Win 3 fijne make-up producten van de Etos + Review (gesloten)

Goed nieuws! Ik begin het weekend met een leuke winactie. Je kan namelijk 3 fijne producten winnen van Etos eigen merk. Daarnaast heb ik de producten natuurlijk voor jullie getest dus ik heb vandaag een review en winactie in één.

De producten van Etos eigenmerk vind ik tot nu toe hartstikke fijn. Ik heb vooral veel huidverzorgingsproducten die ik fijn vind van dit merk. De Etos heeft weer drie nieuwe producten uitgebracht die je vandaag ook kan winnen op mijn blog.

Revitalizing Primer

Een primer breng je aan voordat je jouw foundation aanbrengt. Door een primer blijft je make-up een stuk langer en mooier zitten. Deze revitalizing primer van Etos eigenmerk heeft een substantie van gel en in deze primer zitten ook shimmer bolletjes in. Deze bolletjes zijn gevuld met aloë vera en algen extract die ervoor zorgen dat je huid er gelift en fris uitziet. Ik heb nog nooit van die shimmer bolletjes in een primer gezien en dacht gelijk, oké nu gaat mijn gezicht echt glimmen. 


Het beste om deze primer te gebruiken is als je een droge huid hebt, als je een wat vettere huid hebt dan kan het ervoor zorgen dat je gezicht wel van deze primer gaat glimmen, inplaats van dat het matteert. De primer zelf trekt vrijwel gelijk in dus je hoeft niet lang te wachten om je foundation aan te brengen. Het is een fijne primer die jouw make-up langer en mooier laat zitten en het is verkoelend en fris.

Color Care Lipstick *Mon Chéri*

De Colour Care Lipsticks van de Etos hebben een lichte cremige textuur die zacht op je lippen moeten aanvoelen. Deze lipstick is verzorgend en dekkend. Het heeft een hoog gepigmenteerde textuur waardoor je lippen mooi en egaal gedekt moeten zijn.

De kleur Mon Chéri is een felle paars/roze tint die past bij de kleur van de lip liner die ik straks aan jullie ga laten zien. Je kan die twee producten dan ook samen gebruiken. De kleur is mooi om te dragen in de zomer, maar tijdens de herfst komt deze kleur ook regelmatig terug. 



Het pigment van de lipstick is ontzettend goed. Het brengt egaal aan het de kleur is prachtig. Je ziet ook gelijk dat het een cremige textuur heeft. Het voelt ook ontzettend zacht aan. Deze kleur wil ik in combinatie met de Lip Liner gebruiken dus ik zal jullie dadelijk ook het resultaat zien. 




Lip Pencil *Dark Orchid*

Een Lip Pencil oftewel Lip Liner gebruik ik steeds meer. De kleur Dark Orchid past perfect bij de lipstick Mon Chéri. De Lip Pencil heeft een wat minder romige textuur, maar voelt alsnog zacht aan. Je kan het afzonderlijk dragen, maar ook in combinatie met een bijpassende lipstick. 

Het pigment is goed, in het begin werkt het een beetje stroef, maar daarna voelt het steeds zachter aan. Je moet bij deze lip liner er wel op letten dat je niet te hard drukt. 



Ik was heel erg benieuwd hoe de lipstick en de lip liner in combinatie eruit zouden zien. De kleuren matchen in ieder geval erg goed. Omdat de lipstick zo zacht is vond ik het best wel lastig om het goed aan te brengen, maar ik vind de kleur in combinatie met de lip liner heel erg mooi. Het geeft wel een beetje af als je drinkt en eet, maar niet dramatisch. Na 1 maaltijd moet je de lipstick wel een beetje bijwerken. 


Ik vind de producten ontzettend fijn, vooral de primer ga ik veel gebruiken. De lipstick zal ik niet overdag dragen, maar bij een leuk feestje is die voor mij goed te doen. Overdag hou ik meer van nude tinten. 

Wat moet je doen om te winnen?
Ben jij enthousiast over dit setje en wil je dit setje graag winnen volg mij (Manonantonia) en de Etos (Etos) op Instagram en vertel hieronder in een reactie dat je meedoet en waarom je wilt meedoen. Voor een extra win kans vind ik het leuk als je mijn winactie deelt op Insta Stories met mijn blog link en met hashtag Etos. Je hebt tot zondag 1 Oktober de kans om mee te doen! Ik maak de winnaar bekend via de mail dus vergeet die niet op te geven. 

Wat vinden jullie van deze producten en doe je mee met de winactie?

* Dit artikel bevat producten die zijn toegestuurd door een bedrijf

26 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur lipstick en een bijpassende kleur lippencil....
  Naar de primer ben ik ook benieuwd want dit gebruik ik nooit.
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.

  Instagram: @chucky1012

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had je naam ingetikt op instagram en vindt je daar niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral de lipproducten vind ik onwijs mooi! Ik sla deze winactie even over, maar wens iedereen veel succes x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die lipstick is echt super gepigmenteerd zeg! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur is de lipstick! Ik hou zelf ook van roze lipstick! Met de primer geeft het net dat ene beetje extra touch erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik dit soort producten bijna nooit, daarom sla ik de winactie ook een ker over.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dol op de kleur van de lipstick. Ik heb de producten zelf ook ontvangen, dus ik sla de winactie over! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de eigen lijn van Etos altijd erg leuk en bovendien goed. Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben erg nieuwsgierig naar de primer, de lipstick lijkt me ook wel wat. Doe daarom graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moest even wennen aan de kleur, maar vind hem toch wel erg mooi. Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie producten, en die kleur van die lipstick. Wauw! Ontzettend mooi, ik ga binnenkort maar eens naar de Etos.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleurtjes van de lipproducten zijn helemaal mijn ding. Heb zelf nog nooit makeup van etos gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijne producten heeft Etos ook he!! Ben zelf ook gek op hun primer! De groene variant. Heel veel succes allemaal met deze winactie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super gaaf! Ik doe heel graag mee, ik vind de lipstick zo tof. Die is zeker een gokje waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een geweldige producten! Prachtige kleurtjes ook. Ik doe super graag mee met je winactie. Ik volg je al n tijd op instagram onder de naam chantallemauritsch

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De producten klinken fijn! De lipstick heeft ook echt een kleur die goed bij de herfst past! Ik sla zelf de winactie over omdat ik al Etos Friend ben en dus al van alles van dit merk kan proberen. Een ander gun ik het dan meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige producten! Een lippencil gebruik ik zelf niet, maar de andere twee producten wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke producten! Zelf neem ik niet deel aan de give-away. Ik laat de kans aan de anderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Superleuk! Ik wil al best een tijdje een primer aanschaffen, dus doe graag mee. Lipstick is ook mooi, precies mijn kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik zou graag mee willen doen voor mijn zus! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die primer ga ik me ook eens aanschaffen! De lippenstift is ook heel mooi van pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke review en producten..maar niet voor mij deze keer..ik heb een vette huid en draag alleen
  'nude
  'lippenstift.. next time!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben ook ETOS friends en heb deze producten ook ontvangen. Op de lipkleur heb ik op insta veel positieve reacties ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind die primer zelf op zich wel fijn maar wel vettig aanvoelen. Ook vind ik het jammer dat je nergens de ingredienten kunt vinden op het potje.. Weet jij daar mee over?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een mooie producten! Normaal gebruik ik niet van die felle kleuren op mijn lippen, maar deze is echt super! Lijkt me leuk om te winnen❣

  wendersmalou@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen