Persoonlijk Dagboek 3 - Twee maanden na het ongeluk, Teamleider, Leuke dingen en een Nieuwe layout!


Het is weer twee maanden geleden sinds mijn auto ongeluk is gebeurd, heb ik meer informatie over de functie teamleider, daarnaast heb ik veel leuke dingen gedaan en heb ik ook weer een nieuwe layout. Ik ga het je vandaag allemaal vertellen in mijn derde persoonlijke dagboek. 

2 Maanden na het ongeluk
Twee maanden geleden kreeg ik een auto ongeluk waar je meer over kan lezen in Persoonlijk Dagboek 2. In de tussentijd heb ik in een grote dip gezeten en ben ik vaak naar de fysio gegaan. Ik zat niet meer goed in mijn vel en had ik veel last van mijn rug en schouders. Door fysiotherapie ging dat steeds beter. Echter ben ik helaas nog niet helemaal 100% hersteld, maar doe ik al wel veel meer dingen als voorheen. De fysio ga ik nu afbouwen en dan moet ik het weer alleen gaan doen. Ook ben ik weer begonnen met sporten om alles weer aan te sterken. Ik heb na het sporten of na een normale dag nog best veel pijn, maar gelukkig hersteld dit gelijk na 1 of 2 dagen. Dat is een super goed teken zegt de fysiotherapeut! Lichamelijk gaat het dus de goede kant op. 

Echter is het psychisch nog niet helemaal goed. Ik heb bijna elke nacht een nachtmerrie over het ongeluk, durf ik niet altijd te rijden en heb ik overdag ook flashbacks. Hiervoor begin ik op woensdag juni met EMDR Therapie wat ik een aantal jaren geleden ook heb gehad met mijn vaders overlijden dus ik weet zeker dat mij dit gaat helpen, omdat het toen ook erg geholpen heeft. Alsnog vind ik het super spannend en kijk ik er wel tegenop. Ik weet hoe slecht je kan zijn na zo een therapie. Hier moet ik gewoon even doorheen, zodat ik in mijn hoofd meer rust heb en zo beter door het leven kan. Dinsdag 13 juni heb ik mijn tweede therapie sessie en 15 juni ga ik op vakantie dus zal mijn therapie daarna weer hervat worden met een aantal sessies.

Teamleider
Ook in mijn vorige Persoonlijk Dagboek vertelde ik jullie dat mijn teamleider en mijn clustermanager mij aangaven dat er een functie teamleider in een andere Basic-Fit club open stond. Ze raadden mij aan om te solliciteren, omdat ik toch wel potentie had. Het moest allemaal wel via de officiële weg en stuurde ik dus mijn motivatiebrief en cv op. Ik heb een sollicitatiegesprek gehad en gisteren te horen gekregen dat ik het toch niet geworden ben, omdat ik te introvert ben. Hij heeft voor iemand gekozen die wat extraverter is en die beter het mannetje kan staan. Nu kan ik dat wel, maar alleen met vlagen en ze hebben natuurlijk iemand nodig die ze niet hoeven te duwen in de richting. Helaas pindakaas, maar niet geschoten is altijd mis! Ik weet waar ik aan moet werken de komende tijd, zodat ik ooit een keer wel voor die functie ergens aangenomen kan worden. Herken jij jezelf ook dat je vaak wordt afgewezen, omdat je te introvert bent?

Leuke dingen
Omdat ik in een erge dip zat door het ongeluk heb ik de afgelopen tijd erg veel leuke dingen gedaan met vriendinnen en mijn familie. Dit heeft mij zeer zeker geholpen om door de verrotte situatie heen te komen. Zo ben ik een weekend naar Gent gegaan, heb ik de musical Jezus Christ Superstar gezien, ben ik naar Jandino geweest, ben ik lekker wezen shoppen en daarnaast ben ik ook best wel vaak wezen uiteten. Morgen ga ik naar de Apenheul, volgende week vrijdag ga ik met een vriendin naar het Sushi Festival in Den Haag , die zaterdag ga ik met Bernadet in Rotterdam shoppen en die zondag ga ik met een vriendin naar ouwenhands dierenpark. En 15 juni ga ik alweer op vakantie. Ik heb dus ontzettend veel leuke dingen gedaan en ook weer in het vooruitzicht. 

