Wishlist Gent


Volgende week zaterdag ga ik naar Gent met Saraya en eigenlijk wilde ik jullie mijn wishlist pas volgende week laten zien, maar ik kon toch niet wachten om het online te zetten. Ik ben sinds eind April dierproefvrije producten gaan gebruiken dus mijn stash is flink gekrompen. Er zijn een aantal producten die ik graag wil hebben en een aantal producten die ik nodig heb die dus dierproefvrij zijn.

Kiko Nail Polish Remover Express 
Ik wilde eigenlijk al heel lang een nagellak remover van Kiko en nu heb ik dus een hele goede reden om het ook te kopen. Ik hoop dat deze in de winkel te koop is, want deze nagellak remover heeft een formule die verrijkt is met keratine, een bestanddeel van de nagels met verstevigende eigenschappen. Dit bestanddeel helpt de nagels er beter uit te laten zien tijdens het verwijderen van de nagellak. Daarnaast werkt het heel erg snel zonder strepen en vegen.

Lush Toothy Tabs - Bling 
Ik heb nu een tandpasta van de Hema gekocht, maar ik ben totaal niet tevreden over die tandpasta. Ik krijg er heel erg pijn van in mijn mond helaas dus ik ging opzoek naar iets anders. Ik zag op Linda haar blog dat zij ook Toothy Tabs gebruikt en daar heel erg enthousiast over is dus ik wil deze ook graag eens uitproberen. In deze Toothy Tabs zit papaïne en dat is een enzym uit het sap van een onrijpe papaja. Het is een zacht wit of lichtbruine poeder dat helpt om vlekken van tanden te verwijderen. Daarnaast zit er antibacteriële Braziliaanse Sinaasappelolie en stimulerend Guaranazaadpoeder en samen met de papaïnepoeder worden je tanden goed schoon gemaakt en geeft het ook nog eens een exotisch smaakje.

Kiko Shade Fusion Trio Blush - 02 Sand
Ik heb veel blushes weggedaan, omdat ik vooral Mac gebruikte. Ik heb er wel een aantal van Catrice en van Kiko, maar ik had 1 blush die ik dus weg moest doen en heel dicht bij de kleur Sand van de Shade Fusion Trio Blush komt. Het is verrijkt met vitamine E en arganolie met voedende en beschermende eigenschappen.

NYX Palette Dusk Till Down Of Dream Catcher 
Ik wil al heel lang graag een palette van NYX, alleen toch heb ik alleen nog maar 3 lipproducten van dit merk. Ik wil graag de Dusk Till Down of Dream Catcher oogschaduw palette, omdat daar kleuren inzitten waar ik erg van hou en ook veel zal dragen. Allebei de paletten bevat 10 kleuren.

H&M All Over Balm
De All Over Balm is een creme die je voor zowel je gezicht en lichaam kan gebruiken. Het is goed voor de droge plekken. Het heeft een rijke mix van hydraterende oliën en wassoorten. Bevat biologisch gecertificeerde zonnebloempitolie, castorolie, jojobazaadolie, bijenwas, sheaboter, cacaoboter en rozemarijnzaadextract en dus ook heel goed voor je lippen. *Natuurlijke en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife overeenkomstig de Ecocert-standaard.

De make-up producten zijn echt producten die ik graag wil en de overige producten heb ik echt nodig. Ik wil in Gent niet heel veel uitgeven, omdat wij ook andere leuke dingen gaan doen.

Wat staat bij jou hoog op je wenslijstje?

20 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten op je wishlist =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super leuk lijstje! Die palette ziet er trouwens mooi uit zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stuk voor stuk prachtige producten, vooral dat oogschaduw palette van NYX is echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten staan er op je wishlist. Bij mij staan er vooral boeken op mijn lijstje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh mooi lijstje! Veel plezier met shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga binnenkort naar Ibiza en moet nog een beetje voorbruinen. Ik zoek dus nog een goede zelfbruiningscreme. Hoorde dat Dove een goed product heeft

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi lijstje, vooral dat palette! Ik wil ook nog wel wat artikelen van NYX proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb daar echt nog te weinig van, terwijl er zoveel goede verhalen zijn over NYX

   Verwijderen
 8. Ziet er een mooie wishlist uit! Ik ben ook wel benieuwd naar de Toothy Tabs van Lush
  Veel plezier in Gent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne wish list! Hopelijk kun je voor alles (of op z'n minst een heeel groot deel) slagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke Wishlist! Ik wil binnenkort ook weer eens lekker gaan shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die balm van H&M klinkt wel heel fijn! heb net een bestelling gedaan anders wilde ik hem zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi lijstje. Ik ben opzoek naar een mooi kleurtje voor op mijn lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk lijstje! Ik hoop dat je alles kunt vinden in Gent :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh, wat een mooie prachtige producten! En goed dat je naar dierproefvrij bent gegaan! Toch kan je daar ook hele mooie merken van kopen en niet alleen maar MAC.. haha! Ik zou bijna geen afscheid kunnen nemen van mijn mooie MAC producten, maar misschien dat ik het toch maar eens ga doen..
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Lijkt mij ook nog een x tof om Gent te bezoeken :))

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooi lijstje. Dat palette ziet er prachtig uit :-D

  With love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen