Bestel nu online bij de Trekpleister + shoplog

Lekker rondstruinen in winkels is iets wat ik heel graag doe, maar ook online shoppen doe ik regelmatig als ik geen zin heb om de winkels binnen te lopen. Tegenwoordig gaat alles veel meer online en bij de Trekpleister kan je vanaf nu ook online bestellen! Ik bestelde een aantal dierproefvrije producten bij de Trekpleister die ik jullie ook ga laten zien.


Als je bij de Trekpleister online wilt bestellen dan kan je het makkelijkste eerst een account aanmaken. In dat account kan je jouw adresgegevens terugvinden, je interesses aanvinken en je bestellingen bekijken. Wat je ook kan doen is een verlanglijstje maken en als je dan een keer iets wilt bestellen hoef je niet helemaal te gaan zoeken. Het verzenden van het pakketje kost €3,99 en als je het in een winkel af wilt halen is het gratis. Als je boven de €50 besteld dan is de verzending gratis.

Therme - Bali Flower Body Butter & Zen White Lotus Energizing Body Mist
Ik bestelde een aantal dierproefvrije producten die ik al een tijdje graag wilde hebben. Zo bestelde ik uit de Bali Flower lijn van Therme een Body Butter en uit de lijn Zen White Lotus een Energizing Body Mist. 

Dr. Van Der Hoog - Hypoallergene reinigingsmelk & scrubcrème 
Producten uitproberen van Dr. Van Der Hoog stond nog op mijn lijstje en ik kocht een hypoallergene reiniginsmelk en een scrubscrème 

Catrice make-up producten
Catrice vind ik een ontzettend fijn merk en ik heb er ook heel veel producten van. Bij de trekpleister was er op dat moment dat ik wilde bestellen 1+1 gratis bij de mascara's van Catrice. Ik kocht nog een concealer, een velvet matt lippencil en een oogschaduw palette in de kleur copper. 

Het pakketje heb ik zelf opgehaald in de winkel. Je krijgt per mail een bericht als het pakketje klaar ligt in de winkel. Bij mij in het dorp zit een trekpleister dus ik ben er zo dit scheelt weer een aantal kosten. Als je geen tijd hebt om iets te halen in de winkel kan je het ook laten brengen. Ik vind het leuk dat de trekpleister nu ook online dingen verkoopt.


Kom jij weleens bij de Trekpleister?*Alle producten die hier genoemd zijn in het artikel zijn dierproefvrij.Het huismerk trekpleister is ook dierproefvrij.

27 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten heb je gekozen=)
  Handig dat je nu kan bestellen!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben hier geen trekpleister in de buurt. Ik wist niet dat je nu ook bij ze online kunt bestellen. Ik ga zeker eens kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kwam er geregeld en toen verdween hij ineens! Ik weet niet waarom. Goed om te weten dat er een online versie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee jammer genoeg hebben wij dat niet in BelgiË maar als ik een uitstap doe naar Nederland spring ik er altijd wel voor binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We hebben wel een Trekpleister op loopafstand maar ik kom er nooit eigenlijk. Ik zal beter mijn ogen open houden de volgende keer dat ik een mascara nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee... Moet bekennen dat ik nooit een trekpleister binnen ga. Hier in het winkelcentrum zit er ook geen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel blij dat ze ook online verkopen, want bij mij in de buurt zit geen filiaal! Wist ik een aantal weken geleden helemaal niet. Leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat fijn! Nou als je €50 besteld word het gratis opgestuurd ben je ook gelijk voor een lange tijd zoet haahhaha

   Verwijderen
 8. Trekpleister vind ik een erg leuke winkel, vooral voor de make-up kom ik er vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt een Etos- en Kruidvat'fan'. Ik ben nog nooit bij een Trekpleister naar binnen gegaan. Handig dat je er nu ook online kunt shoppen. Al test ik de make-up eerst liever in de winkel. Dit, om miskopen te voorkomen. Wist je dat trouwens dat het merk Therme regelmatig bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in de aanbieding is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat een fijne tip! Daar kijk ik nu weer bijna nooit hahaha

   Verwijderen
 10. Ik heb geen trekpleister in de buurt wel 2 andere concurrenten! Handig dat je nu ook online kan bestellen. Die Bali shower van Therme is ook heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed om te weten dat Trekpleister huismerk ook dierproefvrij is. Handig dat je daar nu ook online kunt bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wel fijn dat het goed bevallen is. Ik ben zelf niet zo van het online bestellen, maar wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wij hadden in het verleden een trekpleister bij ons in de stad zitten. Deze is helaas al weer een jaar of 5 weg. Ik hou van Catrice, dus hiervoor ga ik maar naar de Kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik bestel eigenlijk nooit dingen online, gewoon omdat ik het mezelf niet wil aanleren haha. Daarnaast vind ik shoppen veel te leuk. Toch denk ik dat er een heleboel mensen zijn voor wie het heel goed uitkomt dat je online kunt bestellen nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je veel leuks uitgekozen! Ik ben wel benieuwd geworden naar de Bali Flower Body Butter van Therme, leuk dat het merk dierproefvrij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Trekpleister kende ik nog niet. Ik denk ook niet dat die winkels vestigingen hebben in België.. Maar online bestellen, daar ken ik wel wat van :p

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jaaa ik ben een Trekpleister fan! Ik koop dat eigenlijk best wel vaak dingen. Ik ben gek op Therme bodymist, maar de douchefoam is ook echt top. Echt mijn twee favorieten al een jaar lang (echt!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Girl, wat ziet je blog er prachtig uit <3 En wat een mooie foto's en wat een leuke dingen heb je gekocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Handig, volgens mij hebben wij ook een trekpleister tegenwoordig. Kan ik wel eens gebruik van maken

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke items allemaal. Echt leuk dat ze nu ook zoveel online hebben, zeker omdat er hier in de buurt geen filiaal meer zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow, Trekpleister ben ik al lang niet ingeweest, die hebben ze hier niet. Ga meestal naar de Etos :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb geen Trekpleister hier in de buurt, dus ik vind het ideaal dat ze nu ook een goede webshop hebben. Mooie producten heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie producten heb je uitgekozen! Hier zit geen winkel in de omgeving dus ben wel blij met de webshop x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. leuk om te zien wat jij geshopt hebt! ik heb ook lekker wat uitgezocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wij hebben jammer genoeg geen Trekpleister in de buurt, dus ik loop altijd de leuke acties mis. Online bestellen is dan inderdaad wel een idee!

  BeantwoordenVerwijderen