Summer Tag

Morgen is het zo ver, ik ga op vakantie. Ik zag dat Kimberley de Summer Tag had ingevuld en omdat ik de zomer een heerlijk seizoen vind en omdat ik op vakantie ga vond ik het wel gepast om deze tag in te vullen. Deze tag bestaat uit 10 zomerse vragen die ik op een zomerse manier ga beantwoorden. 


(bron foto: ik (vorig jaar torremelinos)

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Ik eet niet zo heel veel ijs, maar als ik een ijsje ga eten dan ben ik dol op scheppijs. De smaken citroen, mango en aardbeien vind ik heerlijk. Als ik mocht kiezen uit een waterijsje dan kies ik heel simpel voor de Calippo van het merk Ola. Bij de Albertheijn hebben ze een mix met de smaken Sinaasappel, Cola, Aardbei en Citroen. Die zijn heel erg lekker!


Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
Een jurkje, jumpsuit of een kort broekje. Ik denk dat een kort spijkerbroekje op nummer 1 staat, want die kan je eindeloos combineren met shirtjes en schoenen. 


Wat is je favoriete zomerse drankje?
Cola Lemon. Dit is niet zomers alleen mijn favoriete drankje, maar het hele jaar door. Sinds ik in Gent ben geweest ben ik dol op Liefmans On The Rocks, lekker met wat ijsblokjes erbij. Op vakantie ben ik vooral dol op cocktails en mijn favoriet is de Mojito. 


Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
Wij gaan nu veel steden bekijken dus vooral cultuur snuiven en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Daarnaast zullen we ook lekker gaan zwemmen als we een dag op zee zijn of naar een strandje bij een van de plekken waar we naartoe gaan. Voor de rest is er op het schip ontzettend veel te doen dus ik ben erg benieuwd.


Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Overdag als wij dingen gaan bekijken zal ik alleen een beetje BB-cream, concealer en mascara op doen. Met de hitte is het niet te doen om een laag make-up aan te brengen. In de avond dof ik mij wel wat meer op met wat zomerse kleurtjes zoals een roze lipstick en een mooie warme zomerse blush. Oogschaduw draag ik vrijwel nooit meer, maar ik neem mijn Too Faced Natural Eyes palette mee. 


Wat is je favoriete zomerse liedje?
Despacito van Daddy Yankee en Luis Fonsi vind ik op dit moment een heerlijk nummer. 


Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Ik vind een lekkere verfrissende salade in de zomer erg lekker. Dit eten wij vaak als wij thuis zijn in de zomer. Op vakantie kan ik van alles eten. Toch blijft Pasta een groot favoriet heel het jaar door. 


Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
Ik ben niet echt een type dat veel Do It Yourself dingen doet. Misschien vind ik het wel een keer leuk om zelf een ijsje te maken.


Wat voor geur draag je `s zomers?
De geur Polynesian Island Tiare van The Body Shop is op dit moment een heerlijke geur voor de zomer. Daarnaast gebruik ik overdag een aantal bodysprays van de Etos die ook erg verfrissend zijn. 


Welke plannen heb je voor de zomer?
Ik ben als je dit leest vanaf morgen op vakantie tot en met 25 Juni. Verder moet ik gewoon werken en zou ik nog wel naar een leuk festival willen. Voor de rest plan ik gewoon leuke dingen zoals misschien keer naar het strand of iets anders.

Dit waren de vragen van de Summer Tag. Ik vind deze Tag erg leuk en als je het wilt overnemen dan mag dat zeker. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden! Laat mij maar weten als je het gaat overnemen!

Is de zomer jouw favoriete seizoen?

21 opmerkingen

 1. Leuke tag! Ik kende hem nog niet. Ik hou ook van de zomer. De zon, meestal wel mooi weer en de kinderen kunnen lekker buiten spelen. Zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag , deze kende ik nog niet!
  Deze ga ik ook wel invullen denk ik =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag! Eigenlijk niet echt een favoriet, vind dat elk seizoen zijn fijne momenten heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoewel ik banaan vies vind, is bananen ijs mijn lievelingssmaak. En dan het liefst in combinatie met aardbei ijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zomer is niet mijn favoriete seizoen deze zal op de tweede plek komen, herfst is mijn favoriete seizoen ;-) Als ik weg ga vind ik ook heerlijk om wat cultuur op te snuiven. Hele fijne vakantie en lekker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is een hele leuke tag, die kende ik volgens mij nog niet. Hij lijkt wel op een die ik laatst heb ingevuld volgens mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne vakantie! Ik vind de zomer eigenlijk vaak te warm, lente vind ik lekkerder! Maar wel een leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen allemaal! Ik ben zooooo een zomerkindje. Ben ook erg blij dat het eindelijk ook zo gaat voelen. Ik houd ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tag Manon, en veel plezier op vakantie! :) Ik ga zelf deze zomer een paar dagen in de week bij een banketbakker werken, en verder vooral leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen. En eind augustus ga ik heerlijk een weekje op vakantie naar Zakynthos! Mijn favoriete ijssmaak is trouwens banaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zakynthos lijkt me zo mooi. Nog even wachten en dan kan jij ook gaan!

   Verwijderen
 11. Leuke tag is dit! Favoriete ijssmaak...hmm die is echt moeilijk haha ik vind er zoveel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke tag. Ik ga hem ook gebruiken als je het goed vindt. Een hele fijne vakantie toegewenst. Mijn vakantie is over iets meer dan 3 weken. :) Kan niet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk mag je het ook gebruiken, geen probleem! 3 weken zijn zo voorbij!

   Verwijderen
 13. Wat heerlijk, vakantie! Geniet er ontzettend van. Ik kan ook zo genieten van de zomer, omdat ik erg kan uitkijken naar de vakantie en ik in een hele andere sfeer en cultuur terecht kom. Daarnaast kan ik van elk seizoen genieten, ze hebben allemaal hun eigen charmes vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke tag! Fijne vakantie! Ik vind calippo's ook zo lekker. Vooral de limoensmaak, hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel plezier op vakantie! En een ijsje maken als DIY tijdens je vakantie moet lukken toch? :p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel leuk ingevuld manon! Hopelijk heb je een leuke vakantie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke tag! Ik ga het van je overnemen. Heb je een leuke vakantie gehad?

  BeantwoordenVerwijderen