Series die je echt moet zien

Ik ben een echte Netflix fan . Het kan dus zijn dat ik echt zeker 4 a 5 dagen in de week wel Netflix kijk. Ik heb de afgelopen tijd ook echt hele mooie en leuke series gezien die ik graag met jullie wil delen, want ik vind het vaak nog lastig om een goede serie uit te zoeken. 

13 reasons why
De meest populaire serie van de afgelopen tijd is de serie 13 Reasons Why. Ik was natuurlijk heel erg benieuwd waarom deze serie zo populair was en ik begon met kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het gelijk al een interessante serie vond en dat ik steeds dieper in het verhaal kwam. In deze serie wordt het verhaal van Hannah Baker, een meisje die zelfmoord heeft gepleegd onder de loep genomen. Er zijn een aantal mensen die haar heel erg gekwetst hebben en doormidden van opnames op een cassettebandjes krijgen de mensen die opgestuurd. Op de cassettebandjes staan verschillende redenen van verschillende pogingen waarom zij zelfmoord heeft gepleegd. Het is een heftige serie, maar zeker de moeite waard om te zien. Seizoen 2 komt volgend jaar.

Designated Survivor 
Als je een beetje van politiek houdt dan is dit een ontzettend goede politieke dramaserie voor jou. Tijdens de State Of Union komen de president en alle kabinetsleden om. Het is tijd voor de vice-president om de taken over te nemen van de president. Dit wordt niet altijd in dank afgenomen, maar hij doet er alles aan om en goede vice-president te zijn, want de aanval op State Union is slecht maar het begin van alle gebeurtenissen die gaan komen. Ik vind Designated Survivor echt een goede en spannende serie. Je moet wel van politiek houden.

Chesapeake Shores 
Chesapeake Shores is ook een drama serie, maar toch ook wel een beetje een feel good serie die echt geschikt is voor de vrouwen. De famillie O'brien keren allemaal terug naar hun ouderlijke huis. Abby komt terug uit New York vanwege een paniekerig telefoontje van haar jongste zus Jess om haar te helpen terwijl zij een veeleisende baan heeft, alleenstaande moeder is en dan ook nog eens haar jeugdliefde Trace weer ziet. De rest van de familie komt ook weer bij elkaar en er gebeuren ontzettend veel leuke, maar ook minder leuke dingen. 

Dear White People 
Samantha is een radio-presentatrice die een protest leidt tegen de black-face party die op de campus wordt gehouden. Daarnaast wordt ze ook nog eens in verlegenheid gebracht over haar liefdesleven. Dit is een ontzettend interesante serie met veel stukjes humor erin. Het belangrijkste van deze serie is dat ze een boodschap wilt overbrengen wat haar ook aardig goed lukt. Dit maakt het zo een leuke en interessante serie die je niet zo snel zou kiezen.

Grace And Frankie 
Grace And Frankie is een serie die je echt gezien moet hebben. Het heeft drama en ontzettend veel humor. Ook dit is een serie voor echt alleen vrouwen. Deze twee vrouwen zijn vriendinnen en worden huisgenoten zodra hun partners tegen hun vertellen dat ze willen scheiden en waarom ze willen scheiden. De twee mannen zijn verliefd op elkaar. De vrouwen zijn twee ontzettend verschillende types en ja in dat huis gebeurd dan natuurlijk aardig wat leuke en minder leuke dingen.

Welke serie kijk jij op dit moment?

17 opmerkingen

 1. Oh wat een leuke series! Ik ken er drie nog niet, 13 reasons why vond ik ook heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 13 reasons why heb ik ook gekeken echt een goeie serie.
  Designated Survivor ben ik wel benieuwd naar =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey dat komt goed uit! Ik heb alle series nog niet gezien, dus ik heb wat te doen! Al bewaar ik ze even voor de kraamtijd en winter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 13 reasons why heb ik gezien, de andere 3 nog niet. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar Designated Survivor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks voor de tips! Ik ben momenteel CSI Cyber aan het kijken op Videoland x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmh gracie and frank ziet er wel plezant uit. Ik kijk op het moment alle disney films, zoontje is er zot van en mama geniet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. You never too old for disney movies hahaha

   Verwijderen
 7. Ik ken eigenlijk enkel 13 reasons why! De rest ziet er wel leuk uit. Op dit moment kijk ik friends en the 100 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ken alleen 13 reasons why, de rest klinkt goed, maar ik ga eerst even the 100 afkijken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke series!! 13 reasons why is echt een goede serie! Ik wacht op seizoen 2 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dear White People staat ook nog op mijn lijstje om te kijken! Ik kijk op dit moment Grimm met een tussenpauze. Want wil eerst alle 4 de films van Pirates of the caribbean zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil heel graag 13 reasons why zien. Het staat op m'n lijst. Momenteel ben ik Gilmore Girls aan het bekijken, een klassieker die ik nog nooit eerder bekeek!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 13 Reasons Why heb ik vorige week afgekeken. Leuke serie! Ben nu bezig met The Killing en Riverdale, al vind ik Riverdale slecht maar het verhaal is zo spannend dat ik door blijf kijken. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Benieuwd naar dear white people, de rest allemaal gezien ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga 13 reasons why eens kijken. Die lijkt mij wel erg leuk om te kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 13 reasons why heb ik helemaal gekeken maar de rest ken ik niet. Ik kijk nu modern family

  BeantwoordenVerwijderen