Een zomerse kokos make-up fixing spray en rainbow highlighter van de Etos

Het zijn af en toe benauwde dagen, je make-up blijft nooit goed zitten bij zulke dagen en daar hoort een zomerse kokos make-up fixing spray bij voor een long lasting effect voor je make-up.  Om je make-up look af te maken heeft de Etos ook een rainbow highlighter uitgebracht. Allebei de producten zijn Limited Edition en ik heb ze voor jullie getest.

Make-up Fixing Spray Coconut

Allereerst props voor de verpakking van deze zomerse kokos make-up fixing spray. Etos heeft er goed werk aan gedaan. Als je naar de verpakking krijgt krijg je al een zomers gevoel en daarbij heeft het ook de geur van kokos die het zomerse gevoel helemaal afmaakt. 

Een fixing spray word ook wel setting spray genoemd en het zorgt ervoor dat je make-up er heel de dag flawless op blijft zitten en vooral met benauwde dagen zoals gisteren heb je zo een product echt nodig, want je make-up vervaagd erg snel. Deze limited edition fixing spray van de Etos moet long lasting zijn.


De kokosgeur is niet heel sterk aanwezig. Ik vind dit erg fijn, want een te sterk kokosgeur vind ik niet heel erg lekker, maar als het subtiel is vind ik het heerlijk. Voor mij is de geur precies goed. Als je van een kleine afstand de spray op je gezicht sprayt word het gelijkmatig verspreid op je gezicht. Het trekt vrijwel gelijk in. De fixing spray geen matterend effect. 

Deze fixing spray laat je make-up erg goed zitten, maar na een werkdag van 8 uur op een dag met 31 graden zit het er niet super flawless meer op als in het begin, maar het ziet er wel nog steeds netjes uit. Om het te vergelijken met andere fixing sprays blijft het een stuk beter zitten als de meeste fixing sprays die ik heb gehad. 


Etos Rainbow Highlighter 

De afgelopen week zag ik deze rainbow highlighter ontzettend vaak voorbij komen dat ik nog enthousiaster was om het te gaan testen. De rainbow highlighter heeft 5 prachtige pastelachtige kleuren die perfect bij de zomer passen. Je kan de kleuren apart gebruiken, maar je kan de kleuren ook bij elkaar blenden. 


Het pigment is ontzettend goed. Alle kleuren komen goed tot zijn recht en glanzen ontzettend mooi. De highlighter poedert niet heel erg en met het aanbrengen op je jukbeenderen zal je geen last hebben van fall-out wat een groot pluspunt is. 


Ik heb alle kleuren bij elkaar aangebracht. Je ziet dat het een koele ondertoon heeft. De highlighter is echt goed zichtbaar en is dus ook erg mooi voor een feestje. Een tip: Blend de kleuren goed uit, want de blauwe kleur is het meest intens. Als je dit niet goed blend lijk je net op een smurfje. 


Ik ben fan van beide producten. Ze zien er leuk uit en zijn betaalbaar.


Etos Make-up Longlasting Fixing Spray Coconut Fragrance is te koop bij de Etos voor €4,99
Etos Rainbow Highlighter is te koop bij de Etos voor €4,99

Gebruik jij een fixing spray voor je make-up?

17 opmerkingen

 1. Ik heb deze twee al heel veel voorbij zien komen en ik moet zeggen ..love it! wil het beide vooral de fixing spray. gebruik nu nog mijn mac prep + prime

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh nu snap ik wat ik met een highlighter moet doen. Alleen die verschillende kleuren, vind ik nog wat gek. Voelt een beetje als schminken. Maar goed, verder dan een beetje eyeliner en mascara kom ik dus ook nooit op dit gebied. Maar ik vind het er wel heel mooi uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond de kokosgeur juist erg sterk aanwezig, haha! Wellicht dat het komt omdat ik echt anti-kokos ben en 't echt vreselijk vind. Maar de fixing spray zelf werkt zooo fijn. Neus dicht dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als je van iets niet houdt dan is de geur vaak te sterk, maar ik vind het echt heerlijk!

   Verwijderen
 4. De verpakking is alleen al erg leuk! Ik hou van kokos. En die highlighter heeft wel een mooie glans.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt veel goede verhalen al gelezen! Binnenkort maar eens shoppen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn om dit te lezen! de verpakking is super leuk! ik ben echt benieuwd naar de producten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind kokos zo lekker ruiken! Die spray lijkt me dan ook wel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van de kokosgeur, krijg je direct een zomers gevoel van. Ik gebruik alleen niet zoveel make-up dus weet niet zo'n fixingspray echt wat voor me is. Wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jum kokos! En wow de highlighter is echt heel erg mooi :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kende de normale fixing spray wel, deze lijkt me ook fijn (vooral door de lekkere geur).
  Die highlighter is heel mooi gepigmenteerd. Moest wel lachen om de smurf-opmerking, maar ook handige tip. Zou zoiets meer naar een feestje dragen, overdag ziet het er waarschijnlijk té uit. Maar mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie verpakking! Ik gebruik fixingspray eigenlijk nooit, maar bij een mooie make up is het wel fijn denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja zag dit al een keer voorbijkomen en die fixingspray lijkt me ideaal. Ik heb nog nooit zoiets gebruikt. De highlighter is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind dit echt leuke producten! Ondanks dat ik geen kokos liefhebber ben, vond ik de geur wel erg lekker. En de highlighter is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er mooi uit op je huid! Ben zelf geen fan van kokos alleen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zien de verpakkingen er weer leuk uit! De highlighter ziet er goed gepigmenteerd uit, al heb ik liever eentje zonder kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben wel benieuwd naar de fixingspray. Lijkt mij heel zomers met een kokosluchtje

  BeantwoordenVerwijderen