Ps.. Strobing Kit Highlighting Powder Palette

Ik ben een echte fan van de Primark, maar ik koop er eigenlijk bijna nooit make-up. Toen ik de Strobing Kit Highlighting Powder Palette zag liggen en ik ook een huge fan ben van highlighters, wilde ik deze heel erg graag uitproberen.


Eigenlijk heb ik nog maar 1 keer make-up gekocht bij de Primark en ik kan mij herinneren dat het een klein oogschaduw palette waar ik best tevreden over was dus ik ben erg benieuwd wat ik van dit Strobing Kit Highlighting Powder Palette zal vinden. Zoals je ziet is de verpakking vrij eenvoudig, zwart met rose gouden letters. Als je aan de Primark denkt dan denk je vaak aan het woord goedkoop. De producten van de Primark zijn ook goedkoop, maar toch vind ik dit highlighting kit er niet super goedkoop uitzien. 


Wat ik een groot pluspunt vind is dat het dierproefvrij is en er een grote spiegel in zit en er zit ook een kwast bijgevoegd die je kan gebruiken voor de highlighters, maar ik gebruik liever mijn eigen kwast.  De palette bevat drie kleuren en dat zijn een ijzige zilverachtige, een bruinachtige en een goudachtige kleur. Het is de bedoeling dat je deze palette gebruikt aan de bovenkant van je jukbeenderen en eventueel op andere plekken waar je highlighgter kan aanbrengen. 


Het pigment van de eerste twee highlighter is echt heel erg goed, maar het pigment van de laatste highlighter is wat minder. Je kan gelijk zien dat de glans hartstikke mooi is, alleen het grote nadeel is dat deze highlighters heel erg poederig zijn. Je moet de kwast goed aftikken voordat je het gaat aanbrengen. 


De glans op je gezicht is ook heel erg mooi. Met aanbrengen schrik je wel even omdat het super veel pigment heeft en ook nog eens erg poederig is, maar je kan het heel mooi en goed uitblenden tot een geheel. De poeder vind ik wel een beetje storend dus als deze highlighter op zal zijn dan ga ik het niet opnieuw kopen. 


Eigenlijk had ik er wat meer van verwacht. Het is wel een mooie highlighting kit , maar dat het zo poederig is irriteert mij toch wel een beetje, want je moet altijd heel erg goed uitkijken met aanbrengen. Zelf met aftikken is die nog vrij poederig. Daarnaast blend die wel heel erg mooi uit. Voor €5,- is het dan ook niet een hele miskoop, maar ik zou het niet opnieuw kopen. 


Ps.. Strobing Kit Highlighting Powder Palette €5,- bij de Primark.

Heb jij make-up van de Primark?

30 opmerkingen

 1. Jammer dat hij is zo poederig is , dat werkt niet fijn.
  Hij geeft wel een mooie glow =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij zo poederig is. Dat vind ik altijd een flink minpunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer zegt dat ze zo poederig zijn. Het ziet er wel mooi uit op je gezicht maar ik snap wel waarom je het niet opnieuw zou aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat ze poederig zijn daar kan ik ook niet zo goed tegen.
  Fijne review en wat een mooie foto's!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Te poederig vind ik zelf ook niet fijn en kan mij daar ook aan storen. De foto's zijn wel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de glans erg mooi, ben zelf niet zo' n mega fan van de Primark producten, maar deze is het proberen waard

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zelf nog nooit make-up bij de primark gekocht. Wil het wel eens proberen eigenlijk. Weet nu wel wat ik niet moet halen haha, ik vind het poederige namelijk wat jammer. Houd ik niet zo van.. Bedankt voor de recensie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De vormgeving is zeer mooi maar de kwaliteit had inderdaad beter gemogen! Geen ramp voor die prijs maar voor € 5 zijn er wel veel andere (betere) palettes verkrijgbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren maar ik kom nooit bij de Primarkt dus deze gaat m voor mij niet worden helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat het zo poederig is! Dat doet voor mij wel een flink stuk af aan het effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een mooi palette! Ik had 'm toevallig al gezien in een video van Vera en ik ben er echt heel benieuwd naar. Wel jammer dat ze zo poederig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ah jammer dat die poederig is! maar hij ziet er wel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne review. Ik hou ook niet van poederige highlighters, want dan zit in mijn geval alles onder :) Scheelt in dit geval dat hij idd mooi blend, maar dat het je niet te veel geld heeft gekost.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hm deze heb ik ook en ik vind het inderdaad ook niet geweldig. Gelukkig was 'ie erg goedkoop hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hmm ik zou hem inderdaad ook liever laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een fantastische prijs. Ik zou het palette toch wel laten liggen om inderdaad dat poederige effect. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. die highlighter is wel echt super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. echt spijtig dat ie zo poederig is want ik vind het echt wel de beste kleurtjes eigenlijk

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Klinkt niet echt fantastisch goed eigenlijk :-) Had er meer van verwacht x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat hij wat poederig is, de pigmentatie vind ik erg goed, met name van de eerste twee. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Op de foto lijkt het mooi, maar omdat jouw ervaring hiermee wat matig is, zou ik het ook niet zo snel kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. He dit palette heb ik nog nergens anders gezien. Dacht dat ziet er wel goed uit, alleen als het zo poederig is dan ga ik het al niet proberen x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb er nog nooit make up gekocht. Wist niet eens dat primark make up verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een toffe foto's heb je gemaakt! Jammer dat de werking niet helemaal naar wens is.. volgende keer weer wat anders dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Te poederig is niet fijn. Ik heb nog nooit make-up bij primark gekocht eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jammer dat hij te poederig is. Zelf nog nooit een make up gekocht bij de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind de make-up best goed van de Primark. Prachtige foto's heb je weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Goede review! Mooie foto's ook, jammer dat hij zo poederig is.
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen