Maak je eigen fotoboek bij fotofabriek

Ik heb mijn vakantie al achter de boeg en ik had ontzettend veel mooie foto's van deze vakantie gemaakt. Als je zoveel foto's hebt is het super leuk om een fotoboek te maken van de mooiste foto's die je hebt gemaakt. Ik kreeg van fotofabriek de kans op een eigen fotoboek te maken.


Fotofabriek is een site die ik al kende en ik heb daar ooit een kalender gemaakt. Ik wist dus al hoe het in zijn werk ging. Het is een ontzettend leuke site waar je dus fotoboeken, kalenders, maar ook wanddecoratie, kaarten en agenda's kunt maken. 

Ik mocht van fotofabriek een fotoboek a4 liggend of staand maken met 24 pagina's. In eerste instantie denk je dit zijn best weinig pagina's, maar geloof mij dit is een leuk aantal pagina's. Je kan er zoveel foto's in kwijt en je kan met dat programma verschillende layouts gebruiken. Ik had zoveel foto's dus ik heb de mooiste foto's eruit gekozen om in het fotoboek te doen. Dit fotoboek heeft een hardcover. 


Het is erg leuk om meerdere momenten van dezelfde dag op 1 pagina te kunnen maken. Een fotoboek maken opzicht best een klus. Je moet er echt de tijd voor nemen, maar het is wel heel erg leuk om te doen. 


Ik heb gekozen voor een liggend a4 fotoboek, omdat dat makkelijker was met het plaatsen van de foto's, omdat die ook liggend zijn gemaakt. Om een mooi fotoboek te maken moet je echt foto's van goede kwaliteit hebben. Je moet dus foto's hebben van een camera af en niet van een telefoon. In de kleine vakjes kan je best een foto van een telefoon plaatsen, maar in de grote vakken niet. 


Je hebt nog zo veel meer fotoboeken waar je uit kan kiezen, dit is er slechts 1. Voor een mooi prijsje kan je echt een prachtig fotoboek maken. Je kan het zo duur maken als je wilt. Daarnaast hebben ze een snelle service wat ik altijd wel erg fijn vind.


Fotoboek Hardcover A4 liggend vanaf €22,99 bij FotoFabriek.nl 

Hebben jullie weleens een fotoboek gemaakt?

18 opmerkingen

 1. Ja, voor mijn jongste zoontje. Een foto album van foto's voor hem voor Sinterklaas! Hij vond het geweldig om zichzelf zo te zien in een boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat ziet er mooi uit zeg! Dit zou ik graag willen doen met mijn vakantie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! echt een mooie Fotoboek.Ik ben ook fan van de site Fotofabriek.nl ☻

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt heel leuk om later in terug te kijken! Zelf maak ik ook altijd fotoboeken, alleen plak ik ze altijd zelf! Dit is wel wat handiger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf intiatief. Leuke eindresultaat. Ik zou het ook graag willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vriend en ik hebben de gewoonte om elk jaar zo een boek te maken. Altijd mooie herinneringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!
  Ik maak sowieso 2x per jaar een fotoalbum. 1 over onze (zomer)reis en 1 tijdens de feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een mooi boek gemaakt zeg! Ik ben sinds kort begonnen om van al mijn vakanties een boek te maken. Het kost inderdaad best wel veel tijd maar het is zó leuk! Foto's op mijn laptop bekijk ik eigenlijk nooit en in een boek wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het boek is echt zo mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi! Dit is zoveel beter dan losse foto's! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moet nog een fotoboek maken van de foto's van de bruiloft van Mn tante, dus bedankt voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik had je fotoboek gisteren al bekeken en hij ziet er echt supermooi uit! Heel leuk om zo'n tastbare herinnering in je bezit te hebben. Fotofabriek is niet alleen een fijne webshop maar heeft inderdaad ook een snelle top service! Ik bestel er graag! :-)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja, op de 1 of andere manier deed ik het bij onze eerste vakanties samen met mn vriend wel, maar na een paar jaar is daar de klad een beetje ingekomen... zonde eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heel erg leuk, ik maak er elk jaar 1 met de mooiste foto's van dat jaar, zo hebben we dan toch iets op papier zeg maar

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het ook een mooie/leuke manier om herinneringen/vakanties in vast te leggen. Wij doen het meestal ook van vakanties. Mooie foto's heb je uitgekozen en gemaakt. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie herinnering aan de vakantie! Ik heb altijd wel het voornemen, maar het komt er helaas nooit van

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Grappig die cactussen op de cover : ) Dat is weer eens wat anders dan mensen zelf!

  BeantwoordenVerwijderen