Ontwerp je eigen hoesje bij GoCustomized

Ik ben ontzettend verslaafd aan hoesjes. Mijn collectie aan hoesjes is volgens mij niet meer op twee handen te tellen. Van GoCustomized mocht ik een eigen hoesje ontwerpen voor mijn Iphone 7 en vandaag laat ik aan jullie mijn ontwerp zien. Even geleden heb ik een eigen fotoboek mogen maken en nu mocht ik van een ander bedrijf een hoesje ontwerpen. Ik heb al heel lang een plaatje van Pinterest op mijn telefoon die ik ook al best wel lang als achtergrond heb en dit omdat ik dit plaatje gewoon ontzettend mooi vind. De keus was dus snel gemaakt bij het kiezen van een achtergrond voor het hoesje. Het is een portemonnee hoesje met alleen de voorkant bedrukt.

Ik koos er ook voor om mijn eigen naam erop te zetten. Dit vond ik wel leuk om te doen. Ik heb eigenlijk nog geen hoesje met mijn eigen naam erop. Dit is ook weer gelijk de naam van mijn blog wat het nog leuker maakt. De zij- en achterkant van het hoesje is gewoon zwart net zoals mijn Iphone 7. 


Bij GoCustomized kan je niet alleen Iphone hoesjes ontwerpen, maar je kan ook een ontwerp maken voor je Ipad. Daarnaast kan je ook een hoesje ontwerpen voor  Samung, Huawei, HTC, Sony, Alcatel en nog meer andere merken. Mocht je nog iets extra's willen dan kan je daar ook gadgets kopen.


Het hoesje zelf is heel erg mooi bedrukt met het plaatje en de naam die ik wilde. Daarnaast voelt het hoesje stevig aan en zitten alle openingen die bij de Iphone 7 horen goed op hun plek. Ik heb dit hoesje gekregen, maar mocht ik het zelf betaald hebben dan vond ik het wel echt waar voor mijn geld.

Portemonnee hoesje maken met alleen voorkant bedrukt €19,99


Heb jij weleens een eigen hoesje voor je telefoon ontworpen?

18 opmerkingen

 1. Hij is mooi zeg! Ik vind het een chique en strak hoesje geworden. Superleuk om zo'n persoonlijke hoes te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige hoes. Toevallig heb ik een paar maanden geleden mijn huidige hoesje gemaakt. Met het logo van m'n blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super geinig een hoesje met eigen logo! Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk geworden! Zo'n hoesje lijkt me heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk idee, alleen niks voor mij. Geef mij maar een fancy hoesjes van AlieExpress. Lekker goedkoop en dan kan je nog eens afwisselen. Wel moet ik zeggen dat ik het hoesje er mooi uit vind zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is erg leuk geworden! Leuk om iets persoonlijks te maken van je telefoonhoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk hoesje zo met je naam erop! Ik heb ooit een hoesje ontworpen met een foto van mij en mijn man, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk gedaan! Moet eerlijk zeggen dat ik mijn hoesjes meestal in China bestel x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super tof hoesje zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat leuk zo zelf ontwerpen! dan zou ik wel een hoesje ontwerpen met mijn logo en blog naam, echt tof

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik hou van dit soort hoesjes. Ik heb die van mij ook zelf ontworpen. Ik ben er zelfs zo blij mee dat toen hij stuk/op was, ik dezelfde opnieuw heb bestelt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dit soort hoesjes altijd enorm handig! Heel leuk ontwerp, heb je tof gedaan! Erg leuk om zo je hoesje te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie tussen de reacties al een heel leuk idee. Een telefoonhoes met mijn MamaPlaneet logo. Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat gaaf! Ik heb net een hoesje besteld die helemaal shockproof is, ik laat te vaak vallen voor mooie hoesjes helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ontzettend leuk! Gaaf dat je het zo kan personaliseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om dit in je eigen blognaam te doen! Maak je meteen lekkere reclame mee

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk als je zo je hoesje kan laten maken. Heb er zelf altijd een doorzichtig hard hoesje om heen zitten - heb namelijk een roze iPhone

  BeantwoordenVerwijderen