Hannah - Hydro Mask

Het is belangrijk om je huid zo goed mogelijk te reinigen, maar ook het behouden of verkrijgen van een goede huidconditie is erg belangrijk. Je huid moet voldoende vocht bevatten als je dat niet doet dan wordt je huid te droog. De Hydro Mask van Hannah is een oplossing om meer vocht toe te dienen aan je huid. Ik ontving enkele weken geleden dit masker van Hannah. Ik heb de Hydro Mask de afgelopen tijd goed kunnen testen. Mijn huid is altijd best droog en is dit masker heel erg goed om je huid weer vocht te geven en een goede huidconditie te verkrijgen en te behouden. Als jij jouw huid niet voldoende vocht geeft en het te droog blijft kan je allerlei huidaandoeningen krijgen en dat voelt niet comfortabel aan. 

Het Hydro masker geeft als het ware je huid een vochtinjectie. De huid moet na gebruik zacht, soepel en gehydrateerd aanvoelen. Het vochtvasthoudende vermogen neemt toe, de structuur van de poriën worden zichtbaar verfijnd en de huid moet kalm worden. Daarnaast zorgt het ervoor dat de creme die je na het masker gebruikt beter wordt opgenomen vanwege de hydraterende eigenschappen die in dit masker zitten. Het masker is huidregenererend, beschermend, pH-regulerend, vochtregulerend en stimulerend. Ook zit er Vitamines A, D, E en F in.


Het flesje waar het masker in zit ziet er erg luxe uit. Het is gelukkig niet van glas gemaakt, maar van hard plastic. Je kan er best lang mee doen, want er zit 50ml in en je hoeft maar een beetje te gebruiken om je gezicht mee in te smeren. Je kan het dagelijks gebruiken, maar ik heb ervoor gekozen om dit masker 3 keer per week te gebruiken. 

Een groot pluspunt van dit masker is dat het ideaal is om te gebruiken bij huidirritaties of na het zonnen. Als je het masker in de koelkast zet en daarna gebruikt dan geeft het een verkoelend en verfrissend effect wat na het zonnen al helemaal lekker is. 


Wat ik ideaal vind is dat het masker in een pompflacon zit. Dit is erg hygiënisch en je kan het makkelijk doseren.


De substantie van het masker voelt zacht aan. Het lijkt net een creme. Het droogt ook op als een creme dus je hebt niet het gevoel dat je een masker op hebt. Na ongeveer 5 tot 10 minuten moet je dus niet vergeten om het masker met een microwavekompres eraf te halen. Als je dit niet hebt kan je het ook gewoon een beetje met lauwwater eraf halen. Als je dat gedaan hebt kan je een crème opsmeren. 

Na het afhalen van de masker voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Ik zie gelijk dat de poriën op mijn neus en erlangs een stuk fijner zijn. Ook mijn huid voelt niet meer zo droog aan en dat houdt zeker twee dagen aan. Dit is mijn eerste product van het merk Hannah en ik vind het een heerlijk masker om te gebruiken! Ook nog een leuk om te weten is dat Hannah dierproefvrij is!


De Hannah Hydro Mask kost €37,00 voor 50ml en is te koop op de site van Hannah.

Heb jij al weleens iets geprobeerd van het merk Hannah?

12 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijn masker =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zelf nog helemaal niet bekend met het merk Hannah, maar het klinkt goed! Lekker verzorgend, ideaal voor mijn droge huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dit is echt een topper gebruik dit masker regelmatig <3 Trouwens even een compliment voor je prachtige foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het merk niet echt, maar het ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het merk wel, maar nog nooit geprobeerd. Ik heb ook veel liever pompjes dan flesjes of nog erger potjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een fijn masker. Wat tof dat in een flesje zit. Super handig een keer spuiten en smeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt ongelooflijk goede foto's gemaakt.. Even over het product, ikzelf ken het niet.. Lijkt me echt iets om uit te proberen.. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi flesje! Hoor altijd super goede dingen over Hannah!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een goede tip om zo'n flesje in de koelkast te stoppen voor een verkoelend effect. Nooit aan gedacht om dat te doen! Verder ziet het flesje er prachtig uit. Ik heb een vettige huid dus helaas heeft het voor mij denk ik dan geen zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken het merk niet. Ziet er wel goed uit en zou het best eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken het niet maar het heeft wel mijn interesse gewekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nee, nog nooit maar in je beschrijving vind ik het goed klinken.

  BeantwoordenVerwijderen