Catrice Color & Contour Velvet Matt Lip Pencil - Love Among The Rosewood Trees

Een product wat ik weinig heb is een lip pencil. Ik hoorde goede verhalen over de lip pencils van Catrice dus bij mijn Trekpleister bestelling bestelde ik een Velvet Matt Lip Pencil van Catrice in de kleur Among The Rosewood Trees. De Colour & Contour Velvet Matt Lip Pencil is geschikt om te contouren en om je lippen mee in te vullen. Ik koos ervoor om dit pencil te gebruiken om mijn lippen in te vullen. Het contouren hou ik aan de professionals over. Ik kocht de kleur Love Among The Rosewood Trees en het geeft een matte finish. 

Een matte lipproduct draag ik niet erg vaak, maar kan wel heel mooi staan bij mij. De kleur Love Among The Rosewood Trees is een mooie oudroze kleur en zoals jullie weten ben ik dol op dat soort kleuren. Het is dan wel weer heel erg safe voor mij. 


Het lip pencil heeft een potloodvorm. De inhoudt is dus ook maar 1,3 gram. Meestal kan je aan de onderkant draaien zodat je meer product krijgt, maar dat is bij deze lip pencil niet het geval. Je moet het dus doen met het product wat je daadwerkelijk ziet. Ik heb geen idee hoe lang je met zoiets doet. Je kan het wel heel erg makkelijk mee nemen in je tas.


Het pigment is erg goed. Met het maken van de swatch merkte ik dat het lip pencil zacht aanvoelde. Je ziet ook gelijk dat het echt een matte finish geeft. De kleur vind ik ontzettend mooi en na het maken van de swatch was ik dan ook heel erg benieuwd hoe het zou uitpakken op mijn lippen.


Het pigment op mijn lippen is ook erg goed. Met het aanbrengen van de kleur merkte ik ook hier dat het lip pencil zacht aanvoelde, maar het ging wel iets stroever met het aanbrengen op de lippen, maar niet dat het heel erg vervelend is. De kleur is precies wat ik ervan verwacht had en ik vind het een ontzettend mooie kleur. 

Ik testte de kleur gedurende dag met maaltijden en drinken. Ik merkte dat de kleur er nog precies opzat als hoe ik het in de ochtend had aangebracht. Ik probeerde met water mijn lippen schoon te maken, maar dat lukte totaal niet. De kleur lijkt wel een beetje op mijn lippen dus ik probeerde bij een nieuwe swatch ook met water het product eraf te krijgen, maar dat lukte ook niet. Het is dus water proof! Daarnaast heb ik het met make-up remover geprobeerd, maar dat ging ook vrij moeilijk dus als je echt een long lasting lip pencil nodig hebt dan is deze van Catrice perfect! Ik ben super fan!


Catrice Color & Contour Velvet Matt Lip Pencil Love Among The Rosewood Trees is te koop bij de Trekpleister, maar ook bij de Kruidvat voor €2,59.

Heb jij lip pencils in je stash ?


27 opmerkingen

 1. Wauw ziet er echt goed uit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik zoiets nooit gebruik, gewoon hup een lipstick en klaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur!! Ik gebruik ook bijna nooit een lippotlood eigenlijk. De laatste tijd draag ik ook nauwelijks lipstick want wil mijn kindjes elke dag veel kusjes geven hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vraag me altijd af wie die namen verzint: 'Love between the rose trees'... Prachtig gewoon. Ik gebruik nooit lippenstift en dergelijke maar alleen al vanwege de naam zou ik deze bijna kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag nooit een lippotlood eigenlijk. Heb er maar 1 in mijn stash en dat is eentje die bij een lipstick hoort. Het kleurtje staat je inderdaad heel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik draag sowieso iedere dag lipstick. Geregeld wissel ik deze af met alleen maar een lippotlood. Soms doe ik er nog wat gloss overheen. Ik vind het een mooie tint, meid. Deze komt op mijn lijstje te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik echt te weinig lippotloden. Ik zou er wel meer van Catrice willen hebben

   Verwijderen
 6. Wat een mooie kleur, lekker draagbaar! Ik gebruik zelf eigenlijk nooit meer een lippotlood.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur. Niet te opvallend maar wel doeltreffend. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een lippotlood maar ik heb het wel in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet eruit als een goede en mooie lipliner. Zeker wel eentje die ik zou kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kleurtje, kan heel mooi op zichzelf zijn maar matcht waarschijnlijk ook bij heel wat tinten lipstick. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt met andere lipsticks zal die ook heel mooi zijn!

   Verwijderen
 10. Ik vind dit echt een hele mooie kleur! De laatste tijd gebruik ik weinig potloden meer maar eerder pakte ik er regelmatig één bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem ook wel heel mooi moet ik zeggen. En superfijn dat hij zo goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi kleurtje is dit zeg. Ik vind hem er ook fijn uitzien. Zelf gebruik ik nooit echt lipliner.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi kleurtje! Ik heb aardig wat lipliners, maar ik gebruik ze eigenlijk niet echt meer..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zelf geen lip pencil maar deze kleur is erg mooi en staat je erg goed! Ben benieuwd hoe hij is in combinatie met een lipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi kleurtje. Zou zo in mijn make up stash thuis passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige kleur, dit soort kleuren staan je altijd super!🤗Zelf heb ik ook vaak dit soort standaard kleurtjes in m'n stash voor een neutrale look!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een mooie, matte kleur. De volgende keer zou ik iets proberen wat niet lijkt op je eigen kleur. Leuk contrast.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooi naturel kleurtje! Het geeft een mooi zacht effect op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleur! Ik draag eigenlijk meestal gewone lippestift en geen pencil. Mss toch maar eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er goed uit, prachtige kleur en helemaal niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wauw, wat een super mooie kleur! Deze kleur staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie kleur, lekker naturel. Gebruik zelf alleen lipverzorging of gloss maar dit is wel een mooie teint!

  BeantwoordenVerwijderen