Persoonlijk Dagboek 4 - Een geweldige vakantie, vast contract en mijn laatste EMDR sessie

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijke update online heb gezet. Ik ben op een geweldige vakantie geweest, kreeg een vast contract en morgen is mijn laatste EMDR sessie! Alles lijkt de goede kant op te gaan, maar er houd me toch nog iets tegen. Lees je mee?

Vakantie
Zoals jullie misschien wel hadden kunnen zien op Instagram en op mijn blog dat ik op vakantie ben geweest met een cruiseschip naar de Middellandse zee. Ik heb de landen Kroatië, Malta, Montenegro en Italië gezien. Wij zijn 10 dagen lang helemaal verwend en hebben elke dag een prachtige plek mogen bezoeken. Het land Montenegro en Kroatië vond ik het mooiste. Jullie zullen de komende tijd nog wel veel foto's voorbij zien komen op Instagram. Op mijn blog zal ik nog een aantal vakantie dagboeken online zetten. Daarnaast ben ik een hele leuke samenwerking aangegaan met fotofabriek waarvan ik een fotoboek mag maken met natuurlijk de foto's die ik op vakantie heb gemaakt. Binnenkort zie je hier ook een review van. 

Werk
Toen ik weer aan het werk moest was het wel weer heel erg wennen vanwege het feit dat ik altijd om 5.00 uur op moet. Ik ben inmiddels alweer de derde week aan het werk en heb ook een gesprek gehad met mijn teamleider omdat mijn contract op 10 augustus afloopt. Mijn contract word voor onbepaalde tijd verlengd en daar ben ik ontzettend blij mee. Dit is echt een last van mijn schouder.

Bloggen
Ik ben nog steeds aan het bloggen en ik vind het nog steeds ontzettend leuk, maar ik merk dat de puf er niet voor heb om altijd te bloggen en te reageren op iedereen. Ik heb er wat minder zin in. Dit komt omdat ik elke week EMDR therapie heb gehad i.v.m. mijn auto ongeluk die ik begin April heb gehad. Hier word je heel erg moe van. Daarnaast merk ik dat ik weer erg last van mijn rug heb. Dit gaat de ene dag goed en dan gaat het weer een paar dagen niet goed. Het is dus ook weer tijd om de fysio te gaan bellen. Ik probeer nog steeds 3 artikelen per week online te zetten, maar het kan dus zijn dat dit minder is. Ik hoop dat ik snel weer wat lekkerder in mijn vel zit en mij lichamelijk ook wat beter voel. 

Therapie
Morgen heb ik mijn laatste EMDR sessie en dan hoop ik dat ik mijzelf weer een beetje terug kan vinden en weer wat lekkerder in mijn vel ga voelen. Het voelt echt als een opluchting dat morgen mijn laatste EMDR sessie is. Ik keek er elke week weer tegenop om naar de psycholoog te gaan. Na de EMDR sessie was ik gewoon doodmoe, terwijl ik de sessie altijd vroeg in de ochtend had en net wakker was. Daarna kon ik wel weer heel de middag slapen. Het vergt gewoon heel veel energie van iemand. De rest van de week moet ik ook gewoon werken dus ik ben na werk ook helemaal op, vooral ik nu weer last van mijn rug heb. Maar al om al de therapie helpt en daar ben ik echt ontzettend blij mee. 

Hoe gaat het met jullie?

26 opmerkingen

 1. Wauw, al om 5 uur op. Ik kan me goed voorstellen dat je dan wel even moest wennen. Maar fijn dat je contract verlengd is zeg. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ik dacht dat ik al vroeg op moest, namelijk 6 uur. Tot hoelaat werk je dan? Met mij gaat het erg goed. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk tot 15.00 uur dat is dan wel weer lekker!

   Verwijderen
 3. Wat een fijne update weer =)
  Wat fijn dat je een vast contract heb!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je vakantie klinkt echt heerlijk zeg! En wat fijn dat je contract nog even verlengd is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk nieuws update! Gefeliciteerd met je verlenging !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhh heerlijk dat je een vast contract hebt zeg! Ik ben benieuwd naar de vakantie dagboeken. Zal al hele mooie plaatjes voorbij komen op insta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je contract, superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat je wat minder zin hebt in bloggen enzovoort is hartstikke begrijpelijk, neem rustig de tijd en luister vooral goed naar je lichaam <3 Gefeliciteerd met je contact! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je laatste sessie er bijna op zit. Ik hoop dat je hierna, als je weer wat bijgekomen en bijgetankt ben snel weer je fijne oude ritme kan vinden. Met natuurlijk veel meer positiviteit, want ik hoop het zo dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Gefeliciteerd ook met je vaste contract, wat enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk voor je dat alles weer de goeie richting op gaat! Blijf erin geloven en blijf dromen!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh zo een cruise zou ik ook graag eens doen. Wat leuk dat je contract verlengt is

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je vaste contract meis, heerlijk! EMDR is inderdaad erg intensief, ik heb het ook gehad maar ik heb er wel echt zoveel baad bij gehad jij zal dit ook zeker gaan merken op langer termijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. fijn dat je een vast contract hebt! wel jammer om te horen dat je nog zoveel last hebt van dat ongeval, maar ja dat is dan ook niet niets he. Blij dat je het gezien de omstandigheden wel zo goed maakt

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te lezen en natuurlijk hoop ik dat je je snel terug 100% goed voelt! (en ik ga kijken naar je vakantiefoto's!)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je vast contract! Op het moment heb ik ook echt minder puf om meer te gaan bloggen. Veel te moe soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je contract! En wat fijn dat je vakantie zo leuk was, ik ben erg benieuwd naar de blogs daarover. Neem vooral de tijd voor jezelf en leg niet te veel druk op he schouders!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ohh ik wil nog steeds een keertje op een cruise schip, lijkt me zo gaaf! En gefeliciteerd met je contract! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vertrek volgende week ook op vakantie. Een cruise maken lijkt me wel heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. omg om 5 uur op..kill me now! gefeliciteerd met je vaste contract! super fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 20. IK kan mijn voorstellen dat de EMDR vermoeiend is. Ik hoop dat je er snel weer boven op bent

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oef, dat is inderdaad vroeg opstaan! Gelukkig heb je een lekkere vakantie gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteerd met je vaste contract. Ik ben benieuwd waar je werkt? 05.00 uur opstaan wat knap van je. Vroeger kon ik dat wel nu niet meer. 06.30 is net iets relaxter. Leuke tijd heb de achter de rug lekker vakantie en naar de samenwerking ben ik echt benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat vervelend dat je soms nog steeds rugklachten hebt! Fijn dat de therapie er bijna opzit en dat je contract is verlengd. Je foto's van de vakantie zagen er echt prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heerlijk zo'n relaxte vakantie en compleet verwend worden. Die landen lijken me ook erg interessant om te bereizen! Qua bloggen, het moet niet een moeten worden, als het niet lukt dan maar een blogje minder, zodat je de anderen wel met plezier kunt schrijven want daar gaat het tenslotte om. Enne gefeliciteerd met je contract! Super voor je

  BeantwoordenVerwijderen