Mijn wishlist voor Augustus 2017

Het is al een tijd geleden dat ik echt make-up heb gekocht. Ik heb de laatste tijd een aantal producten voorbij zien komen waar ik dacht van die wil ik wel heel erg graag hebben. Daarnaast wil ik reinigingsproducten van een ander merk proberen en ik ben opzoek naar een e-reader hoesje. Oja, een kei in feestjes organiseren en dergelijke ben ik niet dus wat tips kan ik wel gebruiken met een leuk boek.

Kiko | Micellair Water en Reinigingsmelk & Tonic
Ik heb al een tijdje deze producten op het oog. Ik wil graag een keer een ander merk proberen qua reinigingsproducten. De Micellair Water en Reinigingsmelk en Tonic zijn nu ook in de aanbieding dus ik moet er snel bij zijn.

Kiko | Creamy Lipstick 
Ik zag tussen de Limited Edition de summer sales staan en toen zag ik deze creamy lipstick er ook tussen staan. Omdat ik de lipsticks van Kiko erg fijn vind en ook nog eens dierproefvrij zijn wil ik graag de kleur Rosy Taupe aan mijn stash voegen.Hema | Eyebrow Pomonade
Ik heb een aantal goede reviews gelezen over de Eyebrow Pomonade van de Hema. Ik wil deze graag eens uitproberen, omdat ik de wenkbrauwpoeder van de H&M op dit moment helemaal zat ben. Het is een goede poeder begrijp mij niet verkeerd, maar ik wil toch eens die van de Hema proberen.

Lauren Conrad | Celebrate
Als er iemand is die totaal geen fantasie heeft over feestjes organiseren, cadeautjes inpakken en ga zo maar door dan ben ik het wel. Lauren Conrad heeft sowieso erg goede boeken en in dit boek vertelt ze de basics om van elk feestje een succes te maken, met suggesties voor uitnodigingen, eten, drinken, decoratie en cadeautjes. Ik ben heel erg benieuwd of ik hier iets van opsteek.

Kobo E-Reader hoesje
Ik ben opzoek naar een leuk Kobo E-Reader hoesje. Ik heb nu een zwarte en een lichtblauwe van Alie Express die bijna aan het einde van hun Latijn zijn. Ik heb dit hoesje op het oog, maar ik zit nog even te twijfelen, misschien dat ik dit keer ook een leuk hoesje wil met een print erop. Als iemand een site weet laat het mij maar weten!

Wat staat er bij jou op je wishlist? 

14 opmerkingen

 1. Leuk lijstje! Ik wil dat boek ook nog steeds eens lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items op je wishlist =)
  Het boek van Lauren Conrad staat ook op mijn wishlist!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil graag zonnepanelen. En als dat niet kan wil ik graag het boek Vals Alarm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de HEMA pomade ook, in de kleur blond. Fijn product maar voor mij een net iets te warme kleur helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eyebrowe pomade is inderdaad fijn. Hier staat vooral een leuk boek voor op vakantie op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh ben benieuwd hoe jij de eyebrow pomade vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die boeken van Lauren Conrad staan zeker ook nog op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items, hopelijk kan je binnenkort er wat vanaf strepen! Mijn wishlist is op dit moment zolang dat ik het overzicht een beetje kwijt ben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuke producten!!
  Die gezichtsproducten van kiko wil ik ook wel eigenlijk :p

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie wishlist! Ik ga morgen de wenkbrauw pen van €3,50 bij Hema kopen, die schijnt ook geweldig te zijn net als de Hema pomade op je wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Naar die Hema eyebrow pommade ben ik wel heel benieuwd! Wel een review over schrijven als je hem gekocht hebt he? ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk lijstje heb je samengesteld! Ik ben super benieuwd naar dat wenkbauwproduct. Die lipstick is trouwens ook heel tof zeg, die zou ik ook wel willen! Die kleur is echt moooooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb veel gehoord over de boeken van Lauren Conrad. Zelf kan ik vooral nog wel wat tips gebruiken op haar en make-up gebied. Welk boek kun je daarvoor aanraden van haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil de eyebrown promenade van de Hema ook wel proberen. Ik ga vanmiddag meteen even kijken

  BeantwoordenVerwijderen