The Body Shop Eau De Toilette - Polynesian Island Tiaré

Op zoek naar een lekkere dierproefvrije parfum of in dit geval een Eau De Toilette was niet zo een moeilijke opgave als ik dacht. De meeste parfums waar ik dol op was zijn helaas van mijn lijstje geschrapt, maar ik heb een nieuwe favoriet en dat is de Polynesian Island Tiaré  Eau De Toilette van The Body Shop.
Omdat wij richting het mooie weer gaan en ik mijn andere parfums niet meer kan gebruiken wilde ik heel graag een parfum die bij de zomer past hebben. Ik hou van bloemige geuren en de Polynesian Island Tiaré  is een bloemige, warme en exotische geur. Precies wat ik nodig heb en perfect voor dit seizoen. Je hebt een 50ml flacon en een 100ml flacon en ik koos voor een 50ml flacon. Het leuke is dat er van deze Eau De Toilette 40% afging. Deze Eau De Toilette komt uit de Voyage collectie. 

De verpakking is aanstekelijk kleurrijk en de flacon is een speels geel flesje die je gelijk doet denken aan de zomerdagen. 


De topnoot bestaat uit bergamot en een vleugje sinaasappel met in het hart een warm zonnig boeket van zomerse bloemen. Het bevat exotische Polynesische Tiaré bloesems, frangopani bloesem en ylang-ylang. Het heeft een sensuele mix van romige kokos en vanille die warmte geeft en resulteert in een weelderige eilandgeur. De geur is inderdaad erg bloemig en exotisch en daardoorheen ruik je de warmte van de kokos en vanille wat ik heerlijk vind. 

Alle ingrediënten

Alcohol Denat. (70.1%), Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, t-Butyl Alcohol, Citral, Benzyl Benzoate, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citronellol, Denatonium Benzoate.


Het is de bedoeling dat je deze Eau De Toilette in je hals sprayt, maar ik spray het daarnaast ook vaak wat op mijn polsen en kleding. Het blijft lang hangen en wanneer je het op je huid hebt gesprayt blijft die nog extra lang hangen. De sinaasappel en bloemen ruik je het meeste terug in deze Eau De Toilette. Hoe langer die erop zit hoe warmer het ruikt. Het is een geurtje die je lekker mee op vakantie kan nemen of thuis gebruikt die je aan een warm, mooi vakantieoord laat denken. Ik ben fan!


The Body Shop Eau De Toilette Polynesian Island Tiaré €27,00 (50ml) & €40,00 (100ml)
* Ik kocht het voor €16.00 (50ml)

Heb jij een geurtje van The Body Shop?

15 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijn parfum, sinds ik dierproefvrij ben merkte ik dat parfum lastiger was maar deze ga ik onthouden.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's, ik ben gek op dit soort zomerse geurtjes en ben wel een beetje fan van The Bodyshop, ze hebben zoveel heerlijke producten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst complimenten over je foto's! Je weet het product mooi neer te zetten! Verder heb ik een top voor mezelf gelezen en alle geurtjes van mezelf is ruiken en kijken of ik winter of zomer geurtjes ruik.Verder gebruik ik zelf van alles en nog wat

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op geuren waar sinaasappelen in verwerkt zijn. De flacon is inderdaad lekker zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh ik ben dol op geurtjes die mij aan een vakantie laten denken. Ik heb nog geen 1 luchtje van TBS maar deze lijkt me erg fijn. Het flesje vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke verpakking! Ik ben heel benieuwd naar de geur. Ik heb zelf nog nooit een geurtje van TBS geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, heel goed zelfs. Eilandgeur, kokos, citronellon, bloemig en exotisch..allemaal termen die erg prettig vind ik mijn zoektocht naar een parfum. Fris, maar niet te zoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga volgende week langs bij The Body Shop en ga hier zeker eens aan snuffelen, hij lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb geen geurtje van de Body Shop. Weet dat er een winkel in Enschede zit en heb er wel eens een boylotion gekocht. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken eigenlijk geen geuren van The Body Shop, maar ben wel erg benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij klinkt erg lekker, ik ben benieuwd of ik m wat zou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hou van bloemige geuren en wat is de flacon mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie foto's en het flaconnetje ziet er prachtig uit. Het oog heeft zeker ook wat. Ik heb geen parfums vd body shop. Zit hier niet in de buurt dus kom er weinig

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel leuk flesje om mee te beginnen! De noten in dit parfum spreken me ook erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nee, ik heb geen geurtje van de Body Shop. Maar dat komt ook omdat er hier in de buurt geen is helaas.

  BeantwoordenVerwijderen