Karlien
  polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die unicorn kwastenset ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hihi vroeger kon ik er wel wat van, maar nu koop ik er NOOIT meer wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke producten! Ik shop ook regelmatig via Aliexpress

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kocht eigenlijk altijd wel wat op Ebay, maar dat is alweer een tijdje terug. Maar weer eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de make-up kwasten enorm leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik koop eigenlijk helemaal niet o veel op Aliexpress maar een vriendin van mij heeft er een heel gaaf jasje gescoord, voor maar 10 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke items! Moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit op de site heb gekeken hahaha ;)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben dol op Ali express! Ik koop er toch wel regelmatig wat. De kwasten van jessup zijn ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vooral die kwasten zien er super uit, ik shop eigenlijk niet zo vaak bij Ali (ben te ongeduldig om 3-4 weken op items te wachten haha) x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ali is veel te leuk om items op te bestellen he! Vooral die kwasten zijn pretty! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De brushes zien er heel leuk uit! Ik heb zelf nog nooit iets gekocht bji Aliexpress eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen