The Body Shop Halloween Special Edition - Vanille Pumpkin

Trick Or Treat! Op 31 Oktober is het weer Halloween. In Nederland wordt dit niet zo heel erg gevierd en dat vind ik best wel jammer. Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht aan besteed en zo heeft The Body Shop dit jaar een Halloween Special Edition Vanille Pumpkin uitgebracht. Uit deze speciale editie heb ik twee producten waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen. 

De producten uit deze lijn zijn geïnspireerd op versgebakken lekkernijen en wie houdt daar nou niet van?  De geuren die je in deze producten ruikt zijn pompoen, vanille, tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. De lijn bestaat uit een body butter, douchegel, handcrème en shimmer mist. De producten die ik heb mogen ontvangen is de handcrème en de body butter. De handcrème is een musthave product voor mij het hele jaar door. Als ik geen handcrème gebruik heb ik ontzettend droge handen. Deze handcrème bevat glycerine, kokosextract, amandelolie, soja olie, babassu olie, shea boter en vanille extract in. Een crème met een heerlijke geur en veel rijke ingrediënten met een wat dikkere substantie. Het heeft wat meer tijd nodig om in te trekken dus deze crème gebruik ik het liefst in de avond voor het slapen. 


Ik ben groot fan van de body butters van The Body Shop.  In deze body butter zit onder andere shea boter, glycerine, sesamzaadolie, soja olie, bijenwas, cacaoboter, babassu olie, vitamine E en vanille extract in. Het hydrateert, voedt en berschermt je lichaam tot wel 24 uur lang. De butter is erg rijk van substantie en dus perfect voor de herfst en winter! Erg goed voor iemand met een droge huid. 

De pot bevat 200ml waar je wel een tijdje mee kan doen. Als je de pot opent ruik je de heerlijke vanille tegemoet komen. Daarbij ruik ik ook een vleug koekjes. De geur is ietwat zoetig, maar heeft toch een vleugje warmte die je doet denken aan de herfstdagen. 


Als je van The Body Shop producten houdt dan zijn deze twee producten een musthave om te hebben!


Body Butter 200ml €16,00
Handcreme 30ml €5,50

The Body Shop Halloween Special Edition Vanille Pumpkin is vanaf oktober verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of via de Nederlandse online shop.

*Dit artikel bevat producten die zijn toegestuurd door een bedrijf

17 opmerkingen

 1. He wat leuk we hebben het zelfde artikel (jouw foto's zijn prachtig!), deze lijn vind ik echt heerlijk...die geur <3<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuk voor stuk vind ik de producten van de bodyshop heerlijk! Pas maar op dat je ze niet opeet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh die body butter klinkt zo lekker! Toch eens naar de winkel voor gaan. Bij ons vieren ze wel Halloween (Belgie) maar vooral in de scholen. De vrijdag voor de herfstvakantie want Halloween valt daar vaak in, mogen de kids verkleed komen. Is wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe de producten werkelijk ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt zo benieuwd naar deze lijn
  Maar even snel een kijkje nemen bij TBS =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben fan van de Bodyshop! Veel fijne producten. Deze 2 lijken me erg fijn. Ik kan niet zonder handcreme! Denk dat dit mijn volgende worden gaat;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de verpakking alleen al een reden om dit product te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel toevallig heb ik hier vandaag ook een artikel over online staan :). Ze zijn heerlijk he? Ik vind die geur zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nu maak je me echt benieuwd naar deze geur! Want de verpakking vind ik alvast super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben onwijs nieuwsgierig naar de geur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben zo benieuwd naar de geur, echt! Lees het op zoveel blogs en wordt steeds nieuwsgieriger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt echt als een fijne lijn voor in de herfst. Ik ga hem onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze producten moet ik alleen al hebben door de vormgeving! Ben echt DOL op halloween en pompoenen! Vind je foto's erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, dit ziet er echt geweldig uit! Alleen al de verpakking is mooi!

  p.s: je website is zoo mooi!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lijkt me een lekkere geur! Maar ik moet die van TBS wel altijd geroken hebben in de winkel. Soms valt een geur namelijk heel erg tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Vond dit een heel lekker en warm geurtje, maar de Berry kerstgeur blijft mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen