Treacle Moon Creamy Shower Mousse - My Coconut Island & Water Melon Splash

Ik ontving een leuk pakketje met de nieuwe Creamy Shower Mousse (shower foam) van Treacle Moon. Ik was ontzettend enthousiast, want ik vind een shower foam heel erg fijn en als het dan ook nog is van een van je favoriete douche merken is dan komt mijn glimlach wel tevoorschijn. Ik ontving de geuren My Coconut Island en Water Melon Splash. 

Wat ik zo leuk vind aan Treacle Moon is de kleurrijke verpakkingen en leuke teksten op de verpakking, daarnaast zijn de producten die ik tot nu toe heb gehad stuk voor stuk heerlijk!

My Coconut Island
My Coconut Island is een geur die je meeneemt naar de Caraïben en laat je heerlijk denken aan de parelwitte stranden vol met kokosnootbomen. Natuurlijk niet letterlijk. De formule van deze shower foam is erg rijk en romig. Het bevat een verzorgende arganolie die de huid zacht maakt. Tijdens het douchen verandert deze shower foam in een romig schuimsensatie. 

Water Melon Splash
 Water Melon Splash is een shower foam die je douchewater in een frutige 'splash' maakt. De formule bevat net zoals My Coconut Island arganolie. Ook deze shower foam is verzorgend en moet je huid zacht maken. Ik ben dol op watermeloen dus deze geur zal ik ook erg lekker vinden!


De flacon moet handig te doseren zijn. Pas wel op als je het voor de eerste keer gebruikt. Druk niet te hard anders ligt het overal. Vanaf de tweede keer gaat het goed. Als je dit gedaan hebt word de mousse gelijk omgetoverd tot een heerlijke romige schuim die je over je lichaam kan smeren. 

De My Coconut Island is een heerlijke warme geur die precies naar kokos ruikt. Water Melon Splash is een stuk zoeter en ruikt ook precies naar meloen. Na het afspoelen voelt mijn huid ook zacht aan. Ik vind zowel My Coconus Island en water Melon Splash ontzettend lekker. Ik hou van warme en zoete geuren en daar ben ik wel mee gezegend vind ik. Ik ben fan!


Het team dat Treacle Moon heeft ontwikkeld, wil met zijn merk niet alleen zorgen voor een heerlijk frisse, goed verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid, maar wil hun producten in meerdere opzichten ‘Yummi-itious’ maken, zoals ze zelf zeggen. Daarbij steunen ze als team goede doelen zoals op dit moment Bullies Out (http://www.treaclemoon.net/charity/, een stichting die zich inzet tegen het pesten op scholen.

De Treacle Moon Creamy Shower Mousse is vanaf nu te koop bij de Albert Heijn en Etos voor €5,95 (200ml).

Gebruik jij producten van Treacle Moon?


19 opmerkingen

 1. Vooral die Watermelon Splash lijkt me fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je mooie foto's gemaakt. Ik heb ze ook allebei en beide geuren spreken mij aan. Hopelijk gaan er nog meer geuren bij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke zomerse geurtjes. Treacle Moon heeft altijd van die lekkere producten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja! Ik ben fan van Treaclemoon. Vooral ook de tekstjes. Ze zijn ook zo leuk om cadeau te doen! En My Coconut Island is mijn favoriet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Treacle moon is de enige douchegel die ik gebruik, heel fijn dat ze nu een foam hebben, ik kan niet wachten ze uit te testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook dol op douche foams!! Tis net slagroom! Ik heb nog geen ervaring met dit merk maar die met cocos lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kokos geur is niet helemaal mijn ding, maar de watermeloen vind ik zo waanzinnig lekker! Zeker met het warme weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie deze flesjes echt overal voorbij komen! De watermeloengeur lijkt me heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik zie de producten van dit merk vaak in de winkel liggen, nu toch maar eens meenemen dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind deze verpakkingen er altijd zo leuk uitzien! Watermelon splash lijkt me heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat ze nu ook foams hebben! Daar heb ik zeker interesse in; ik vond de geuren sowieso al lekker van Treacle Moon, maar ik vind foams toch fijner dan gewone douchegel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt beide als fijne producten =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, dat ziet er goed uit! Ik wil dit wel eens proberen. Ik zou dit ook alleen al kopen omdat de flesjes er zo leuk uitzien haha!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou van douchefoams! En deze geuren klinken lekker! En leuke prijs! Dus vooral binnenkort eens meenemen om uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh ik vind douchefoam echt heeerlijk! De producten van treacle moon zijn fijn dus deze vind ik vast ook wel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben meestal niet zo voor kokosnoot, dus ik zou voor de meloen gaan, lijkt me heerlijk tijdens de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het ziet er heel 'rijk' uit. Maar verder ben ik niet zo'n fan van shower foam moet ik bekennen.

  BeantwoordenVerwijderen