Hoesjes van Case24

Ben jij die saaie hoesjes zat? Wil je een leuk hoesje om je telefoon die tegelijkertijd ook je telefoon beschermt dan ben je bij Case24 bij het goede adres. Case24 en ik vinden dat telefoonhoesjes meer kunnen zijn dan alleen een saai stuk plastic.


Hoesjes verslaafde meldt zich weer! Bij Case24 kan je hoesjes kopen in hun designer collectie of je kan zelf een eigen hoesje ontwerpen. Ondanks dat ik hoesjes ontwerpen leuk vind, koos ik er toch voor om twee hoesjes te kiezen die uit hun designer collectie komen. In hun collectie hebben ze hoesjes voor de merken Iphone, Google Phone , Honor, HTC, Huawei, LG, Microsoft, Motorola, Oneplus, Samsung, Experia en Wiko. Genoeg merken dus!

Ik koos voor twee hoesjes met een print waar ik op dit moment helemaal gek op ben. Het eerste hoesje heeft een marmeren koperen print en het tweede hoesje heeft een bloemenprint. Het zijn allebei softcase hoesjes, maar ze geven aan de zijkanten van de telefoon de benodigde bescherming. Als je meer een een wallet case persoon bent dan kan je die bij Case24 ook krijgen. 


Allebei de hoesjes zijn voor een Iphone 7. Het koperen marmer hoesje kan je ook voor de Iphone 7 Plus en de Iphone 5 & 6 in alle formaten kopen. Hoe leuk is dat?! Ik weet dat heel veel meiden gek zijn op marmeren dingen dus dit hoesje is een leuke toevoeging aan je collectie. 


Allebei de hoesjes zijn van TPU materiaal gemaakt, aldus plastic wat erg flexibel is zoals op de foto hierboven. 


Het bloemenprint hoesje is doorzichtig en ook erg leuk om aan je hoesjes collectie toe te voegen. Omdat het hoesje doorzichtig is zie je de kleur van je telefoon, maar tegelijkertijd wordt het opgefleurd door leuke bloemen met mooie kleuren. Ik vind allebei de hoesjes ontzettend leuk!

Je kan de hoesjes kopen op de site van Case24. Het copper marble hoesje kost €14,95 en het flower hoesje kost €9,95.

Ben jij hoesjes verslaafd?

*Dit artikel bevat producten die zijn toegestuurd door een bedrijf

15 opmerkingen

 1. Wat een prachtige hoesjes, vooral de bloemenvariant <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op leuke hoesjes voor je telefoon, wat zijn ze geweldig <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke hoesjes! Vooral het marmer patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hoesjes zeg! Mijne is inmiddels ook wel echt aan vervanging toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de marmerlook erg mooi. Ben benieuwd of ze ook hoesjes voor mijn telefoon verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dat bloemenhoesje echt geweldig! Hebben ze die ook in zo'n bookcase versie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas niet. Wat je wel kan doen bij Case24 is een eigen hoesje ontwerpen met een leuke bloemenprint!

   Verwijderen
  2. Aha, goed om te weten! Ik houd erg van bloemetjes ook op telefoonhoesjes.

   Verwijderen
 7. Leuke hoesjes manon vooral de bloemenvariant vind ik erg apart

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze vind ik alletwee echt super mooi, die zou ik zelf ook uit hebben gekozen! Het is dat ik vaak samenwerk met bedrijven en er nu HEEL veel heb, anders zou ik ook maar blijven kopen denk ik :')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon, met een mooi strak hoesje. Het hoesje met de marmeren koperen print vind ik persoonlijk het leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh, waauw! Dit zijn echt de mooiste hoesjes dat ik al gezien heb! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb gewoon het originele transparante hoesje die bij mijn Sony Xperia X hoort. Mijn telefoon heeft een prachtige Rose gouden kleur. Dat wil ik niet verbergen door een ander hoesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb inmiddels toch maar een iPhone6 refurbished gekocht. Nu kan ik fijn een nieuwe hoesje kopen : )))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee, ik ben niet hoesjes verslaafd, haha. Als ik eenmaal een goede heb die mijn telefoon beschermd, zit hij er ook gewoon altijd op :). Maar de hoesjes die je gekozen hebt, zijn wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen