Make-up Revolution Skin Kiss Highlighter - Peach Kiss

Een tijdje geleden zag ik op de Instagram van Beauty88 ontzettend mooie highlighters van Make-up Revolution voorbij komen. Mijn hart ging er al gelijk sneller van kloppen dus het had niet veel tijd nodig om er 1 te bestellen. Ik kocht de Make-up Revolution Skin Kiss Higlighter in de kleur Peach Kiss. Zou die na het testen nog steeds mijn hart sneller laten kloppen?


Ik heb best wel veel make-up van Make-up Revolution en eigenlijk heb ik nog geen een product gehad die slecht was. Ik kocht bij Beauty88 de Skin Kiss Highlighter in de kleur Peach Kiss. Peach kiss is een mooie light/medium koraal roze kleur met een warme ondertoon en een metallic afwerking.

De highlighter komt in een grote, maar prachtige rosé gouden verpakking van maar liefst 14gram. Je snapt natuurlijk wel waarom mijn hartje sneller ging kloppen? Verder is de verpakking eigenlijk best simpel.


Als je het doosje opent zie je gelijk een grote spiegel wat erg handig is voor onderweg. Daarna valt gelijk het patroon in de highlighter op. Het moet een hoog gepigmenteerde higlighter zijn die een mooie glow aan je gezicht en/of huid moet geven. 

Even Offtopic. Mochten jullie  vragen hebben over de rose gouden kwasten dan kan ik je vertellen dat je die heel goedkoop op Alie Express kan kopen en ik kan je verklappen dat ik ze heel fijn vind. Binnenkort zal ik hier ook een review over schrijven. 


Op de swatch is het pigment echt super goed!


De highlighter is op mijn gezicht ook zeer zeker hoog gepigmenteerd. Je ziet de prachtige glans met de metallic afwerking. Op Beauty88 staat dat als je de highlighter met een natte kwast aanbrengt het nog intenser word en ik vind het al super intens als ik het droog aanbreng. Voor de zomerdagen als je een teintje hebt vind ik de highlighter nog mooier naar voren komen.  Ik ben benieuwd hoe het zal zijn als mijn huid na de zomer weer lichter word. Daarbij is de highlighter totaal niet poederig en je kan het heel mooi opbouwen. 


Ik ben meer dan enthousiast over deze highlighter, want voor die prijs en voor zo een grote verpakking ben ik meer dan blij met deze highlighter. Het heeft een super goed pigment, de kleur past heel mooi bij mijn huid en de glans is prachtig! Daarbij is de highlighter niet poederig en is het heel makkelijk op te bouwen. Ook is het handig om de highlighter mee te nemen op reis, omdat het een mooie grote spiegel heeft. Wat wil je nog meer?


Make-up Revolution Skin Kiss Highlighter Peach Kiss €6,49 bij Beauty88.

Wat vinden jullie van dit pareltje?


23 opmerkingen

 1. Wat een prachtige highlighter zeg =)
  En dat voor die prijs!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehlala wat een prachtige glans zeg! Dit is echt een heel erg mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ik denk dat deze teint jou ook super staat

   Verwijderen
 4. Heel mooi! Deze wil ik ook! En voor de prijs hoef ik het niet te laten, zie ik al. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh Manon wat doe je mij aan, hij is prachtig! Weer iets voor mijn veelte lange wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die is mooi! Wat een pareltje, hij komt zeker op mijn wishlist <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw zowel de buitenkant als de binnenkant zijn mooi om te zien. Heeft Etos deze ook? morgen ff kijken en anders online.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaaauw deze is echt mooi, het patroon en de verpakking doet me een beetje denken aan Charlotte Tilbury! Ik wil hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een plaatje zeg! En voor dat geld!! Kopen dus!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik snap niks van make-up. Maar dit ziet er wel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omg wauwie!! Ik ga maar eens snel kijken naar deze; deze is echt heeel mooi voor een zomerse glow

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een beauty! Ik ben er gisteren even voor wezen kijken in de winkel, maar helaas waren ze er nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah dat is wel heel erg mooi, ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig zeg, dit ga ik zeker op mijn lijstje zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel mooi! Ik hou wel van een beetje shine, zeker in de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat ziet er goed uit! Mooi merk ook. Zou het graag eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh, hij is echt heel erg mooi! Zowel de verpakking als de kleur ♥

  BeantwoordenVerwijderen