Hello Mirror Guess My Age Facial Oil van de Hema

Elke vrouw wilt haar huid goed verzorgen met een dosis vitamine waarvan je gezicht er jeugdig uit blijft zien. De Hello Mirror Guess My Age gezichtsolie van de Hema geeft dat gene aan je gezicht wat je nodig hebt.


De Hello Mirror Guess My Age gezichtsolie is een olie die de huid glad maakt en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het is een voedende olie die geen vet laagje achterlaat. Het geeft je een extra dosis vitamine F Forte, die je helpt om je gezonde en jeugdige straling te behouden. Elke vrouw wilt dit toch? Je kan de gezichtsolie gebruiken als een dag- en nachtcrème, maar je kan er ook voor kiezen om het op een willekeurig moment te gebruiken, wanneer jij daar tijd voor hebt. 

De gezichtsolie zit in een glazen flesje wat 30 ml bevat. Daarnaast zijn de ingrediënten best oké. Het bevat verschillende verzorgende oliën. Ook bevat het wat parfum daar moet je wel mee uitkijken, sommige huidjes kunnen daar niet tegen, maar ik heb hier geen problemen mee. 


De olie kan je doseren met een pipetje. Er komen dus echt maar druppeltjes uit dus je kan er heel erg lang mee doen. Ik gebruik ongeveer drie druppels voor mijn gezicht. Ik heb gelezen dat de geur sterk aanwezig is maar de geur van de olie vind ik licht zoetig dus totaal niet vervelend. Als je het op je huid smeert blijf je de geur ook niet ruiken. 

De olie trekt vrijwel snel in en laat geen vet laagje achter wat een groot pluspunt is. Ik haat het namelijk als er een vet laagje achterblijft. Het maakt je huid glad en het voelt gehydrateert aan. Ik ben een beetje sceptisch over oliën die je huid jeugdig maken. Wat deze olie wel doet is de fijne lijntjes minder zichtbaar maken en het geeft je een stralende huid. Ik ben tevreden over deze olie. 


Hema Hello Mirror Guess My Age Facial Oil €6,50

Gebruik jij een gezichtsolie?

18 opmerkingen

 1. Nee, eigenlijk nooit. Terwijl ik wel Argan huidolie heb van De tuinen. Maar dat gebruik ik voor mijn haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee die gebruik ik eigenlijk niet. Het product ziet er goed uit. Alleen ben ik altijd bang dat er in dit soort producten minerale oliën en parabenen in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit product ziet er mooi uit! Ik denk dat ik deze binnenkort eens ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb wel eens olie gebruikt voor mijn huid. Het is wel prettig omdat het snel intrekt, maar dat vettige laagje is inderdaad heel irritant.
  Maar voor die prijs kan ik die van de Hema best eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel eerlijk gezegd heb ik nog nooit zoiets gebruikt. Wel creme, maar geen olie. Voor dat geld ga ik het zeker eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al bezig met mijn tweede flesje van deze olie! Ik vind hem echt onwijs fijn en ik doe er zeker een paar maanden mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat die voor jou goed zijn werkt doet! Ik heb het denk ik niet echt nodig. Ik word soms nog steeds aangezien als iemand van 16 jaar... haha! Zo soms zijn voordelen, maar ook zijn nadelen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik eigenlijk nooit olie aangezien ik daar vaak puistjes van krijg..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er best fancy uit! Ik heb niet heel vaak olie gebruikt want het blijft vaak echt op mijn huid liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit product gaat dus gelijk op mijn lijstje, aankomend weekend maar even de Hema binnen lopen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt als een fijne olie! ik gebruik nu de olie van Kiehl's en die is ge-wel-dig! ook een stukje duurder helaas haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn als een product zo zuinig is in gebruik en ook nog goedkoop! Goede combinatie! Ik denk dat ik het ook maar eens moet proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt echt als een super fijne olie! Wil ik zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb weleens argan olie gebruikt, maar dat vond ik niet echt werken tegen de fijne lijntjes. Ga deze eens halen, fijn prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik het eigenlijk nooit, huidolie, omdat ik het best overbodig vind. Maar fijn dat hij voor jou wel werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een luxe verpakking zeg! Ik gebruik momenteel zelf geen olie, maar ik ga deze zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gebruik alleen creme maar dit ziet er wel fijn uit, mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb dit wel voorbij zien komen en was er benieuwd naar. Nu ik jouw review zo lees denk ik dat ik het ga aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen