Een 100% Vegan Geurkaars Back To Earth & Rozenkwarts Edelsteen zeep

Een 100% vegan geurkaars en zeep dat heb ik nog nooit gehad. Melissa de eigenaresse van de website Cervus Vigor, stuurde mij deze twee bijzondere producten op. Melissa is in zekere zin bezig met Reiki waar mijn zus ook mee bezig is. Ik zelf heb daar nooit echt aandacht aan geschonken dus ik vond het wel leuk om kennis te maken met producten uit Melissa haar webshop.

Wat is Reiki? Het is een vorm van Healing. Ik heb er weleens over gehoord, maar nooit in verdiept. De energie geef je door je handen op iemand te leggen en als dat persoon deze energie nodig heeft zal de energie gaan stromen. 

Geurkaars Back To Earth

Ik denk dat elke vrouw wel dol is op geurkaarsen. Deze geurkaars heet Back to Earth en heeft een bijzondere werking. Het is een 100% natuurlijke handgemaakte kaars die helemaal dierproefvrij en vegan is! In de geurkaars zit een edelsteen verstopt wat een leuk cadeautje is. Deze edelsteen zou je altijd bij je kunnen dragen. De kaars ziet er klein uit, maar heeft tot ongeveer 40 branduren. 

Op de kaars zie je een mix van Koolzaadwas, Lavendel etherische olie, Patchouli olie en Ylang Ylang olie. Drie ingrediënten die ik erg lekker vind. Deze mix zet je weer met beide benen stevig op de grond. Als je weer in het hier en nu wilt komen kan je het beste deze kaars branden. Als laatste zit er ook Palosanto, Paardenbloem en Lavendel in.

De geur van deze kaars is erg lekker als je van Lavendel houdt, want deze geur ruik je ook het meest. Lavendel wordt vaak gebruik bij verschillende dingen en mij geeft het echt een rust gevoel. Of ik echt tot het nu ben gekomen durf ik niet te zeggen, misschien ben ik daar nog te gesloten voor. 


Rozenkwarts Edelsteen zeep

Met deze zeep maakt het handen wassen nog een stuk leuker. In deze zeep zit namelijk ook een edelsteen. Natuurlijk moet je daarvoor wel de zeep eerst wat opmaken. Deze zeep is 100% vegan en bevat rozenkwarts en rozenbottenolie. Daarnaast is de zeep vrij van SLS, SLES, parabenen en PEG. 

Ingrediënten: Aqua, Glycerin (vegetable origin), Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, mica pigment/vloeibare voedselkleurstof, essentiele olie (rozen), rozenkwarts.

* Gemaakt van kokosnoot olie.

Rozenkwarts is de steen van de liefde. Het leert van jezelf te houden en andere te houden, ook na nare ervaringen. Rozenkwarts vergroot het inlevingsvermogen en maakt je speels en vrolijk. Het heelt een gebroken hart en bloesomloop klachten en heeft een verjongend effect op de huid.

Rozenbottenolie wordt best vaak gebruikt bij een beschadigde huid zoals rimpels, striae, pigmentvlekken, littekens en beschadigingen door de zon. De olie word snel door de huid opgenomen en voorkomt uitdroging van je huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat de natuurlijke elasticiteit van de huid wordt behouden.


Het is een lekkere zeep en heeft een lekkere geur van rozen. Daar tussendoor ruikt het wel een beetje kruidig wat je doet opwekken. Ook bij deze zeep denk ik dat ik te gesloten ben om te ervaren echt zoveel effect heeft op mij. 

Ik vond het leuk om kennis te maken met deze producten. Ze zijn 100% vegan en dierproefvrij wat ik een erg groot pluspunt vind. De kaars geeft mij rust en de zeep is ook erg lekker om je handen mee te wassen.


Wil je meer weten over Reiki of de producten van Melissa. Neem dan gerust eens een kijkje op haar site.

De geurkaars Back To Earth kost €8,50
De Rozenkwarts Edelsteen zeep kost €8,99

Heb jij je weleens verdiept in Reiki?

16 opmerkingen

 1. Wauw, die zeep is echt prachtig. Zo'n mooie zeep heb ik nog nooit gezien! De geurkaars klinkt ook heerlijk, vooral nu de herfst weer in aantocht is. Mooie foto's heb je gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, nog nooit. Is die kaars dus ook veilig om te branden? Komen er geen vieze stoffen bij vrij?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige zeep, bijna zonde om te gebruiken! Ik heb Reiki wel is voorbij horen komen, maar me er nooit in verdiept.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mij nooit verdiept in Reiki daarom vind ik het wel interessant om dit artikel te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten! Denk dat ik het bijna zonde zou vinden om de zeep te gaan gebruiken. Ik had een vriendinnetje die aan Reiki deed maar eerlijk ik heb me er nog nooit in verdiept misschien toch is gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit, vooral die zeep. Ik hou wel van lavendel, geeft zo'n rustig gevoel. Fijn om te weten dat het vegan is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb geen ervaring met reiki. Maar ben wel gek op geurkaarsen, en die zeep ziet er ook heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik denk ook dat elke vrouw dol is op geurkaarsen. Ik in ieder geval wel. Het ziet er prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie en eerlijke producten. Leuk dat er een edelsteen in zit als ze op zij

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh die geurkaars zou ik ook meteen kopen. Ik voel de gezelligheid van de herfst al! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk hè geurkaarsen! Als het wat minder weer word gaan ze bij ons thuis ook altijd gelijk aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, dat ziet er allemaal erg mooi uit! De kaars ziet er heel mooi uit en de zeep vind ik ontzettend gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken dit merk niet maar ik ben nu wel erg benieuwd naar hun merk

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit merk ken ik volgens mij nog niet, maar ben vooral erg benieuwd naar de geurkaars x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de zeep echt super speciaal, wat een plaatje zeg! Ligt mooi op je badkamer!

  BeantwoordenVerwijderen