Shoplog DM Drogisterij

Afgelopen zaterdag ging ik naar Duitsland om te shoppen. Ik keek er al een hele tijd naar uit om ook naar de DM te kunnen dus daar ben ik ook zeker geweest. Bij de DM kocht ik een aantal heerlijke producten van Balea en mijn favoriete merk Treaclemoon. Voordat ik het wist zat mijn winkelmandje al halfvol.

Balea Douchecreme Mystic Fantasy & Milch en Honing 
Onze douchegels waren allemaal op dus ik had een hele goede reden om wat douchegels mee te nemen. Mystic Fantasy ruikt naar mandarijnen en lotusbloemen, wat lekker zoet is en Milch & Honig ruikt daarentegen weer heel warm naar melk en honing. 

Deoderant/Bodyspray
Ook kocht ik een deodorant en deo-bodyspray in de geuren Mango en Magic Fairytale. De geur mango spreekt voor zicht en de geur Fairy Tale is framboos en magnolia. Twee heerlijke zoete geuren dus. 

Treaclemoon Exotic Lychee Sorbet Douchecrème en Handcrème + Balea Olive Handcrème
Treaclemoon is een van mijn favoriete merken die ik graag onder de douche gebruik. Ook heeft Treaclemoon handcrèmes dus ik kocht een douchegel en een handcrème in de geur exotic lychee sorbet die in Nederland niet te koop is. Omdat handcrèmes toch heel erg snel op gaan bij mij kocht ik ook nog een Olive handcrème van Balea. 

Balea Handzeep
Wij gebruiken thuis altijd handzeep dus ik kocht twee grote flessen handzeep in de geuren Melk en Honing en Sweet Wonderland die de geuren van Vanille en Rozenblaadjes heeft.


Balea Volume Shampoo Passievrucht en Orchidee
Als laatst kocht ik 1 shampoo fles. Ik kocht er maar 1, omdat ik eerst wil kijken hoe mijn haar hier op reageert, want dat is per shampoo echt heel erg verschillend. Mocht ik er tevreden mee zijn dan sla ik er natuurlijk meer in. Deze shampoo is voor meer volume die geschikt is voor dun en fijn haar. De geur van deze shampoo is passievrucht en Orchidee. 

Alles bij elkaar was ik €13 kwijt dus als je een keer bij de DM bent kijk dan zeker eens naar de producten van Balea. 

Kom jij weleens bij de DM?

23 opmerkingen

 1. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat scheelt veel geld! Helaas wonen we te ver van de grens af, maar zal DM onthouden voor als we eens in Duitsland zijn. Treacle Moon ken ik wel, zulk fijn spul (en de verpakkingen vind ik fantastisch)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat heb je veel gekocht voor zo'n fijne prijs! Vooral de Exotic lychee sorbet producten lijken me erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 13 euro voor alle producten? Lees ik het goed? Dat is ongelooflijk en het lijken mij leuke, frisse producten aan de packaging te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga heel vaak naar Duitsland voor kindervoeding en drogisterijartikelen. Echt ongelooflijk hoeveel dat scheelt. Pampers haal ik er ook vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik vind de Balea producten ook altijd zo fijn! Jammer genoeg kom ik vrijwel nooit in Duitsland...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke producten! Ik ben ontzettend benieuwd naar de Lychee geur van Treaclemoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wat een leuke producten heb je gekocht! Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke aankopen! Ik krijg spontaan zin om te gaan winkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke producten heb je gekocht, ik ben zo benieuwd geraakt naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh dat ziet er leuk uit zeg en zoveel producten voor maar 13 euro ? like wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt heerlijke aankopen gedaan! Lang leve de DM. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. DM is zn fijne winkel! Ik kocht er vorig jaar twee doucheproducten en was echt helemaal verkocht! Het lijken mij echt fijne producten die je hebt gekocht :) Ook zo fijn dat het zo betaalbaar is altijd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah I love de DM! Na mijn examens wil ik echt weer een dagje naar Duitsland 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een koopje! Wij gaan 1X in de maand a 2 maand naar Duitsland. Veel drogisterij producten schelen zoveel geld! Ook babyverzorging en wasmiddelen halen wij er veel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kom er eigelijk veel te weinig, is best wel een tripje naar Duitsland waard vind ik! Ik vind Balea zo'n heerlijk merk, en hoe goedkoop is het allemaal?? Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een fijne aankopen! DM is altijd zo leuk en lekker budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat heb je lekker veel geshopt zeg, ben wel beneiuwd na de producten van balea

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg leuk om te zien! DM Is zo leuk om te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. DM is zo'n heerlijke winkel! Ik vind Balea ook een geweldig merk, alleen ben ik niet zo'n fan van hun deo's.

  BeantwoordenVerwijderen