MayBeauty - The Incredible Face Mask + 30% korting!!!

De The Incredible Face Mask van MayBeauty heb ik al een paar keer voorbij zien komen bij verschillende bloggers en dit masker zat ook in de laatste BluxBox bij verschillende bloggers en ik was heel erg benieuwd naar dit masker. Vorige week ontving ik een pakketje met maar liefst 10 maskers van dit merk. Uiteraard heb ik het masker voor jullie getest.


De The Incredible Face Mask is een Peel Off Mud Mask in een diepzwarte kleur die de mee-eters, olie, dode huidcellen en onzuiverheden die diep in de poriën zitten moet verwijderen, zodat je huid er mooier en zachter uit ziet. Het masker is dermatologisch getest (niet op dieren!) dus je zou geen irritatie op je huid moeten krijgen van dit masker. Het is een peel-off masker dus je hebt wel kans dat je huid rood wordt na het aftrekken van het masker en dit moet na enige tijd weer wegtrekken. 


Het masker zit in een leuk compacte verpakking van 10ml. Het lijkt niet veel, maar je kan er zeker twee keer mee doen als je het masker niet te dik aanbrengt op je gezicht. Daarnaast is het ook nog eens fijn, omdat je ze gemakkelijk mee kan nemen op reis.

Het beste is om dit masker met een kwastje aan te brengen, want het is nogal een vloeibare, maar toch plakkerige masker die ook gitzwart is en dat is niet echt fijn om op je handen te hebben. Als je bij MayBeauty de maskers besteld krijg je er ook een kwastje bij dus dat is helemaal super.


Hoe kan je het beste het masker gebruiken? Nou, dat is eigenlijk heel erg makkelijk. Ik breng het masker dus aan met een kwastje op de plekken waar de poriën het meeste zichtbaar zijn en ook waar ik het meest mee-eters en onzuiverheden heb en dat is op mijn voorhoofd, midden gedeelte bij mijn neus en wangen en onderaan bij mijn kin. Je kan ook gewoon heel je gezicht insmeren met dit masker. Het masker moet zeker 30 tot 45 minuten blijven zitten tot het helemaal opgedroogd is. Als je wat minder op je huid hebt gedaan kan je het ook eerder eraf halen, want dan droogt het sneller op.


Het eraf halen van de masker deed niet heel erg pijn, maar het was wel gevoelig dus probeer het masker niet in een ruk eraf te trekken. Als resultaat had ik een zacht gezicht. Zelf heb ik niet heel erg verstopte poriën, maar ik zie wel degelijk wat viezigheid op het afgetrokken masker zitten.


Dit is niet het meest frisse foto, maar ik wil jullie laten zien dat het echt werkt en dat als je deze maskers besteld dat je echt waar krijgt voor je geld. Wil je de maskers eens testen dan kan je de kortingscode manonantonia gebruiken. Je krijgt dan maar liefst 30% korting op het pakket die je kiest. Voor de korting klik dan hier.


Gebruik jij weleens een peel-off masker?


15 opmerkingen on "MayBeauty - The Incredible Face Mask + 30% korting!!!"
 1. Ik heb 'm afgelopen weekend ook uitgeprobeerd en was meteen enthousiast met mijn hele gezicht aan de slag gegaan. Toch best pijnlijk om 'm eraf te halen, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was heel erg gevoelig, maar ik heb best een hoge pijngrens misschien daardoor haha.

   Verwijderen
 2. Ik ben wel echt benieuwd naar dit merk en de maskertjes, ze lijken me wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit!
  ik heb ook dergelijke maskertjes, wel eens fijn om te doen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze vind ik juist zo fijn, omdat je ook ziet dat het echt viezigheid verwijdert. Niet het meest smakelijke , maar toch haha!

   Verwijderen
 4. Deze klinkt goed. Lijkt me erg fijn. Ik ben meestal niet zo van de peel-off mask.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi blijft grappig zoiets! Helaas durf ik dat met mijn huid echt niet aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het een heel fijn masker alleen de geur is wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de geur had ik echt geen last, maar dat is dan een persoonlijk dingentje !

   Verwijderen
 7. Ik heb er een ontvangen in de BLux box maar moet het nog gebruiken. Ik ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, deze maskers lijken me echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben hier zó benieuwd naar. Ik hoor er zoveel goede dingen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze ook en hij werkt wel echt :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond deze ook altijd erg fijn! Heb er nog een paar liggen en pak ze er soms bij, wanneer m'n huid erg onrustig is. Ik gebruik hem dan enkel op m'n t-zone :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoor er al meerdere bloggers over dat het best pijnlijk is. Wel top van jou dat je alleen je probleem gebieden hebt aangepakt. Die zal ik onthouden, ik was gelijk heel enthousiast mijn hele gezicht aan het insmeren.

  BeantwoordenVerwijderen