Primark Eau De Parfum - Aquamarine

Toen ik een weekend in Gent was moest ik natuurlijk ook door de Primark struinen. Ik had al een parfum van The Body Shop gekocht, maar ik was nog opzoek naar een tweede dierproefvrije parfum en laat het nou net zijn dat die van Primark ook dierproefvrij zijn. Ik was opzoek naar een parfum voor de zomer die een verfrissend gevoel geeft. Ik kocht de Eau De Parfum Aquamarine.

De parfum zit in een prachtige aqua kleurige doos die mij gelijk doet denken aan strand met een prachtige aqua blauwe zee. Als ik er aan denk krijg ik alleen maar meer zin om op vakantie te gaan. De flacon bevat 75ml en is dus erg lang in gebruik, mits je het een aantal keer per dag opspuit. 

Als je de flacon eruit haalt zie je een prachtige aqua blauwe flacon die mij doet denken aan de limited edition flacon van Beyonce The Mrs. Carter Show World Tour. Alleen de flacon van Beyonce vind ik wel een stuk mooier als deze flacon. Deze oogt een beetje simpel en speels bij elkaar. 


Als je de dop eraf haalt zie je dat het af is gewerkt met gouden details wat ik altijd wel erg mooi vind. Ik denk dat ik wel genoeg over de verpakking van de parfum verteld heb. De parfum zelf is fris. Het heeft de geuren van lotus bloesem, waterlelie en een subtiele hint van citrus noten die een serene en boeiende geur geven. 

Ik vind de geur lekker fris en blijft een aantal uren lekker hangen. Als je het s'ochtends op doet moet je het in het begin van de avond wel weer bijspuiten. Vooral met deze warme dagen is een verfrissende parfum heel erg lekker.


De geur is sowieso lekker. Ik had gedacht dat de parfums van de Primark niet zo lang zouden blijven hangen, maar dat heb ik heel erg onderschat. Ik ben er super tevreden mee en de parfums zijn bij de Primark ook helemaal niet duur.


Primark Eau De Parfum Aquamarine 75ml €8,-

Koop jij weleens parfum bij de Primark?


21 opmerkingen

 1. Wat fijn dat 'ie goed en lang blijft hangen, had ik inderdaad ook niet echt verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eigenlijk nooit gekeken bij de primark parfums, maar ben wel benieuwd nu!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik probeerde nog geen geurtje van Primark, ze zien er wel al heel mooi uit voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende deze parfum nog helemaal niet dus dank je wel voor het delen. En wat goed dat hij zo fijn bevalt. Ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niet dat Primark ook parfum verkocht! Het flesje oogt prachtig, en zoals je het beschrijft lijkt het me een fijn geurtje! Ik ga het zeker eens ruiken als ik bij de Primark kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die ziet er leuk uit! Ik heb nou al twee keer parfum gekocht bij Primark, vind ze echt wel lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom niet zo vaak bij de Primark, maar de volgende keer zal ik ook eens gaan kijken bij de geurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een vrolijk flesje en had het niet verwacht van de primark, meestal is de geur dan snel vervlogen voor zo'n prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat! Zo goedkoop! Gewoon van Primark, geweldig. Echt een prachtig flesje en heel mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wist niet dat ze parfums hadden. Jammer ben net zaterdag geweest, dan had ik er eens aan kunnen ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat klinkt goed! Ik heb eigenlijk nooit echt gekeken naar de parfums bij Primark, maar dat ga ik binnenkort wel even doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig flacon! Ik wist helemaal niet dat het dierproefvrij was, wat goed! Ik ben nu heel benieuwd geworden naar de geur.. helemaal voor zo'n zacht prijsje zou ik hem ook snel kopen nu! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Frisse geuren zijn in de zomer altijd welkom. Ik wist niet dat primark parfum verkocht en had ook net als jij niet verwacht dat de geur zolang zou blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. klinkt als een lekker luchtje. Ben altijd bang als ze niet zo duur zijn dat het snel vervliegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk dat ze dierproefvrij zijn, dat maakt me blij! Evenals de prijs en de geur. Hij klinkt heerlijk, ik moet snel eens ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Laatst staan twijfelen, had ik hem nou maar gekocht! En lekker budgetproof, ook leuk om cadeau te doen. Dat wordt snel naar de Primark

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh zou dit waarschijnlijk zelf nooit gekocht hebben, maar ben er nu wel benieuwd naar geworden. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De verpakking ziet er best wel leuk uit en ik zou niet meteen verwachten dat het een geurtje is van bij Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de kleur van dit parfum erg mooi. Maar de fles vind ik relatief groot. Dat geeft me dan het gevoel dat het een goedkoop parfum is of zo...

  BeantwoordenVerwijderen