Biologische kleimaskers van Lovea Nature

Ongeveer drie keer in de week gebruik ik een gezichtsmasker. Ik vind het heerlijk om een masker te gebruiken en je gezicht verzorgen met maskers is zo nu en dan ook erg goed. Ik heb twee cleansing gezichtsmaskers van het merk Lovea getest. 


Alle producten van Lovea Nature bevatten biologische ingrediënten, waaronder natuurlijke plantenoliën en kleisoorten. Lovea maakt deze producten bereikbaar voor iedereen. Vanaf nu hoef je dus niet langer te kiezen tussen comfort, effectiviteit, biologisch en puurheid. Lovea Nature biedt het namelijk allemaal!

Pink Clay / Gevoelige Huid

Het roze kleimasker is een masker voor de gevoelige huid. Het is 100% biologisch. De samenstelling bevat natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, betaïne, aloë vera en sheabutter. Dit masker heeft een voedende en kalmerende werking. Daarnaast werkt het ook erg zuiverend. De samenstelling van dit masker is vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, PEG en synthetische parfums.

Het hele jaar door heb ik best wel een gevoelige huid. Als ik het niet goed reinig of met de verkeerde reiniger reinig of de verkeerde huidproduct gebruik krijg ik al gauw last van een droge huid. In de zomer heb ik vooral een droge huid dus dit is een perfect masker voor mij. 


Kleimaskers zijn een van mijn favoriete maskers, omdat je die met een kwast makkelijk kan aanbrengen. Daarnaast kan je goed zien waar de onzuiverheden zitten, omdat die niet helemaal opdrogen. Als je het aanbrengt ruik het een beetje naar roosjes. De substantie voelt stevig aan en na 5 minuten is het helemaal opgedroogd. 

Het masker moet je afspoelen met lauwwater, daarna merk je dat je huid erg zacht aanvoelt en merk je ook dat je huid helemaal gezuiverd is. Ik vind het een heerlijk masker. Als je het masker 3x per week gebruikt merk je na 2 weken al goed resultaat. 


Green Clay / Vette Huid

Het groene kleimasker is ook 100% biologisch maar dit masker is alleen geschikt voor de vette huid. Het bevat natuurlijke ingrediënten waaronder sheabutter, glycerine, betaïne, aloë vera en talgreducerende hazelnootolie. Het klei heeft absorberende eigenschappen en verwijdert overtollige talg en onzuiverheden. Ik niet echt een vette huid, maar af en toe wel last van onzuiverheden. Dus ook dit masker kan ik gewoon gebruiken.  De samenstelling is vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, PEG en synthetische parfums.


De substantie is stevig en de geur van dit masker vind ik eigenlijk heel neutraal, ik ruik er helaas geen hazelnoot in terug. Daarentegen is het masker wel heel erg fijn. Als je het 2 of 3 keer per week gebruikt merk je al verschil en zijn je onzuiverheden vermindert. Ik heb niet heel veel onzuiverheden, maar ik merk wel dat ze alleen maar terug komen als ik last heb van mijn vrouwenperiode. Ook dit masker vind ik heel erg fijn. 


De biologische kleimaskers van Lovea Nature zijn een cadeautje om te hebben. Ik ben ontzettend tevreden met deze maskers. Daarbij zijn de maskers ook niet duur, want je hoeft maar een klein beetje substantie te gebruiken. Je kan de maskers dus een tijdje gebruiken.


Lovea Nature Green Clay Face Mask kost € 5,99/75 ml.
Lovea Nature Pink Clay Face Mask kost € 5,99/75 ml.

Gebruik jij een kleimasker?

22 opmerkingen

 1. Wat een leuke verpakking! Ik gebruik eigenlijk nooit klei maskers. Het maakt zon zooitje vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een gevoelige huid, dus dat roze kleimasker lijkt mij wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo benieuwd naar deze maskers, ze lijken mij echt heel erg fijn!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinken beide als fijne maskers =)
  Ik gebruik altijd maskers van Lush.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je voor zo'n voordelig prijsje zulke fijne maskers kan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik zelden maskers maar deze klinken wel fijn! Zou wel goed voor mijn huid zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze klinken erg goed! Ik ben benieuwd naar het masker voor de gevoelige huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toevallig deze maskers net eindelijk op de foto gezet zodat ik ze kan gaan testen, ze klinken wel erg fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat jij ze ook heel fijn vind !!

   Verwijderen
 9. Fijn zijn ze hè? Ik ben er ook heel tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maskertjes zijn altijd goed! Wat een prachtige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk en zeker voor die prijs! Wil ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik graag hun haarmasker. Ben heel benieuwd naar deze maskers

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele toffe verpakking. Ik gebruik graag kleimaskers, daarna voelt je huid altijd zo lekker zijdezacht aan. Deze kende ik nog niet, ga het onthouden! Vooral dat het vrij is van al die extra's vind ik heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze lijken me heel fijn, vooral die voor de vette huid! En ze zijn ook lekker betaalbaar :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit klinkt als een heerlijk masker! <3 De verpakking ziet er ook echt heel erg fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het ziet er leuk uit en je schrijft dat de maskers ook nog fijn zijn! Wat heerlijk om eens uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goh wat super leuk zeg! Zo hoef je ook niet perse naar een schoonheidssalon ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ken ze niet, maar ben er wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik gebruik af en toe het Caudalie klei masker, soort van Detox kuur voor je huid, erg fijn ook!

  BeantwoordenVerwijderen