Mineralissima Natural Lipstick - Evi

Ik ben weer terug van weggeweest. Ik heb een heerlijke vakantie gehad en nu is het weer tijd om lekker aan mijn blog te werken. De komende tijd zullen jullie wel wat vakantie artikels voorbij komen, maar vandaag wil ik aan jullie een natuurlijke lipstick laten zien van Mineralissima. Ik had voor de vakantie een pakketje gewonnen van Mineralissima waar ik ontzettend blij mee ben!


In het pakketje wat ik won zat een blush, bronzer, lipliner, eyeliner, eyebrow pencil, pressed mineral eyeshadow, een tasje met verschillende kwasten en de Natural Lipstick in de kleur Evi die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Mineralissima heeft een groot assortiment aan natuurlijke,mooie en onberispelijke minerale cosmetica, make-up kwasten en accessoires, allemaal gemaakt met ingrediënten van moeder natuur. De producten van Mineralissima zijn dierproefvrij. Echter zijn nog niet alle producten 100% veganistisch, maar ze zijn ernaartoe aan het werken om dat wel te doen!

In het pakketje dat ik gewonnen heb kreeg ik een natuurlijke lipstick in de kleur Evi. Deze lipstick moet 100% matte zijn. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten zonder geur- en smaakstoffen. Deze lipstick is wel geschikt voor veganisten!


De ingrediënten van deze lipstick zijn:

Ricinus Communis (Organic Castor Seed Oil), Simmondsia Chinensis (Organic, cold pressed Jojoba Seed Oil),Butyrospermum Parkii Fruit (Unrefined, Organic, Shea Butter), Limnanthes Alba (Organic Meadowfoam Seed Oil), Euphorbia Cerifera(Candelilla Wax), Copernicia Cerifera(Carnauba) Wax, Mica, Iron Oxides, Tocopherol (Vitamin E). May contain titanium dioxide. 2g.


Het pigment is erg goed. Met het aanbrengen van de swatch merk ik dat de lipstick zacht aanvoelt. De finish is 100% matte en de kleur is een prachtige nude kleur die je elke dag in elk seizoen wel zou kunnen dragen. De lipstick brengt erg fijn aan op mijn lippen en ook het pigment is ook erg goed. Je ziet geen lijntjes en de lipstick brengt mooi egaal aan. 


Echter blijft de kleur niet heel lang zitten. Nadat je wat gedronken hebt moet je het wel bijwerken. Ik heb daar nooit echt een probleem mee. De kleur vind ik overigens wel prachtig, want het past ook erg goed bij mij.


Ik ben er erg tevreden mee.


De Mineralissima Natural Lipstick is op de site van Mineralissima te koop voor €14,00.

Ken jij het merk Mineralissima?

17 opmerkingen

 1. Mooi kleurtje, jammer dat hij niet zo goed blijft zitten! Dat is voor mij wel erg belangrijk bij een lipstick 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken het merk niet. Wel erg mooi die kleur zeg! Wel iets minder dat het niet zo goed zitten bijft

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben groot fan van dit merk, vooral de minerale poederfoundation is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super mooie kleur. Nude is altijd erg moeilijk om een fijne kleur te hebben die goed matcht met je huid, maar deze staat je prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo zonde dat lipstick zo snel weg is van je lippen. Ik ben niet iemand die de hele avond bijsmeert. Ik gebruik nu lippenstift met een laagje erover dat ervoor zorgt dat het superlang blijft zitten. Werkt! Alleen aan de binnenkant van je lippen is het alsnog sneller weg, dat ziet er dan een beetje raar uit...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik heel goed. Zelf heb ik nog nooit zo een product gebruikt dat het langer blijft zitten, maar als de binnenkant dan alsnog snel weg is dan werkt het ook niet echt haha.

   Verwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje! Kende dit merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kleur en niet te fel ook :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi natuurlijk kleurtje is dit! Ik ben trouwens ook heel erg benieuwd naar je vakantie artikelen. :) Hopelijk heb je een hele fijne vakantie gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi, subtiel kleurtje! Alleen wel zonde dat je constant bezig bent met bijwerken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur lippenstift. Hou van die zachte kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, dit is wel een heel mooi kleurtje! En wat fijn dat je een goede vakantie hebt gehad. Heerlijk genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk kleurtje! Die zou ik ook wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken dit hele merk niet. Maar wat een prachtige kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleur, staat je heel goed. Ik heb een lichte huid, dus draag graag wat meer kleur

  BeantwoordenVerwijderen