Primark [ Ps... ] - Aftersun spray met Aloë Vera

Als je op vakantie of gewoon thuis lekker in de zon hebt gelegen dan is het verstandig om een aftersun te gebruiken. Voordat ik op vakantie ging was ik opzoek naar een aftersun en ik vond er een bij de Primark met Aloë Vera die ik op vakantie heb uitgetest.Een aftersun is heel erg belangrijk, omdat je huid heel wat te verduren heeft tijdens het zonnen. Aftersun hydrateert je huid waardoor het vochtbalans van je huid op peil wordt gebracht. Daarnaast heeft het ook een verkoelende functie, want het verfrist en kalmeert je huid en als laatste zorgt het er ook voor dat je bruine teint er langer op blijft zitten. In deze aftersun zit Aloë Vera.

Mocht je zulke producten zoeken die betaalbaar zijn zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de Primark. Tegenwoordig heeft de Primark best wel veel fijne spullen! Het merk Ps... van de Primark is ook nog eens dierproefvrij.


De aftersun zit in een spray flacon waar je erg goed mee kan doseren. Ik had ongeveer 3 sprays nodig om mijn lichaam goed in te kunnen smeren met deze Aloë Vera aftersun. De substantie is vloeibaar, maar is makkelijk op te smeren. Het trekt ook vrijwel gelijk in. De geur is erg aangenaam. Het ruikt fris, maar ook wel een beetje zoetig. De fles bevat 150ml dus je kan er erg zuinig mee doen.


Ik heb vaak last van zonnenallergie en ook deze vakantie had ik er weer last van. Mijn lichaam moet dus extra gekalmeert worden. Na het insmeren met deze spray merkte ik gelijk dat de spray met Aloë Vera mijn geïrriteerde huid gelijk kalmeerde. Dit is een hele opluchting als je last hebt van zonnenallergie. Ik ben nu alweer een tijdje thuis en ben dus blijven smeren met deze spray, omdat het je bruine teint langer moet laten zitten. Nu ben ik deze vakantie al bruiner dan de andere vakanties dus ik durf niet te zeggen of ik nog zo bruin ben door de spray zelf daar ben ik toch nog een beetje sceptisch over. Voor de rest is het een heerlijke spray om te gebruiken.


De Ps... Aftersun spray met Aloë Vera is te koop bij de Primark voor €4,00

Gebruiken jullie ook aftersun?

20 opmerkingen

 1. Goh, ik wist niet dat ze bij de Primark ook dit soort producten verkochten. Wel handig zeg. En ideaal zo'n spray.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat het ook helpt bij zonneallergie had ik niet verwacht bij een goedkope spray

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat niet weg maar het verkoelt wel

   Verwijderen
 3. Ik heb wel bergen met Aftersun flacons liggen en ik neem ze ook altijd mee op vakantie. Maar ik gebruik ze nooit. Misschien toch maar gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijn product! En lekker budgetproof =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooi product voor die prijs. Ik ga hem denk ik snel in huis halen! Thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wist niet dat de primark deze had, ziet er wel prima uit. ik heb voldoende producten after sun met aloë vera dus sla deze over

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had geen idee dat ze dit verkochten bij Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig, ik wist helemaal niet dat ze dat verkochten bij de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat deze zo snel hielp. Niks is zo vervelend dan een geïrriteerde huid! Klinkt als een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wist niet dat Primark zulke producten had. Ik gebruik meestal een aftersun van kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n spray is ontzettend handig lijkt me! Het klinkt erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aloë Vera is sowieso altijd fijn. Ik wist niet dat de Primark dit verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heb er momenteel 1 in huis van Garnier, maar mega ontevreden over. Ik ben zelf ook groot fan van Aloe Vera, ik ben dus zeker wel benieuwd naar deze spray. Ik heb oook last van zonne allergie en gebruik daar eigenlijk altijd zonneblaasjes gel voor van de kruidvat (met aloe vera), kost dacht ik 2 of 3 euro voor 500 ml.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een fijne tip! Daar ga ik eens na kijken!

   Verwijderen
 14. ziet er heel goed uit en lijkt me ook erg lekker, ook fijn bij een geirriteerde huid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat lijkt me een fijne aftersun spray. Ik wist niet dat hij bij de Primark te koop was. Eens binnenkort eentje kopen.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt me een fijne en verfrissende aftersun, alleen sta ik best wel sceptisch tegen over de producten van primark. Ik heb in het verleden wel eens beautyproducten van ze gekocht zo was niet zo heel erg ervan onder de indruk. Op langer termijn na de kwaliteit flink af.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Klinkt fijn! Zo'n spray lijkt me erg handig. Ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vergeet het soms, maar vind aftersun heerlijk verkoelend altijd.

  BeantwoordenVerwijderen