Nieuwe layout 
Iedereen vond mijn vorige layout mooi. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die ook hartstikke mooi vond, maar op een of andere manier had ik er weinig plezier van. Ik heb er met Mariska over gehad en zij zei ook dat dit toch niet echt bij mij past. Wij gingen dus samen weer aan de slag met een nieuwe layout en dit is het resultaat! Ik hoop dat jullie het mooi vinden! Oja, de social media buttons moeten nog verwerkt worden en mijn Instagram widget wordt ook nog geplaatst.

Heb jij nog leuk nieuws?

22 opmerkingen

 1. Succes met de therapieën!
  En veel plezier met alle leuke dingen die je op de planning heb =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt inderdaad leuke dingen in de planning, hopelijk doet dat je ook goed :) je layout vind ik persoonlijk mooier dan de vorige!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nieuwe look heb je! Ik houd van blog make-overs! Deze ziet er heel goed uit.

  En wat leuk dat je op het Blogger platform blogt. Jouw blog look bewijst maar weer eens dat Blogger blogs er prachtig kunnen uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind blogger erg fijn om in te werken!
   Ik heb voorheen weleens geprobeerd om het met wordpress te doen, maar dat was niks voor mij!

   Verwijderen
 4. Ik denk dat ik zowel intro- als extrovert kan zijn. Ligt aan de setting denk ik. Welke mensen, waar, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie layout zeg! Heel erg veel succes bij de therapie, en sterkte met de nachtmerries en de angst die het met zich mee brengt. Hopelijk is er snel verbetering in en ga je je steeds beter voelen! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je layout vind ik erg tof geworden! Succes bij de therapie, hopelijk gaat het je helpen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je layout prachtig!! Succes met je therapie, dat gaat vast en zeker helpen. Wat jammer dat je niet bent aangenomen. Ik herken dat introverte ook bij mezelf en ik vond dat altijd wel lastig. Ik heb daar nu ook hulp bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moet ik daar ook hulp bij vragen, soms is het vervelend !

   Verwijderen
 8. Mooie lay-out! Ik hoop dat de therapie je snel gaat helpen en je je weer fijner gaat voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk voel je je snel weer wat beter! Bij therapie moet je er idd even doorheen, maar dat gaat vast wel lukken toch ;) Zet 'm op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n auto ongeval is ook niet niks, ik hoop dat je je zowel fysiek als mentaal snel beter voelt! Zeker zoveel mogelijk leuke dingen blijven doen en er op tijd en stond over praten. Komt goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ook deze lay out is leuk hoor. Als deze beter bij je past dan is het al verbetert. Niet geschoten altijd mis en wie weet welke functie er de volgende keer op je pad komt. Sterkte met je therapie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed van je dat je aan de slag gaat met therapie. Ik hoop dat het je snel gaat helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heftig zeg van het ongeluk. Ik hoop heel erg voor je dat de therapie gaat helpen, het is natuurlijk erg vervelend om er zoveel last van te hebben. Balen dat je de baan niet hebt gekregen omdat je te introvert bent. Dat heb ik ook ooit gehad, terwijl dat best meevalt als ik werkelijk aan het werk ben. Het is bij mij meer het eerste contact waarbij ik soms wat verlegen overkom. Maar wie niet waagt wie niet wint!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O bah, wat naar dat je nog zoveel last hebt van het ongeluk, maar ook heel begrijpelijk. Inderdaad veel leuke dingen blijven doen en eraan blijven werken, hopelijk dat het dan vooruit gaat :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind je layout erg mooi geworden! Ontzettend dapper dat je gaan beginnen met EMDR!! Gelukkig doe je ook veel leuke dingen en die moet je echt blijven doen. Ik ga 12 juni a.s. trouwen en 17 juni is het trouwfeest! Daar kan ik enorm naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OH geweldig. Alvast heel veel plezier op je prachtige dag!

   Verwijderen
 16. Ik wil je sowieso succes wensen met het gesprek bij de EMDR Therapie, het is niet niks wat je hebt mee gemaakt en hopelijk kan je het ongeluk snel een soort van "plekje" geven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Afgewezen worden is nooit leuk en ik kan me voorstellen dat je nu genoeg andere dingen hebt om eerst aan te werken. Succes met je EMDR therapie. Ik heb er veel goede verhalen over gehoord en geniet van je vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah echt fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! Zo'n ongeluk is niet niks natuurlijk... ik hoop dat de therapie je erbij gaat helpen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen