NYX High Definition Blush - Taupe

NYX is voor mij bekend als een merk met goede lipproducten, verder had ik eigenlijk nog nooit iets van NYX geprobeerd. Ik hoorde veel goede verhalen over de High Definition Blush in de kleur Taupe die ik vandaag voor jullie ga reviewen. 


De high definition blushes van NYX hebben een hoge definitie lichtgewicht die je gelijkmatig kan blenden. Het is een vibrerende zachte blush die een mooie gloed aan je gezicht moet geven. Er bestaan zeker 24 kleuren van deze blushes, maar Douglas heeft er online maar 13. Misschien dat er in de NYX winkel/schappen meer te krijgen is. Ik bestelde de kleur Taupe. 

De verpakking van deze blush is heel erg schattig. Het heeft een compact zwart doosje met aan de bovenkant een doorzichtige opening met het merk NYX erop. Aan de voorkant van het doosje zit een erg schattig strikje. Het is een simpele verpakking, maar toch wel leuk en doordat die zo compact is kan je het echt overal mee naartoe nemen. Het bevat 4,5 gram blush. 


De kleur Taupe is een mooie bruine kleur die een erg goed pigment heeft. Het merk NYX is dierproefvrij en deze blush is vrij van parabenen. Het poedert niet en wat ik gelijk al merkte is dat de blush erg zacht aanvoelde, precies hoe NYX de blush beschrijft. Ik had de kleur wel donkerder verwacht en twijfelde daarom enorm of het bij mij huid past, maar nu ik de kleur zo op mijn hand zie vind ik het een prachtige kleur. Zelf heb ik nog nooit een bruintint als blush gehad.


Het aanbrengen van de blush gaat gemakkelijk, het heeft een goed pigment, maar het is niet zo erg dat je een super goed moet uitkijken met aanbrengen, want het blend ook gelijk heel erg goed samen. De kleur past heel erg mooi bij mijn huid. Ik krijg er echt een mooiere gloed van in mijn gezicht. Gedurende dag blijft het ook erg goed zitten. 


Ik ben helemaal fan van deze high definition blush in de kleur Taupe en daarom zou ik zeker nog meer kleuren willen aanschaffen. Het heeft een goed pigment, poedert niet, blend goed en blijft gedurende dag erg goed zitten. 


NYX High Definition Blush €7,31 en is online te koop bij Douglas.

Heb jij een blush van NYX?

19 opmerkingen

 1. Wauw, wat een mooie blush! Meestal kijk ik naar de standaard kleuren zoals roze en perzik-achtig, ik had niet gedacht dat donkere kleuren ook mooi kunnen zijn als blush! Fijne review :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik deze al jaren om mee te contouren, heb zelfs de oude verpakking nog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm zo op het eerste gezicht vond ik het wel een erg bruine kleur voor een blush maar ik ben positief verrast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur , hij staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend mooie kleur, past goed bij je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh dit ziet er heel mooi uit, bedankt voor de leuke tip! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blush. Staat je ook mooi! Goede kwaliteit zo te horen voor een prima prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb helemaal geen blush ö maar ik vind de manier waarop hij je staat echt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie zachte kleur zeg! Had dit ook zo gedragen als een oogschaduw whaha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb hem toevallig net afgelopen zaterdag gekocht! Ik vind hem ook fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk! Fijn om te horen dat er nog iemand zo blij mee is

   Verwijderen
 11. Ik gebruikte deze vroeger ook altijd om mee te contouren, echt een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige blush! Staat je ook heel mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij staat je mooi! Zelf gebruik ik deze ook al 3 jaar, ben er dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Subtiel! Zou ook goed kunnen om mee te contouren, ineens een summer kleurtje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind hem ook erg fijn! Tijdje terug ook besteld! Voor een lichte huid erg fijne contour kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb geen blush maar wel lipglossen en contour palette van NYX. Die vind ik erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg mooi! Er is nu bij ons in Antwerpen ook eindelijk een Nyx Winkel geopend. Alleen ben ik er nog steeds niet geweest! Stom eigenlijk van me. Na deze blush denk ik dat ik er toch even inhol

  BeantwoordenVerwijderen