Hoesjes-Outlet - Caseme Vintage Bookcase hoesje + CaseBody Aux kabel Adapter

Een goede bescherming voor je telefoon staat altijd bovenaan het lijstje, maar als je daarbij ook nog eens een portemonnee hebt waar je jouw pasjes en geld in kan bewaren dan wordt een hoesje dubbel zo leuk. Hou je van muziek luisteren dan is een CaseBody Aux kabel adapter ook heel erg handig voor je telefoon.

Caseme Vintage Bookcase hoesje

Bij Hoesjes-Outlet hebben ze een breedt assortiment aan telefoonhoesjes en accessoires. Ze hebben hoesjes voor de Iphone, Samsung Galaxy en Huawei. En eerlijk, ze hebben veel keus! Ik mocht iets leuks uit de webshop kiezen en ik koos voor een Caseme Vintage Bookcase hoesje in de kleur blauw voor de Iphone 7 en een Aux kabel adapter, waar ik later meer over ga vertellen. 

Het is een elegante blauw suede-leren portemonneehoes voor de Iphone 7. Je kan er je pasjes in bewaren, maar ook brief- en kleingeld kan je makkelijk meenemen samen met je telefoon. Zo hebben je alles tegelijk bij de hand. Hoe ideaal is dat?! Deze portemonneehoes is ook in de kleuren grijs en bruin verkrijgbaar.


In het eerste gedeelte van de portemonneehoes is er ruimte voor je pasjes op te bergen. Ik heb teveel pasjes dus hier doe ik echt alleen de belangrijkste pasjes in die ik op dat moment mee moet nemen. In het transparante gedeelte zou je eventueel een leuke foto kunnen doen of ook een pasje in bewaren.  De vier nopjes die er opzitten is de opening en afsluiting van dit gedeelte. In het midden zit een rits en daar is ruimte om brief- en/of kleingeld in te bewaren. 


In het laatste gedeelte van de portemonneehoes kan je aan de linkerkant nog pasjes bewaren en aan de rechterkant zit een losse telefoonhoes die je hierboven op de foto ook hebt gezien. Deze kan je aan de rechterkant van het laatste gedeelte plaatsen. 

Het laatste gedeelte aan de rechterkant bevat een magneet, zodat het hoesje vast blijft zitten. Ik heb geschud van onder naar boven en van links naar rechts om te kijken of het ook echt blijft zitten en geloof mij het blijft heel goed zitten. Aan de linkerkant en rechterkant zitten nopjes die je in elkaar kan doen om het laatste gedeelte te kunnen sluiten. 

Aux Kabel Adapter 

Ik wilde al een hele tijd een aux kabel adapter voor mijn telefoon. Toen de Iphone 7 uitkwam vond ik het alleen irritant dat je niet meer met je aux kabel in mijn telefoon kon. Je moest er perse een middenstuk voor hebben om je aux kabel te koppelen aan je telefoon. Ik koos voor een zwarte aux kabel, omdat die past bij mijn Iphone, maar in de shop kan je het ook in een gouden variant vinden. Nu ik deze kabel weer heb kan ik weer lekker muziek luisteren met mijn telefoon aan mijn speakers. Het is een super handige tool om te hebben. 


De producten zijn te koop in de webshop van Hoesjes-Outlet
- Caseme Vintage Bookcase hoesje NU voor €28,99
- CaseBody Aux Kabel Adapter NU voor €7,99

Wat vinden jullie van een portemonneehoes?


* Dit artikel bevat producten die zijn toegestuurd door een bedrijf

24 opmerkingen

 1. Wat een mooie hoesjes , echt een bijzondere kleur =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het bookcase hoesje is super handig! Handige en mooie producten zijn het :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke hoesjes! Handig ook het kabeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kleur heeft het hoesje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie hoesjes, geeft een warme en chique uitstraling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handig hoesje. Zeker omdat het zo ook geschikt is als portemonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat krijg je daar veel in zeg! Ze zien er heel handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je er trouwens prachtige foto's van gemaakt. Schitterend met dat kant op de achtergrond. Ik doe het je niet na.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind het zelf niet helemaal handig, al is ie wel mooi, ik gebruik mn gsm een pak meer dan mn portefeuille ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk en heel origineel hoesje. Nooit eerder gezien, mooie afwerking ook. De foto's die je hebt gemaakt helpen er ook bij :-D Nice

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooi hoesje zeg, die kleur vind ik echt heel apart uitgezocht

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi hoesje en de kwaliteit lijkt ook prima. De kleur vind ik vooral erg tof. Ga zeker de site even bekijken of er ook iets voor mij bij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het hoesje een mooie kleur hebben. Pasjes kwijt kunnen is altijd handig. Maar niet als je telefoon wordt gestolen. Mijn hoesje heeft niet eens plek voor pasjes, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super hip hoe dit er zo uitziet! Echt een leuk en fashionable setje is het zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. handig zeg! Ik heb ook altijd graag mijn pasjes in mijn telefoonhoedje, dan heb ik eigenlijk alles wat ik nodig heb als ik de deur uitga (op mijn sleutels na dan)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige dingen en erg mooie kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind het hoesje echt heel erg mooi. Praktisch, maar vooral de kleur. Zou hem zelf ook zo kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie hoesjes! Vooral de kleur vind ik mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk hoesje hoor! Persoonlijk heb ik liever een wat dunner hoesje maar dat is meer omdat mijn telefoon al zo groot is.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een handig hoesje, helemaal als je geen zin hebt om alles los mee te nemen. De kleur is echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk dat ze matching zijn! Ik heb persoonlijk niet zo graag flipcases, maar eigenlijk wel handig om wat kaartjes in kwijt te kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen